User Tag List

Sayfa 6/18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
324 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belkide gerçekten bilgisi yoktur,mesela eski station subarunun tavanı değişikti bi tanıdığımız onla takla atmıştı bunuda kimsenin bildiğini sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reckor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim tek madur sen deyilsin ben bunlari okuyana kadar yaa tamam belki haklidir diyodum bizim senin gibi 3/5 milyar deyi 17 milyar maduriyetimiz oldu sifir toplanmis dedigi motor kople cop oldu bilog dahi deyistim 1000 km sonra gomlek erimis yag jeti yok piston yok ust kapak yok kople motor aldik topladik eger mahkeme olayi varsa bizde seninle davaci olmak isteriz ( hani su bu olay ikimizin basina gelmis gibi dusun bende senein kadar uzuldum dediya aynisini banada dedi )
    zararım karşılanmazsa beraber olup dava açabiliriz. sonuçta aynı kişiden mağduruz ve çoğunluk ne kadar fazla o kadar iyi olur sonuç almada.

benim söylediğim rakamı kabul etmiyor ve pazarlık yapıyor. bu işin pazarlığı mı olur. ya söylediğim rakam ya da aracın komple fiyatı. bu kadar basit.

ben kendi başıma şöyle hareket edecektim bu arada :

1- tüketici haklarına başvurmak
    2- iyi bir avukattan yardım alıp dava açmak
    3- rektöre ve iş arkadaşlarına gidip bu durumu tek tek anlatmak

kendisine de söyledim bunları uygulayacağımı. umarım zararı karşılar da ben de bu işlemleri uygulamaktan vazgeçerim.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahatsız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence herkes sagduyulu olsun, interaktif ortamlarda insan karalamak çok kolay. baktırsaydın da alsaydın, nasıl klişe bir yaklaşımsa( ki ,inanmış, güvenmiş olamaz mı?), faruk her seyi biliyordu, özellille yaptı" demek de bir o kadar önyargılı bir yaklaşım. arkadas zararım 4 bin lira verirse helalesiriz diyor, demek ki aracın boyası vss si umrumda değil, olsa arbayı geri vermek istiyorum derdi.

kendileri anlaşsınlar. art niyet degil de, bunun adına talihsizlik densin.
    Ben araci geri vermek istiyorum dedim olmaz kim yaparki bu isi dedi. arkadasim biz bu adam
    Tarafindan dolandirildik buarkadas arabayi geri veremiycegini bildigi icin 4bin liraya razi ne yani biri yanlis ikisi yanlis faruk mu hep hakli
    EV VTEC

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belkide gerçekten bilgisi yoktur,mesela eski station subarunun tavanı değişikti bi tanıdığımız onla takla atmıştı bunuda kimsenin bildiğini sanmıyorum
    muhtemelen öyledir.

ben devlet memuru olmadığını iddia etmiştim. polis değil demedim. şimdi polis değilim devlet memuruyum diyor.

ben devlet memuru olduğunu ispat ettiğinde arkadaştan çok çok özür dileyeceğim.

ancak devlet memuruda değil. dediğim gibi ispatlasın ben özür dilemeye hazırım. memurluğu kullanmadım diyor. her araba sattığı adama laf arasında memur adamım ben v.s diyor. naasıl bir çelişki.

bu konuda gıkını çıkarmayan ama başka kazık yemiş bir insan daha tanıyorum ama ne büyük bir erdeme sahiptirki gıkını çıkarmıyor. içinden allahından bulsun diyip susuyor.

ya arkadaş bu arabaların alayıda hep tech üyesi adamlara satılmış. o değil sitenin hiç bir sorumluluğu olmasada bu konuda yinede buradaki 6bine yakın mesajından oluşan güveni kullanmaktır bu.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruk hocam madem ki aracın bu durumunu bilmiyordunda neden körü körüne aracını savunup ta insanları mağdur ediyorsun
    her sattığın araba yamuk çıkmış gördüğüme göre

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zararım karşılanmazsa beraber olup dava açabiliriz. sonuçta aynı kişiden mağduruz ve çoğunluk ne kadar fazla o kadar iyi olur sonuç almada.

benim söylediğim rakamı kabul etmiyor ve pazarlık yapıyor. bu işin pazarlığı mı olur. ya söylediğim rakam ya da aracın komple fiyatı. bu kadar basit.

ben kendi başıma şöyle hareket edecektim bu arada :

