Arkadaşlar Vespa retro bir tasarım ve prestiji yüksek bir motor anladığım kadarı ile Enesin istediği az yaksın servisi olsundan çok Vespa nın prestiji sonuçta 7 liralık Vespa nın prestiji 20000 Tl lik bir maxiscooterdan kat kat fazladır
Arkadaşlar Vespa retro bir tasarım ve prestiji yüksek bir motor anladığım kadarı ile Enesin istediği az yaksın servisi olsundan çok Vespa nın prestiji sonuçta 7 liralık Vespa nın prestiji 20000 Tl lik bir maxiscooterdan kat kat fazladır
bu vespa nasıl hastalıktır ya baya seveni var
bana çok pahalı geliyor tabi zevkler tartışılmaz
renk konusunda istediğiniz rengi alamazsanız kaplama yapılsa hoş olmazmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24337866/detay daha uygun aksesuarları yok ama![]()
integra çok gzelmiş beverly 500den çok daha hoşuma gitti.Valla çok niyetim var bu yaz bi beverly500 için ama integrayı gorunce fıkırlerım degıstı
enes hafif insanlar için motor bana göre pek saglıklıdegıl(ruzgar) olayından dolayı.Gene sen bılırsın tabı ama ne bılıyım,hayırlı olsun..
- K -
________
Dr.Ecu
enes koydugun ılanda kı motor arkadasımızın motoru. S2K Samet vardı hatırlarsanız. Samet Bilik onun motoru satmaz asagı rakama.
250 almanı tavsıye ederım daha kolay tıcaretını yaparsın ılerde. 300 luk kupon
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Konu tam benlık olmuşVespa da GTV 250 ie iyi tek geçerim bi tane kazalı aldım geçen seneden beri yatıyor garajda kısmetse ekim de yunanıstana gidip parçalarını alıp toplıyıcam orada parça aksesuar acayıp ucuzmus gtmeden once konu açarım parça aksesuar isteyenlee yardım ederim
![]()
gtv de kupondur iyi tutturmuşsun.benim favorim 946 quarantasei sanırım türkiyeye yollanmadı yollansada pahalı olucağıda bir gerçek fakat harika yapmışlar abs asr falan motorda standart gerçi 125cc lik motora ne kadar gerekli abs falan oda tartışılır adamlar koymuş neticede
.. tasarımda retro ve figüristik yapının tam birleşimi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bende ilk gördüğümde çok beğenmiştim. inşallah TR yollarında yakından görme fırsatımız olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...585/detay11111
motor benım yakın bir abimin motoru maliyeti akseuarla beraber o paraları buludu 1 2 ay önce sıfır aldı kendısı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Hiçte gözünden kaçmıyor kankaYarın kısmetse bitircem.
Arkadaşlar genel olarak konuşayım bu paralara çok şık çok güzel maxiler var hatta 500 cc bile alınıyor kore malı.Gel gelelim ben maxiye bindiğim zaman yanıma bir kişi daha oturabiliyor arkama değil yanımaEvet otoyolda çok keyifli konforu harika,dezavantajlarıda var şehir içinde özellikle istanbul trafiğinde o kadarda pratik değil manevra kabiliyeti zayıf.
Runnerda düşünmedim değil hem hemen teslim yok hemde vespanın tarzı filande var biraz runner çok sıradan geldi vespaya göre.
Hondayada baktım pcx performans olarak çok zayıf geldi.Anladım ki minimum bi 250 cc gerekiyor benim için.Ps 150 yi hiç beğenmiyorum.
Hem vespa eskimiyor her zaman para ediyor ben uzun yıllar binmek istiyorum gerçide.Çok turuncu istemiştim galiba Allah gönlüme göre vercek![]()
Dr.Ecu
Dostum senle baya bilgi alışverişi yapabiliriz çok ihtiyacım olacak Gts 300 ss 170 km yapabiliyor mu :S
Eyvallah abi sağol bilgiler için , gerek kalmadı zaten.Çokta önemli değil satılıp satılmaması binicem nasıl olsa.
Doğrudur zaten sağlamasını yapıncada 20 binin üstüne geliyor güzel akseuarları var o rakamları istemekte hakkıdır , benim kafamdaki rakamı aşıyordu sadece onun için bir şansımı deneyeyim dedim bana kısmet değilmiş zaten.
Dr.Ecu
Motorlardan anlamam pek ama
Yandaki super yazısı diğer sticker lar falan orjinal dahi olsa sonradan yapılmış gibi duruyor hani nasıl söylesem apaçi vari mi desem tasvir edemedim
Vespa diyince aklıma beyaz, yılan derili ( anladınız siz ) koltuk lu bişey geliyor veyahutta turkuaz rengi gibi vb..
Hayırlı olsun..
Katılıyorum sticker konusunda o motora ne buldularsa yapıştırmışlar zevk meselesi benimkinde supersport harici sticker yok öylede kalcak.Teşekkürler.
Dr.Ecu
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)