bostancı sanayai gider eksoz alp abi iyidir
![]()
konunun üstünden baya bi geçmiş. tavsiye edilen yerler haricinde Bostancı Sanayi de egsozcu Engin abinin yanına gidilmiştir. Ne gider eksoz ne bir digerinin bu iş olmaz dedikleri işi, "bi bakalım" diyip aracın altına girip 2.5 saat sonra cillop gibi bir sonuçla teslim etti. Hemde düz boru ve son susturucu montajı dahil çok çok komik bir rakama.. Öyle bir kelebeğe 300-500-700 TL istemekle marka olmakla olmuyo bu işler arkadaslar..
İsteyene irtibat sağlarım seve seve...
Bilgilendirme için tesekkurler irtibat için adres ve telefon verebilir misiniz egzozcu Engin Usta'nın?
Zaten su tavsiye edilen ustalardan sureyya idi sanirim adam kazikliyor bana gorebir yerin verdigi fiyat icin uc kati fiyat cekmisti bana.kat iptali icin
Aslında detaylı resimlerde varda bulamadım. CRX i sattıktan sonra sokmustum ilanda duruyor egsoz, yapılan işlemi gorebilirsiniz...ilan no : 139562163
CRX in egsoz sistemini biliyorsanız bunun nasıl bir işçilik gerektigini anlarsınız. Gittigim butun ustalar salladı "olmaz" dedi. Olur diyen 500-600TL den kapı actı..
Engin usta sadece iş yaptırdıgım bir ustadır benim bir kazancım cıkarım yok. Ama elinizde bir proje dusunce uygulama varsa onu hem yapar hemde cebiniz yanmaz..
Engin Usta telefon : 0555 984 35 71
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)