1- tüketici haklarına başvurmak
    2- iyi bir avukattan yardım alıp dava açmak
    3- rektöre ve iş arkadaşlarına gidip bu durumu tek tek anlatmak

kendisine de söyledim bunları uygulayacağımı. umarım zararı karşılar da ben de bu işlemleri uygulamaktan vazgeçerim.
    Beni haberdar et ben senin yanindayim
    EV VTEC

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böylelerinin isim soyisim tc numarasını bir konu altında toplayıp bütün internet ortamına dağıtmalı
    sadece nick ile veya bu site içerisinde kalmamalı
    sana bana olmaz yarın gider aynı şeyi başkasına yapar

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben araci geri vermek istiyorum dedim olmaz kim yaparki bu isi dedi. arkadasim biz bu adam
    Tarafindan dolandirildik buarkadas arabayi geri veremiycegini bildigi icin 4bin liraya razi ne yani biri yanlis ikisi yanlis faruk mu hep hakli

beyler ben 4000 lira zarar paramı istiyorum sadece. faruk kabul ederse aramızdaki herşey çözülecek, konuşuyoruz kendisiyle.
    ben bu konuyu acan arkadasın yaklaşımından bahsettim.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni haberdar et ben senin yanindayim
    tamam kardeşim ben seni haberdar edecem. cuma akşamına kadar sonuç alamadıysam haberleşecez.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....
    sen baktırdınmı araca?

Baktırdında sölemedilermi ?

Baktırmadında neden aldın ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen baktırdınmı araca?

Baktırdında sölemedilermi ?

Baktırmadında neden aldın ?

Bir araç alırken baktırmam gerektiğini sanmıyorum, 5000 küsür mesajıyla bu foruma, techturkey gibi türkiye çapında bilinen bir otomobil forumuna katkı sağlamış birinin yeterince bilindik tanıdık sağlam ve güvenilir olduğuna karar vermem yeterliydi benim alışverişim için.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da ...ları bu sekılde ıtelemislerdi , sonra dava acacagım dedıgımde ustune 5000 lıra para verdıler. tarz aynı. bılmıyorduk abi...

1 hafta red hakkın var kardesım. AYIPLI mal ıbaresı yoksa satısta ya da sahıbınden lınkı varsa sahsa&araca ait kazasız boyasız vs gıbı direk haklısın zaten, karsı tarafa cok pıs gırer bu durumda.mikllet enayi mi ilana yazıyor,pert arac su arac bu arac dıye?

*sadece araca baktırmak cozum degıl bu arada.aracın ustundekı bazı detayları kaskocu tanıdıgınız yoksa alana kadar goremıyorsunuz maalesef.plaka degısıklıgı vs gıbı durumlarda ısınız allahlık.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumu sorun cozmek degilde tehtit eder gibi kullanmak moda oldu .

Basitce mahkemeye gitsen hicbirsey kazanamaz ugrastiginla kalirsin Ozan Avukattir adamda yazmis onceki sayfalarda ....

Sorunu cozmenin temel yontemi konusmaktir forumdan yazmak degil ...

Aradim farugu konustum gokhan seninde pmden numarani istedim bana ne hakkinda konusacagiz yazdin ...

Demekki suan icin sen sorunu cozmek degil forumu ve uyeleri kullanarak senin dedigin olsun istiyorsun .

Bakin arkadaslar ortada madur yada madurlar kim var ise acin telefonu konusun bu forum kimsenin MErmisi yada nammusu degil bilesiniz ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir araç alırken baktırmam gerektiğini sanmıyorum, 5000 küsür mesajıyla bu foruma, techturkey gibi türkiye çapında bilinen bir otomobil forumuna katkı sağlamış birinin yeterince bilindik tanıdık sağlam ve güvenilir olduğuna karar vermem yeterliydi benim alışverişim için.
    kim ne derse desin sen kesinlikle bakmadan almamalısın burda hatalısın baban bile olsa güvenmeyeceksin ha burda dile güzel bişiy ama tehritdin manası

hatanın büyüğü sende bence 0 araba almıyorsun kim olıursa olsun baktırmalısın bence satandan ççok senin hatan yanlışmıyım araba alıyorsun ya oyuncak değil kaç milyar vermişssin senin paran bukadarmı değersiz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumu sorun cozmek degilde tehtit eder gibi kullanmak moda oldu .

Basitce mahkemeye gitsen hicbirsey kazanamaz ugrastiginla kalirsin Ozan Avukattir adamda yazmis onceki sayfalarda ....

Sorunu cozmenin temel yontemi konusmaktir forumdan yazmak degil ...

Aradim farugu konustum gokhan seninde pmden numarani istedim bana ne hakkinda konusacagiz yazdin ...

