User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
272 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: 800 + whp Türkiye'nin en hızlıları teste davet

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçda trafiğe açık alan , denedikden sonra dönmesi amiri memuru sıkıntı olur , egzost başlığına ceza yazılan , orjinal subaru kanadından dolayı tarafıkden men edilen bir ülkedeyiz. Okadar arabayı bir arada görüpde birşey demiycek memur çok zordur , huzursuz ve stresli olur otoban diye düşünüyorum , video vs cekilcek ciddi bir org olmalı .okadar kullanılmıyan hava alanı var ilkaki birinden biri olur inşallah.
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğim sorunu var gibi bence araç sahipleri bunu istemeyecektir
    DBN alacaklar istemeyebilir, yokuş aşağı olan kısmında tractiona yardımı olur zemindeki eğimin

Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçda trafiğe açık alan , denedikden sonra dönmesi amiri memuru sıkıntı olur , egzost başlığına ceza yazılan , orjinal subaru kanadından dolayı tarafıkden men edilen bir ülkedeyiz. Okadar arabayı bir arada görüpde birşey demiycek memur çok zordur , huzursuz ve stresli olur otoban diye düşünüyorum , video vs cekilcek ciddi bir org olmalı .okadar kullanılmıyan hava alanı var ilkaki birinden biri olur inşallah.
    5 senedir , Çorlu'dan Havsa'ya kadar olan kısımda bir tane polis görmedim.. Ayda bir fix geçiyorum o yolu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birçok havaalani yazıldı bence buralarla irtibata gecmek lazım birinden birini ayarlayabilirsek bir yol açmış oluruz biz de bayilmiyoruz yolda gazlamaya...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de ki havalimanlarının asfalt kalitesi çok çok iyi değil.

Organizasyonun izlenebilir ve güvenli olması açısından havaalanları çok iyi fikir fakat otomobillerin tutunma ve dbn sürelerine dezavantajı olabilir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence aksine havaalanlarının yolu kauçuk karışımlı beton asvalttan daha iyi yol tutturur pistlerin tümü beton değil ama %80 i kompozit ve beton

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En basitinden otobanda olursa siteden gıcık birisi polise alo dese rezil olur gününüz, olmaz demeyin insanoğlu bu çeşit çeşit. En mantıklısı pist.

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahil yolunu kapatıp yarışa tahsis edebilirler şeklinde haber geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğiz.
    Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En basitinden otobanda olursa siteden gıcık birisi polise alo dese rezil olur gününüz, olmaz demeyin insanoğlu bu çeşit çeşit. En mantıklısı pist.
    http://www.techturkey.com/forum/members/318-sone-r.html

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahhhahahha

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw bi alemsiniz he hahahhaha
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahil yolunu kapatıp yarışa tahsis edebilirler şeklinde haber geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğiz.
    Sahildeki son yarışta pistin toplam uzunluğu 350 metre civarıydı, tam samsun cumhuriyet meydanının denize paralel kısmından hatta biraz virajlı bir başlangıç yapıldı... Emniyet pist boyunca barikat kurdu fakat çok merkezi olduğu ve çok fazla insan toplandığı için önünü alamadılar.. araçlar insanların içinden kalkıyordu..

sahil yolu hem kısa hem seyirci bakımından sıkıntılı... Ayrıca yol 2 araba için dar, aslında geniş fakat asfalt kısmı tam 2 araçlık
    Anıl Atabey

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir org olacağı belli fakat 800whp biraz yüksek olmuş gibi 600whp üzeri araçlar güzel ve çekişmeli bir org ortaya çıkarabilir.
    20-30 araçlık bir org olur trafiğe kapalı alan belki 600-700whp arası araçlar 800whp lik aracı geçebilecek iyi aktarma kg hp oaranı.
    Benim ki nacizane bir fikir paylaşımı şimdiden başarılar.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert abi GUVENLIK onlemlerini nasil alicaksin cok merak ediyorum?

Sen bu tur organizasyonlarin kolay oldugunu saniyorsun benim anladigim kadariyla.

Bu isi sehir ici alanda yapamassin, devlet bile yolu kapasa farketmez, bizim insanimiz devlet polis molis dinlemez, atlar o yola

Televizyon izlemiyorsun sanirsam bu aralar

MProject cok iyi demis bende bazen senin Turkiyede yasadigina inanamiyorum.

Bazilari kostek mostek gibi sacma seyler yazmasinlar, herkesten cok ben isterim bu organizasyonu ama sadece gercekci olmamiz lazim, havada kalmamasi icin

Benim fikrim bu is olur ama senin istedigin sekilde olmaz, bunu anlaman lazim.

