benimki 0,9 turbo 2 ayda 10000 yaptım az yakıyo galiba![]()
Aynen 4 farklı yay, amortisör vs var ve ciddi sıkıntıya sokuyor bu olay yetkili servisiPeder Neziroğlu'nda çalışıyor. Konfor az ancak yol tutuş biraz daha iyi benim araçta, ki çok da büyük bi değişiklik değil aslında.
Şu rüzgar sesi olayı benim arabada hiç yok mesela, ön cam direğinden kaynaklı olan. Bazı araçlarda da o sıkıntı varmış.
Sen baya Türkiye turnesine çıkmışsın
Rüzgar sesi olayı bendede yok lakin rüzgar sesi olan arabalarada baktığımda ön cam kelebeğindeki plastiklerin çıkıntılı ve sallanır halde olduğunu gördüm
Oraya bant çekip teste çıktılar ses 100 de 100 kesildi
Büyük bir sıkıntı değil
Kullanıcıların sıkıntısı genelde renault servislerinin ilgisizliği ve çözüm üretememesi
Fransızlar ekonomi konusunda çok iyi.
Çorludan beylikdüzüne 225/40/18 jantlı 2003 model 1.4hdi 307ile 2 kişi 4lt ortalama ile gittim geldim. Çorlu daha yüksek olduğundan gittiğimde 3,7 olan ortalama geri dönünce 4e çıktı. Az yakmasının en büyük sebebi hava filtresinin yeni değişmiş olmasıydı. Çok fark ediyor dizelde. 10.000de bir olan bakımı 5.000de bir yapınca yakıttan kara geçiyorum kendi aracımda. (Bakım maaliyeti 120 lira)
3,83 'lük mazot nedir , nereden aldınız?
Anlaşılan ilk araçlarda avrupa üretimlerine koydukları yayları koyup sonra altını sürterler adapte edelim demişlerekonomi çok iyi
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)