Demekki suan icin sen sorunu cozmek degil forumu ve uyeleri kullanarak senin dedigin olsun istiyorsun .

Bakin arkadaslar ortada madur yada madurlar kim var ise acin telefonu konusun bu forum kimsenin MErmisi yada nammusu degil bilesiniz ....

ne hakkında konuşmamız gerekiyor yazınca ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama gecenin köründe tanımadığım biri benden telefon numaramı istiyor ve konuşmamı mı bekliyor ?

merak etmeyin sizin forum adına bir zararımız yok. bu konu ben mağdur oldum diğerleri olmasın adına açılan bir konu. bugün ben sesimi çıkarmazsam yarın bir başkası öbür gün bir başkası derken çığ gibi büyür asıl o zaman forumun adı kirlenir. kaldı ki şu an kirlendiği ya da kirleneceği yok. ben pm'lerin ekran görüntülerini aldım. eğer dava işlemi başlarsa sizden de büyük ihtimalle bunları teyit etmenizi isteyecekler. zaten daha önceden yaşamışssınızdır bu durumu.

ayrıca ben ta ilk mesajımda belirttim. kimseyle bu konuyu telefonda konuşmak zorunda değilim. deliller kanıtlar internet ortamında ve burda olduğu için buradan yazışıyorum. bir mahsurunu da görmüyorum sonuçta sizin diğer üyelerinizin de bir gün başı yanabilir.

mahkeme ve yasal süreci de bırakın ben düşünüyüm. o işle ben uğraşacağım sonuçta. ben zaman emek para harcayacam.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen tanımadığın için yanlış düşünmüşsün gökhan.

buğra abi aramak istediyse konuşmalıydın. belliki mağdur olduğunu düşündüğü için senle konuşmak ve sorunun çözümüne yardımcı olmaya çalışmak istemiş. forumdaki en adaletli davranan yardımcı olmaya çalışan herkesin sorunuyla imkanları yettiğince ilgilenen biridir.

sanırım dediğin gibi tanımadığındanmı böyle davrandın bilemiyorum ama hata etmişsin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne hakkında konuşmamız gerekiyor yazınca ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama gecenin köründe tanımadığım biri benden telefon numaramı istiyor ve konuşmamı mı bekliyor ?

merak etmeyin sizin forum adına bir zararımız yok. bu konu ben mağdur oldum diğerleri olmasın adına açılan bir konu. bugün ben sesimi çıkarmazsam yarın bir başkası öbür gün bir başkası derken çığ gibi büyür asıl o zaman forumun adı kirlenir. kaldı ki şu an kirlendiği ya da kirleneceği yok. ben pm'lerin ekran görüntülerini aldım. eğer dava işlemi başlarsa sizden de büyük ihtimalle bunları teyit etmenizi isteyecekler. zaten daha önceden yaşamışssınızdır bu durumu.

ayrıca ben ta ilk mesajımda belirttim. kimseyle bu konuyu telefonda konuşmak zorunda değilim. deliller kanıtlar internet ortamında ve burda olduğu için buradan yazışıyorum. bir mahsurunu da görmüyorum sonuçta sizin diğer üyelerinizin de bir gün başı yanabilir.

Bu saatte tanimadigin biri ile telefonda konusmak istemeyip forumdan gayet guzel yazabiliyorsun ?

Burda forumu zerre baglayan birsey yok ticaretini forum uzerindenmi yaptin ?
    Forum sana teminatmi verdi ?

Bu konu sorunun cozulsun diye duruyor halen burada ... Ozellikle soyluyorum sorunun cozulsun diye ...

Simdi sen diyorsunki 4 bin tl verecek bana ya 10 isteseydin yada 100 tl kime gore neye gore ?

Diyorumki bu isler internetten yazarak cozulmez ...

Ben ikiniz icinde sorunun cozulmesi icin konusmak istedim seninle ama sen foruma yazarak X parayi yazarim X parayi isterim techturkey de konu actim ister odersin ister odemezsin dersen mantigi olmaz bu isin ....

Gitmis almis aldigin arabaya baktirmamissin adamin 1 beyani bilmiyordum demesi yeterli daha cok zarar edeceksin farugu arayip konustugumda dedigi abi bende onunkadar madurum sorunu cozmek istiyorum telefonu kapali karsilikli konusalim.

simdi sen forumu sorununu cozmek icinmi kullaniyorsun yoksa ne diyosam o yoksa bak techturkey de konu var demek mi?

Benim aranizdaki ticaret senin zararin onun kari zerre umrumda degil .

