geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
hergun motor kazası haberi almak istemiyoruz arkadaşlar bırakın şu motorları.. dunyaya bir daha gelmeyeceksiniz..
geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
hergun motor kazası haberi almak istemiyoruz arkadaşlar bırakın şu motorları.. dunyaya bir daha gelmeyeceksiniz..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Bundan sonra motor falan yok artık ahmet için motor siklet devri kapanmıştır ben zaen cok hevesli degildim
ama 4 nci kazası mı ne oldu babam isyanlarda tamam dio artık kesin bırakıosun görmücem falan filan ahmet daha tam idrak edemior babamın dedikleri kavgalar başlamadı ahahhaha
teşekkürler arkadaşlar
ahmetin sag ayanında cok büyük bir sıyrık var iki küçük parmagında çatlak yada kırık var tam bilmiyorum
iki kol bileginde sıyrıklar var
sag omzundan i,lk darbeyi alıyor orda derinbir sıyrık var
kalca da çıtır
kafasnın üstünde derin bir sıyrık
alnından kaşına kadarda deri yüzülmesi var
şu an saglam kahvaltısını etti travma falan yok çok şükür
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Allah allah ya. Duyar duymaz aradım Bayram abi çıktı gelmediler henüz dedi onunda haberi yokmuş. Bi dünya arabanız var dırakın şu motor işini. Günde iki defa sanayiye gidiyorsunuz arabayla gidin.
Kardeşime tekrardan büyük geçmiş olsun. Cumartesi sabahtan geleceğim zaten.
resimler yaklında Gelicekazcık ileşsssinde küfür yemim
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
İnşallah akıllanırda bidaha motor almaz. kırıkmıdır nedir elinin altında bi dünya araba var 2 tekere biniyor
geçmiş olsun
www.honda-tech.com
Allah hepınızden razı olsun arkadaslar. Allah bızlere buyuk acılar yasatmasın ınsala. bu tur kazalardan ıbret almamız gerek.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
geçmiş olsun aman dikkat yaw 2 teker şakaya geLmez binmeyin şu pislik şeye![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)