baretta Nickli Üyeden Alıntı
Senin yazını alıntılayıp genele cevap veriyorum ben yine haddim olmayarak...
1 - Arabayı satan kişi kimseye farklı mesleklerden tanıtım yapmadı , memurum dedi isteyen istediği yöne çekti onu , polis oldu asker oldu hademe oldu vs vs... Faruk yıllardır aynı mesleği yapıyor , Rektörün şöförü...
2 - O sırada ne sen oradaydın ne de ben.. Gökhan halıyı kaldırtmadı diyor , Faruk anahtarı al benzin de var git istediğin gibi göster arabayı diyor... Bu ikisinin arasında , bilmediğim birşey için Faruk doğru söylüyor ya da Gökhan doğru söylüyor diyemem...
3- Her aracın nasıl olduğunu herkes anlayamaz , nasıl Gökhan anlayamamışsa Faruk da anlayamamış...
4- Araç hakkında hepimiz farklı şeyler söylemedik yine millet duyduğunu çevirip çevirip söylemiş.. Benim icradan alındı demem ve Faru'un vatandaşın birinden aldım demesi şöyle ;
Adamın arabası yeddiemin de icradan rehinliyken Faruk sahibi ile anlaşıp yeddieminden alıyor arabayı...
5- Bana nasıl konuşulmuşsa bende öyle konuştum.
Bu saatten sonra ben birşey yazmayacağım çünkü bana düşmez aslında, birşeyleri açıklamaya çalıştım... Faruk görevde olduğu için sürekli girip yazamıyor konuya...
Sadece Gökhan'ı yazdıklarıyla da olmuyor bu iş , çünkü insanlar hep Gökhan'ın açısından bakmaya çalışıyor , o kadar helallikten , kul hakkından bahsediliyor madem neyin ne olduğu az da olsa farkedilsiin diye yazdım...
Tekrar söylüyorum , arabanın geçmişini bugün Gökhan'ın servise gitmesiyle beraber öğrendik , öğrendi Faruk...
Allah işin doğrusunun biliyor , ben yapmam gereken açıklamaları yaptım , vicdanım rahat , yazdıklarımın tek harfinde yalan yanlış birşey yoktur.