Basit ve mantiklica sorunu cozmek icin yapman gereken bu degil mahkemeye de vericeksen ver napicaksan yap ama sorun yada maduriyetini cozmenin yolu olmayacagin bilgisini bukadar senedir bu forumda olan biri olarak soyleyebilirim.
    Ayrica bil ki bize gelirlerse burda yazilan her kelimeyi teyit ederiz . Senin verdigin gibi karsi tarafta hakaret icin dava acabilir sana nekadar yardimciysak o noktada onada okadar yardimci oluruz bizler Turkiye Cumhuriyeti kanunlari ve mahkemeleri yanindayiz .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtemelen tanımadığın için yanlış düşünmüşsün gökhan.

buğra abi aramak istediyse konuşmalıydın. belliki mağdur olduğunu düşündüğü için senle konuşmak ve sorunun çözümüne yardımcı olmaya çalışmak istemiş. forumdaki en adaletli davranan yardımcı olmaya çalışan herkesin sorunuyla imkanları yettiğince ilgilenen biridir.

sanırım dediğin gibi tanımadığındanmı böyle davrandın bilemiyorum ama hata etmişsin.
    ben dediğim gibi , ne hakkında konuşmamız gerekiyor dedim. bunda artniyet ya da bir şey aranmamalı. basitçe bana konu hakkında bilgi verilebilir. ben tanımıyorum ki kimseyi. belki faruk başkasını benle konuşturmak için yönlendirdi ben bilemem ki kim olduğunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrardan ne varsa yazıyorum;

Ben arabayı anadolu yakasından bir vatandaştan aldım. tramerde sadece 800 küsür lira görünüyordu karşılığında elemanında bana söylediği boya idi. Sonra Servise sordum 2. el araca ekspertiz yapmadıklarını söylediler bende gayri resmi olarak farklı yollarla ricacı oldum servis danışmanından araç hakkında bilgi rica ettim. daha öncede dediğim gibi farklı km ve zamanlarda bakım paketleri uygulanmış bir tarihte boya yapılmış, bir tarihtede oksijen sensörü değiştirilmiş harici bir durumun bulunmadığını söyledi.Ardından boyası ve bakımı için ustama gittim baktırdım ekstra bir durum olmadığını gayet düzgün olduğunu yalnızca bakımını yapmamız gerektiğini söyledi. Bende listeye çıkartıp hepsini sana faturalarınıda verdiğim parçaları aldırdım. Araç çıktı muayenesini yaptırdım. Bir süre ağız tadıyla bindim hiç de rahatsızlık duymadım, sıkıldım satma niyetine girdim. Bildiklerimi aynı şekilde ilana da yazdım ki aynı şeyleri görüşecek vakit bulamayacağım için okunmadan aranmamasını da belirttim. Sen geldin seni şöförlü araçla aldırdım haliyle benim öğrendiğim yaptığım bildiklerim bunlar olduklarından aynı şekilde tekrar seninle paylaştım. Sen servise götürebilirmiyiz diye sordun bende servisin 2. ele ekspertiz yapmadığını ancak anahtarın sende olduğunu istediğin gibi gidip bakıp baktırabileceğini keyfine bakmanı söyledim. Çünkü ben malımdan emindim, öyle bir telaşım yoktu. Sende üzerine tamam abi o zman gerek yok notere gidelim dedin satışı yaptık beraber kurumda vakit geçirdik sohbet ettik yemek yedik , çıktık varınca haberdar et beni diyerek ısmarlaştık ve seni uğurladım. Sen beni hiç aramadın forum üzerinden mesajlar atmışsın ben çok yoğun bir hafta olduğum için hafta başı bir kere baktım foruma mesajlarını gördüm bir çok şey yazmıştın bela, tehdit, para içeren cümleler tamamını okuyamadım bile sana arabamın benim söylediğim gibi olduğunu kafanı bulandırmaman gerektiğini ağız tadıyla binmeni yazdım. Sense bugün görüyorum ki beni yine aramayarak benim mesajlarını okuduğum muamelesi yaparak foruma konu açıyorsun beni forumla, görevimle, özel hayatımla tehdit edip hakaretler yağdırıyorsun. Ben seni arıyorum telefona cevap vermıyorsun sanki yeni boşanmış çift gibi. Ben bunlardan kesınlıkle bilgim olmadığını ancak sırf sen söyluyorsun diye inandığımı bunun insani bir durum olduğunu vurgulayarak senin zararına ortak çıkıyorum ama sen hala forumu kullanarak benden keyfince bir meblağda para talep ediyorsun. Ben senin için daha ne yapmalıyım.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)