13 olmasına rağmen yakanlar var malesef..
13 olmasına rağmen yakanlar var malesef..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yerinde olsam araç değişimi için çabalardım.
Ben servisi aramistim kendi aracim icin hangi yag kullaniyorsunuz diye sordum.neyse muhabbette ben 5-40 kullaniyordum 5-30 da eksiltmez dmi dedim yok vw nin hicbir araci yag eksiltmiyor dediabi dedim simdi gti lar var onlar ne olcak millet hep sikayetci.diyo bir miktar onlar eksiltiyor calisma prensibi oyle dedi sonra yag yakan arac iyidir dedi
![]()
Arkadasima aldigimiz 2013 modelde eksiltiyo kesin cozum bulunmus degil.bence olay biraz da yag da ben motul kullan derim fark olucaktir. Performansli araclar icin tek secenek bence ayrica araci sikistirarak kullaniyosaniz siklikla degistirin, her 5 bin km gibi. Tabi bir de hangi yagi tercih ediceginiz de onemli ben kisin 5w30 yazin 5w40 kullaniyorum mesela. Forumda bunun konusu vardi gti lar da motulun hangi yaginin kullanildigina dair onlara bi bakin derim...
benim öyle bi derdim yok sattığım zaman halledilmezsede açıkça söylerim ama dediğin gibi yapan insanları bende gördüm
Doğuşu aradığımda ana merkezi arayın vs dediler orayıda aramayı düşünüyorum
Sağol baya sıkıntılı bi olay inş içinden çıkabilirm.
Tolga abi sağolsun yağ markasını değiştirmemi önerdi inşallah yakın zamanda onu denicem..
Ortalığı birbirine katmak bi işe yarıyacağını bilsem yaparımda çok zor adamlar sürekli geçiştirme cabasında. Dava accaz falan dersemde dediğin gibi tepkisiz kalırlar cunku alışmışlar artık.
Aynen bendimegzozlu başka yok zaten gorunce tanırsın hemen beni
O zaman öyle bir ilgi görürsem bende güzel ilgi göstercem.
Dediğiniz gibi vw önem veriyor müşteriye her servisten sonra mez arıyıp söylüyor sorun giderildimi vs diye anket tarzı bişi yapıyor. Bazende ana merkezden arıyorlar o cok daha onemli. çarşamba parça değişimi için çağırdıklarında giderim inş. müdürün yanına. Ulaşabildiğim heryere şikayet ederim. Motor değişmeden sorun cozulsede olur ancak bunların bana yaptığı büyük ayıp baya kastılar bende onları kasmaya cabalıcam
Aynı mail güzel bir dille aşağıdaki adreslerden yolla. En kısa sürede cevap gelir.
Doğuş Otomotiv | Şikayet-Öneri-Memnuniyet-Bilgi
İletişim
tekrardan vw mez yetkili servisi aradı. Müşteri ilişkilerinden biri sürekli takip ediyor . Yeni bi güncelleme olduğunu hala söylüyorlar bu basınç hortumumu öyle bişi sölendi tam anlayamadım. çarşamba günü o değişip kontrol edildiğinde tekrar yağ yakarsa motor talebinde buluncaklarını söylediler..
bence bu yagı deneyin sorununuz cözülecek birde araç zaten 7 binden sonra yağ özelliğini kaybediyor yakabilir benim size tavsiyem 7 bin kilometrede bir yağ değişimi yapın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)