User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Karşıdan Gelen Araçların Üzerinize Sürmesi

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün aynı şey Güngören'de stadın önündeki tümseğin orda oldu, tümseği geçtikten sonra önümde sağda bi peugeot 308 vardı, solundan geçmek istedim sola üzerime kırdı frene bastı, frene bastım bende ve olabildiğince yanına girip camı açıp aynaya hiç baktın mı bu hareketi yaparken dedim, pişkin pişkin burdan mı geçilir dedi .. Amcam sollamanın ne olduğunu bilmiyo hiç şüphesiz .. İnip dövsen ne olur ki, gerek yok ..

Bu memleketin ayarı çoktan kaçmış ..

Size de geçmiş olsun .. Takmayın ..
    Insta : Nardohawkeye

Insta : Autolyewax

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun aynısının yaya hali bana çok denk geliyor. kızlar yolda bildiğin üstüme üstüme geliyorlar, egolarından mıdır, güzelliğine, seksiliğine (!) saygı duyup onlara yol verilmesini düşündüklerin midir bilmem ama bigün bitanesi omuzu atıp yere serecem ondan korkuyorum
    "Korkmadık, savaştık"

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay gece oluyorsa far ayarlarında bir bozukluk olabilir. Türkiyedeki araçların yarısından fazlasının far ayarı bozuk. Karşıdan geleni kör ediyor.
    Ne diyeyim insan evladıyım..

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazen risk alıp kaçmıyorum baktım inatlaşıyor kornaya basıyorum o zaman kaçıyor bence acemi oldukları için öyle..birde mevzu arayanlar var onlar ayrı daha bugün soldan 80 le giden şahin selektör yapınca birden atarlı versiyona geçti yanında 5 kişi olmasaydı g.tü yermiydi bilmiyorum böylelerine bulaşmamak en güzeli..

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ters yönden gelenlerin üzerine sürüyor dar alan sağlıyorum onlara.
    Belki de böyle bir şeydir. Değilse de sıkmayın canınızı olur böyle şeyler.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun aynısının yaya hali bana çok denk geliyor. kızlar yolda bildiğin üstüme üstüme geliyorlar, egolarından mıdır, güzelliğine, seksiliğine (!) saygı duyup onlara yol verilmesini düşündüklerin midir bilmem ama bigün bitanesi omuzu atıp yere serecem ondan korkuyorum
    Kız kardeşlerimiz ile anım çoktur transit aynasıyla çok ilişkiye soktum

HarunToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kez benimde başıma geldi geniş yolda üstüne gelenler,hayvan çok. Allah cahillerden korusun.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acemi birisi olsa karşılarındaki, kazaya sebebiyet verebilirler. Allah kimseyi karşılaştırmasın böyle idiotlarla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AS 950 ye ıslak kum doldurup gezesi geliyor insanın böyle sürücüleri gördükçe

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımda 93 yada 91 Ford explorer var.Bu da direksiyonu bile çevirmeye üşenen adam park edeceği yerde kuka varsa devirir girer falan daha üstümüze gelen olmadı sesiyle demir tamponlarıyla çevreye dehşet saçıyor yüreklerde korku hakim heleki 1yıldan uzun süre geri vites bozuk kullandı araba sadece park ve 1 e geçiyor.Kafa kafaya geliyosun yol adamın geri git diyo bizimkide bende geri vites yok diyo kaç kere kavga çıkıyodu var böyle manyaklar buyur deyip yol vereceksin dünyanın en gereksiz şeyi trafik kavgası..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde narlıdere yan yolda sık sık denk gelir oldum bu aralar böyle mallara. sağ taraf hafif düşük diye karsıdan gelenler yolu ortalayıp geliyor, tamam diyorum uzaktayken gel istediğin gibi de yakına gelmelerine rağmen şeritlerine dönmüyorlar cevap olarak ben sağa kaçmak yerine daha da sola çıkıyorum karşıdan gelen içinden geçmeye kararlı oldugumu anlayınca tırs tırs saga kırıyor bi anda.