Sen dunyanin en hizli M3'unu yap, birakta organizasyonuda organizasyoncular yapsin.

Fikir guzel fikir ama fikri ortaya sen attin diye herseyi senin yapmaya calisman yanlis, bence bu isi kimler yapabilir cevrende ona bak onlara danis derim.

Istanbul Parki neden dusunmuyorsunuz?

En uzunluk duzluk 720m ve genislik 14-21.5m arasi, eger araclar onceden hizlanirsa kurtarir mi?

Bugra abiye sormak lazim mayis sonundaki drag bu duzlukte mi yapilicak yoksa pistte degisiklikler war mi vs diye?

Ucak Pistlerinden birindede olursa super olur uzunluk acisindan ama genede bu isi onceden yapanlara danismak lazim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert abi GUVENLIK onlemlerini nasil alicaksin cok merak ediyorum?

Sen bu tur organizasyonlarin kolay oldugunu saniyorsun benim anladigim kadariyla.

Bu isi sehir ici alanda yapamassin, devlet bile yolu kapasa farketmez, bizim insanimiz devlet polis molis dinlemez, atlar o yola

Televizyon izlemiyorsun sanirsam bu aralar

MProject cok iyi demis bende bazen senin Turkiyede yasadigina inanamiyorum.

Bazilari kostek mostek gibi sacma seyler yazmasinlar, herkesten cok ben isterim bu organizasyonu ama sadece gercekci olmamiz lazim, havada kalmamasi icin

Benim fikrim bu is olur ama senin istedigin sekilde olmaz, bunu anlaman lazim.

Sen dunyanin en hizli M3'unu yap, birakta organizasyonuda organizasyoncular yapsin.

Fikir guzel fikir ama fikri ortaya sen attin diye herseyi senin yapmaya calisman yanlis, bence bu isi kimler yapabilir cevrende ona bak onlara danis derim.

Istanbul Parki neden dusunmuyorsunuz?

En uzunluk duzluk 720m ve genislik 14-21.5m arasi, eger araclar onceden hizlanirsa kurtarir mi?

Bugra abiye sormak lazim mayis sonundaki drag bu duzlukte mi yapilicak yoksa pistte degisiklikler war mi vs diye?

Ucak Pistlerinden birindede olursa super olur uzunluk acisindan ama genede bu isi onceden yapanlara danismak lazim.
    Şimdi sen bana köstek vs yazmayın diyorsunda arkadaşım baştan sona nasihat vermişsin mert beye bi fikrin varsa paylaş yoksa nasihasti boşver sen nasihat verecek durumda deyilsin

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemesr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi sen bana köstek vs yazmayın diyorsunda arkadaşım baştan sona nasihat vermişsin mert beye bi fikrin varsa paylaş yoksa nasihasti boşver sen nasihat verecek durumda deyilsin
    Pardonda sen nasihat vericek durumda degilsin falan derken, sen kimsin arkadasim?

Karar mercigi duruma kim getirdi seni?

Ilk once nasihat degil, fikrimi belirtiyorum, Mert abi benden yasca buyuk birisi ona nasihat vericek halim yok ama kafamdakini solerim.

Sen yol kapaticaz devletten izin alarak, yapicaz diyorsan buna inaniyorsan saglikli olucagini dusunuyorsan bence sen durumun farkinda degilsin

Ben gayet fikrimi belirttim Istanbul Park'ta olabilir diye, sadece neden orasi dusunulmuyor onun mantikli cewabini ariyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardonda sen nasihat vericek durumda degilsin falan derken, sen kimsin arkadasim?

Karar mercigi duruma kim getirdi seni?

Ilk once nasihat degil, fikrimi belirtiyorum, Mert abi benden yasca buyuk birisi ona nasihat vericek halim yok ama kafamdakini solerim.

Sen yol kapaticaz devletten izin alarak, yapicaz diyorsan buna inaniyorsan saglikli olucagini dusunuyorsan bence sen durumun farkinda degilsin

Ben gayet fikrimi belirttim Istanbul Park'ta olabilir diye, sadece neden orasi dusunulmuyor onun mantikli cewabini ariyorum.
    Sen yazdıgın msj oku tekrar örnek sen arabayap bu işler başkasına bırak ne bu fikirmi nasihatmı

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya karain havaalanına ulaşın birtek müsait pist orası biraz uzak ama profesyonel bi organizasyon için biçilmiş kaftan her yönüyle.hava konaklama gezme görme pist kalitesi

tek sıkıntı ulaşım onuda tırlara yüklücek millet zaten,uçakla 1saat antalya

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parali yapin gelenle gelmeyen belli olsun
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık