User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Karşıdan Gelen Araçların Üzerinize Sürmesi

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Karşıdan Gelen Araçların Üzerinize Sürmesi

Merhaba ,
    Bugün A.Ö.F vize sınavına girmek için sınav yerine giderken geniş bir sokakta karşından gelen içinde 3 kişi olan bir Fiat Linea yol boş olduğu halde üstüme üstüme geldi ve sürücü tarafındaki eleman yolu ve beni görüyordu.Bu daha önce başıma bir kaç defa daha geldi bilerek üstüme üstüme sürdüler , sıkıştırma gibi değil direkt üstüne doğru sürmek , bilgisizliğimi bağışlayın ama neden bu şekilde yapılıyor bir mantığı varmı ? Ne yapmak istiyolar ? 32 yaşındayım önceden çok araba kullandım ama civic'i aldığımdan itibaren 3-4 defa bu şekilde oldu.Nazaramı geliyoruz ne ? Altımızdaki araç lüks bir araba da değilki !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklıma 2 şey geliyor ya aracın eski sahibi sevilmeyen biriydi hala araba onda sanıyorlar. yada sizi ters yönden gidiyor sanabilirler.
    SEAT SPORT

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence Kendi çaplarında düello yapıyorlar. önce çekilen kaybediyor. şöförde arkadaşlarına bakıp gördün mü falan diyordur diye düşündüm trafik magandaları sonuçta..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ters yönde olmadığınızdan eminsiniz sanırım? aksi halde terbiyesizlik. ama sokak tek yönse ve farkedemeyip girdiyseniz bunu yapan çok var.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arifba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Kendi çaplarında düello yapıyorlar. önce çekilen kaybediyor. şöförde arkadaşlarına bakıp gördün mü falan diyordur diye düşündüm trafik magandaları sonuçta..
    o düelloyu altımızda jeep varken yapsınlar bakalım
    şu meşhur "içinden geçerim" cümlesini gerçekleştiririm valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın ilk sahibi benim , oto-moka bulaşmam sadece araçlarla ilgili organizasyonlara giderim.Ters yön olayında haklı olabilirsiniz ama hiç birinde ter yönde değildim o yüzden zannetmiyorum.Geliş gidiş yollarda hep başıma geldi. Abartmıyorum resmen üstüne sürüyorlar insanın diğerlerinde kız arkadaşım yanımdaydı(artistlik olsun diye yaptıklarını düşündüm) ama bugun yalnızdım. Çok ilginç sürücüler var piyasada.
    @arifba Haklı olabilirsiniz bence de oyle bir şey düello gibi ama bu kadar da olmazki insan kaza yapar.
    @Erhan yemin ederim jeep alasım geliyor hiç sevmediğim halde veya navara tarzında bir araç.
    @Gökhan ters yönde değildim eminim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xenon geliyor aklıma ama gündüzse olay farklı.bide aracınınz biraz yapılıysa şekil olsun dıye yapıyordur mallar

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah sabah aksiyon aramışlar milletin canı çok sıkılıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki fazla iyimser olucak ama yoldaki çukurdan falan kaçıyor olabilirler mi?

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstad öncelikle geçmiş olsun..

eskiden kalma bi olayı hatırlattı bu bana..
    belki eskiler hatırlar..
    95-98 arası meşhurdu,, karşılık 2 araba durur, birbirlerine dogru sürer,, dikiz aynalarını kapatmaya çalışırlardı,,, aynası kırılan kaybederdi..
    "ayna kapatmaca" denirdi eskiden ..

buna benzettim bir an

belki bunu duyup denemek istemiş olabilir

saygılar
    Rıdvan

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız stock mu? Eğer değilse ilgilerini çekip buna karşılık vermek için ilgi çekmek için üzerinize sürmek gibi hareketler yapıyorlar, trajikomik bir olay.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda milletin piskolojisi bozuk

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda milletin piskolojisi bozuk
    Sizleri Ordu ve samsun'a davet ediyorum

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı geçen gün başıma geldi eşim yanımda bayrampaşa metrosunun altından geçtim yukarı doğru çıkıyorum adam üzerime geliyor korna sellektör vs vs resmen durdum adam birde el ayak hareketleri yaparak geçti gitti yanımdan..dengesiz çok elimden geldiğince bulaşmamaya çalışyıorum hala 2 senem var uslu durmak için
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki senin farketmediğin bir çukur yada bir bozuk yol kısmı vardır. Yada kendi yolu ıslaktır arabasını yeni yıkatmıştır kirlenmesin diye senin şeride doğru kayıyordur. Deli mi arıyorsun. İstanbul'da çuvalla var.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçta sade bir modifiye var.Bodykit vs. , arkadaşlarında söylediği gibi düello gibi bir şey yapmak istiyorlar herhalde.
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xenon geliyor aklıma ama gündüzse olay farklı.bide aracınınz biraz yapılıysa şekil olsun dıye yapıyordur mallar
    Yok hocam yolda çukur yoktu Ard niyetli bir hareketti.
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki fazla iyimser olucak ama yoldaki çukurdan falan kaçıyor olabilirler mi?
    Teşekkür ederim.Sağ'a kaçtığım halde üstüme üstüme geldi , sağ tarafta da park halindeki araçlar vardı , dediğiniz gibi neredeyse aynalarımız değecekti.Hey allahım... ne insanlar var ya .
    Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad öncelikle geçmiş olsun..

eskiden kalma bi olayı hatırlattı bu bana..
    belki eskiler hatırlar..
    95-98 arası meşhurdu,, karşılık 2 araba durur, birbirlerine dogru sürer,, dikiz aynalarını kapatmaya çalışırlardı,,, aynası kırılan kaybederdi..
    "ayna kapatmaca" denirdi eskiden ..

buna benzettim bir an

belki bunu duyup denemek istemiş olabilir

saygılar
    Rıdvan
    Araç stock değil . Bodykit,açık renkfilm cam,kırmızı logolar,piano black ön panjur,karartılmış farlar vs. var. Haklısınız bazılarıda gıcık kapıyor sanırım.
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız stock mu? Eğer değilse ilgilerini çekip buna karşılık vermek için ilgi çekmek için üzerinize sürmek gibi hareketler yapıyorlar, trajikomik bir olay.

Sizede çok geçmiş olsun,insanlar bir garip,ama benim başıma gelenlerin hepsi zevk olsun diye yaptılar sanırım.İlk aracı aldığımda geniş bir yolda ustume surduler kaçarken otobüse çarpıyordum o gün herhalde yanlışlıkla olmuş dedim ama başıma bir kaç defa daha gelince artık bilerek yaptıklarını anladım.Mallıklarından apaçiliklerinden yapıyorlar.
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı geçen gün başıma geldi eşim yanımda bayrampaşa metrosunun altından geçtim yukarı doğru çıkıyorum adam üzerime geliyor korna sellektör vs vs resmen durdum adam birde el ayak hareketleri yaparak geçti gitti yanımdan..dengesiz çok elimden geldiğince bulaşmamaya çalışyıorum hala 2 senem var uslu durmak için
    Ben izmirdeyim bu arada çukur,ıslaklık vs. yoktu içindeki eleman bilerek yapıyordu gözlerimin içine baka baka . "Eeee o zaman dur kardeşim sende yol ver diyeceksin" evet oyle yapıyorum ama bazı zamanlar onu yapamıyorsunuz maalesef.Ama yalnız değilmişim bir kaç kişinin başına da gelmiş.Arkadaşta yeni ford ranger var,çok efendi birisidir.Abi diyor bu arabayı aldığımdan beri artık kimse beni sıkıştırmıyor.Herkes bana yol veriyor eskiden millet sıkıştırır hatta üstüme üstüme gelirdi artık oyle olmuyor millet aksine bana yol veriyor diyor.
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki senin farketmediğin bir çukur yada bir bozuk yol kısmı vardır. Yada kendi yolu ıslaktır arabasını yeni yıkatmıştır kirlenmesin diye senin şeride doğru kayıyordur. Deli mi arıyorsun. İstanbul'da çuvalla var.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehirde de hep başıma geliyor dedikleriniz. Sollama yaparken ara gaz vermeler, üste kırmalar vs vs. Hatta kırmızı ışıkta beklerken, arkadan vurmak üzereyken sağa kıranlar var, ben asıl bunu anlamıyorum. Tarikat gibiler. Onlardan olmadan onları anlamak çok zor sanırım.
    Real Cars, Real Roads.

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep söylüyorum, sevdiklerimizin duaları olmasa sağ salim eve dönme imkanı yok artık
    diyemedim ya la

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu daha önce iki defa başıma geldi ve ikisinde de çok korkmuştum. dedim ki dalgınlıktır falan. hani olur ya, yola baka baka kafa gider bazen...

şayet kasıtlı yapılıyorsa tek sebebi vardır, o da şu: şimdi bu şahısların zamanında analarını çatır çatır becermiştik. neden avratlarımızı da becermediniz diye küstüler, trip yaptılar. bu yani.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)