__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce yazdıklarımın haricinde bahsi geçtiği için şurasını da açıklayalım;
Bagaj taban halısını kaldırdı " abi stepne" dedi bende bunlarda stepne yok bagajıdaki kutuyu göstererek "burda kutusu bulunan tamir kiti ile çıkıyor, ancak zamanı geçtiği için tüplerini de ben attım ama yakında satan bir yer var 10 liralık bişey satın alabiliriz sıkıntı değil dedim.
Yine söylüyorum aracı aldım baktırdım ettirdim probleminin olmamasına istinaden incik boncuk 4 lira yakın para harcadım, eğer bahsedilen birşeyini o zaman biliyor yada fark etmiş olsaydım para harcamanın aksine ayıplarını belirterek aldığımın bir miktar düşüğüne verip elden çıkartırdım.
Benim bu konudaki samimiyetime inanın inanmayın ben kendimden eminim gönlüm rahat alnım ak zerre şüphem yok.
Hadi sen bunları öğrendin biz seninle iki kardeş gibi konuştuk ettik zaman geçirdik eğer aracının problemini çözmek istiyorsan hiçbir soru işareti tereddüt olmadan beni araman lazımken neden forumdan çözmeye çalıştın. Sanki sen beni aramışsın durumu söylemişsin de ben seni siktir etmişim gibi bir tavıra girmişsin ben senin mesajlarını yada forumdaki konularını takip etmek zorundamıyım, bu durumda kim olsa benim yaptığımı yapar bi lafa bakar bi söyleyene bakar kararını verir. Ben ilklerde vakit bulup konuları tam olarak okumadığım için sorununu çözmek mağduriyeti azaltmak maksatlı yine bir teklifte bulundum , sonra sen yine dediğim dedik çaldığım düdük takılınca bende vakit ayırıp komple konuyu okudum ve senin bunu hak etmediğine karar verdim. Artık senin için hiçbirşey yapmam yapamam maalesef. Yine söylüyorum ben senin, benim üzerimde bir hakkın kaldığına inanmıyorum helal et etme benim gönlüm kalbim rahat senin yada başkasının ne düşündüğü inan beni ilgilendirmiyor artık.
Dğer sattığı araçlar dediniz 3.sü nü anlayamadım ?
VTI hakkında yazılanlara gelince;
Ben o aracı %90 ı "0" markalı yada orjınal olmak üzere binme niyetiyle büyük heveslerle toplattım hiç bir kuruştan kaçmadım milletin yürüyen vtı sattığı parayı ben o araca yatırdım hani maksat alıp satıp para kazanmak ticaret yapmak ya ondan ben böyle yaptım enayi gibi herşeyin en iyisini almaya özen gösterdim. Sonra araç rodajdayken Recep talip oldu ben yine ne var ne yok ne aldım ne koydum hepsini liste liste verdim.
Ama rektefiye ve usta beceriksizliğinden dolayı araç daha 1. ayı gibiyken yatak sardı. Bu konuda benim suçum ne ? bloğun kapağın durumunu anlayacak rektefıyecı ben degılım yada içinde benim almama rağmen montajını yapmadıkları yağ jetlerinin olmamasının sebebi de ben olamam dimi. Ki bu sonradan yapılmış birçok arabanın hatta birçoğumuzun başına gelmiş birşeydir kimse işkembeden atmasın, arabası yapılıp yapılıp kırılan mağdur olan birçok arkadaşımız vardır.
Şimdi siz o aracı Savaş abi ye yaptırdınız çıktığından beri sorunsuz kullanabiliyormusunuz yada birşey olmayacsağına dair Savaş abi buna garanti mi veriyor kimse buna hak vermez.
Benim özellikle bilerek isteyerek bozuk kırık kazalı ayıplı vs. araba sattığımı iddia eden arkadaşlarım kendilerini mevcut ilanlarını kontrol etsinler ellerini vicdanlarına koyup tekrar düşünsünler.
Velhasıl benim bu konuda konuşacağım yazacağım hiçbirşey kalmamıştır, ben kendimden helalimden zerre tereddütüm yok kimsenin doğrusuna yanlışına söylicek lafım yok buna benim ihtiyacım yok, atan tutan fikir yürüten mi haklı, bizzat yaşadığını paylaşan mı haklı muhasebesi teredütü olanı bağlar.
Bundan başka tek bir mesaj yazmam bu konuda.