Bu duruma en güzel çözüm 3-4 bin liraya 70 80 model kamyonet alcaksınız. haftada bir gün bi şehir turuna cıkmaca adamda ne sinir kalır ne stres. Sinyal mi vermedi al götür, durmadan yola mı cıktı böl ikiye, kırmızıda geçeni sürükle bi sonraki lambaya orada bırak.. Lazim böyle bir haftasonu aracı

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi öyle cins adamlar varki anlatamam bide araç kiralıksa tam bir maganda oluyorlar adana da bi yol var biyerden sonra 2 ye ayrılıyor sonra gene birleşiyor ayrıldıgı yerde gidiş dönüş oluyor orada tes yöne giripte beni sıkıştıran üstüme üstüme süren okadar cok adam oldu ki birde ters yöndeler artık canıma tak etti bi gece baktım öyle kaptırmış geliyor ki bende de o zaman eski kasa bmw vardı bende üstüne sürdüm en son ortada buluştuk önden girdi bana fren bile yapmadı adam indi aşşa bide artislik tasladı aradım polisi gerekeni yaptı bende arabamı yaptırdım onun sayesinde

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazen banada oluyor bende onun üstüne gidiyorum şeklimi bozmuyorum kimse bile bile gelip vuramaz araca gt ister anca korkutma veya dikkat cekmek istemişlerdir.
    DRİLL
    Dr.Ecu

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah gelırken bı taksıcı bana aynısını yaptı aynayı vuruyordum kılpayı kurtardım. Dıyecek soz bulamıyorum.
    Arabacı - Kaportacı

mj105
    Misafir
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde narlıdere yan yolda sık sık denk gelir oldum bu aralar böyle mallara. sağ taraf hafif düşük diye karsıdan gelenler yolu ortalayıp geliyor, tamam diyorum uzaktayken gel istediğin gibi de yakına gelmelerine rağmen şeritlerine dönmüyorlar cevap olarak ben sağa kaçmak yerine daha da sola çıkıyorum karşıdan gelen içinden geçmeye kararlı oldugumu anlayınca tırs tırs saga kırıyor bi anda.

Bu duruma en güzel çözüm 3-4 bin liraya 70 80 model kamyonet alcaksınız. haftada bir gün bi şehir turuna cıkmaca adamda ne sinir kalır ne stres. Sinyal mi vermedi al götür, durmadan yola mı cıktı böl ikiye, kırmızıda geçeni sürükle bi sonraki lambaya orada bırak.. Lazim böyle bir haftasonu aracı
    Bu mesaja katılmamak elde değil. Böylelerine bu az bile gelirde, işin birde vicdan boyutu var. Olmadık kazada birisi ölür/sakat kalır onlar düşünmez biz dert ederiz. Fark burada çıkıyor. Bende bozuk yola girmek istemem ama kimseyide tehlikeye atmanın alemi yok. Geliyorsa karşıdan araba paşa paşa bozuk zemine gireceksin. Devlet sana o bozuk yolu uygun görmüş

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç yapılıysa basıksa göze hoş geliyosa yapılıyor..

yanımda ailem varken defalarca denk geldi üzerine sürmeler çevre yolunda yanına gelip üzerine gelmeler önünde frene basmalar arka tampona yapışmalar psikoloji direk araba böyleyse buda bizden oluyor git deyince gitmiyolar bide
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bende de aynıları oluyor arka tamponuma kadar yapışıyorlar.
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehirde de hep başıma geliyor dedikleriniz. Sollama yaparken ara gaz vermeler, üste kırmalar vs vs. Hatta kırmızı ışıkta beklerken, arkadan vurmak üzereyken sağa kıranlar var, ben asıl bunu anlamıyorum. Tarikat gibiler. Onlardan olmadan onları anlamak çok zor sanırım.
    Ben artık kasıtlı olduğuna eminim bilerek yapıyor apaçiler.
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu daha önce iki defa başıma geldi ve ikisinde de çok korkmuştum. dedim ki dalgınlıktır falan. hani olur ya, yola baka baka kafa gider bazen...

şayet kasıtlı yapılıyorsa tek sebebi vardır, o da şu: şimdi bu şahısların zamanında analarını çatır çatır becermiştik. neden avratlarımızı da becermediniz diye küstüler, trip yaptılar. bu yani.
    Hahahaha sende onların üstüne git sakın kırma
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende İzmirliyim ilk defa balçovada okulun orda oldu teleferik geniş yolda üstüme sürdüler.Hemde 2004-2005 kasa Honda Civic Sport'du yazık ya hangi psikolojidelerse artık.Bu arada hafta sonu olayı fena fantezi olmuş senin
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet maalesef araba da sade,şık bir yapı var.Göze hoş gözüken cinsten.
    Alıntı TameR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç yapılıysa basıksa göze hoş geliyosa yapılıyor..

yanımda ailem varken defalarca denk geldi üzerine sürmeler çevre yolunda yanına gelip üzerine gelmeler önünde frene basmalar arka tampona yapışmalar psikoloji direk araba böyleyse buda bizden oluyor git deyince gitmiyolar bide

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kimse kusura bakmasin,ustune kiranin ustune kirarim gerekirse de vururum
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben küçükken babamda chevrolet nova vardı aaaah ah içinden geçerim sakın gelme spec. o varken ne huzurluyduk yolda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)