User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: ducati monsteri nasıl bilirsiniz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettim parçası yok derken dünya üstündemi yok yoksa türkiyedemi yok ? Çünkü internetten verdiğin siparişler artık 3-5 günde kapına kadar geliyor... Ben ebayden komple headers aldım burda 600 lira idi (dc) ben 200 tl ye aldım 80 tl de kago verdim kocaman kutuyu abartmıyorum 2 mt lik bir kutuyu kapıma getirdiler.Çünkü artık eskisi gibi değil o yüzden merak ettim italyadada mı yok bu motorun parçaları , italyadan kargolansa en fazla 3-4 günde gelir çünkü... Birde sorunu çok derken garip geldi çünkü ducatinin en çok satan motorudur monster.1993 den günümüze kadar bu kadar sorunlu bir motor nasıl hala en çok satanlar listesinde ? Benim en sevdiğim motorlardan biridir , sen böyle yazınca moralim bozuldu
    ondan değildir tahminim.. arkadaş revizyonu çok zor yapmıştır çünkü ducatinin yan sanayisi yok en azından benim bildiğim yok ducati konusunda motorsiklet sitesindeki sohbette ducati kullanıcılarının dediğine göre diyorum.. türkiyede çok satan bir markada değil haliyle çıkmasını bulmakda imkansıza eş değer muadil parçada bulmak çok zor ducatinin tüm parçaları nerdeyse şahsına münasır yani kendine özel..
    bu yüzden revizyonu zor olmuş olabilir.. onun dışında hysoung gibi direk fabrikadan yada parça dükkanlarından ebay yada orjinal farbika satış sitesi varsa oralardan parça alırsınız maliyetleri çok tutabilir sadece neticede ducati..
    mesela ben benim gv250 nin parçalarını hysoung source sitesinden direk alıyorum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ondan değildir tahminim.. arkadaş revizyonu çok zor yapmıştır çünkü ducatinin yan sanayisi yok en azından benim bildiğim yok ducati konusunda motorsiklet sitesindeki sohbette ducati kullanıcılarının dediğine göre diyorum.. türkiyede çok satan bir markada değil haliyle çıkmasını bulmakda imkansıza eş değer muadil parçada bulmak çok zor ducatinin tüm parçaları nerdeyse şahsına münasır yani kendine özel..
    bu yüzden revizyonu zor olmuş olabilir.. onun dışında hysoung gibi direk fabrikadan yada parça dükkanlarından ebay yada orjinal farbika satış sitesi varsa oralardan parça alırsınız maliyetleri çok tutabilir sadece neticede ducati..
    mesela ben benim gv250 nin parçalarını hysoung source sitesinden direk alıyorum..
    yani kısacası ucuza kaçmayayıp temiz daha yeni model bir monster bulursak bunları yaşamak zorunda kalmayız.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)