Bir arkadasimla beraber Italya'ya gidecegiz onumuzdeki ay, orada 2 arkadasimizla daha bulusup araba kiralamak istiyoruz. 4 kisi olacagimiz icin daha ucuza geliyor veya aradaki farka degecek oranlara iniyor maliyet. Milano'ya inip oradan aracla Bolonya - Cinque Terre - Floransa - Roma yapmak istiyoruz. 72 saat dolmadan Roma'da araci teslim edip Roma'ya 2 gun ayirma niyetindeyiz, herkes 4 gun ayirin falan diyor ama illa gerekir mi Roma'ya, gidenler Italya konusunda ne der, oncesindeki rotamiz ve ayirdigimiz zaman ideal midir, tavsiyelere acigim bu konudaDaha sonrasinda Ryan Air sagolsun (
) Barca'ya, 2 gun orada kalip Paris'e, 2 gun sonra Marsilya'ya, oradaki 2 gun icinde Cannes, Nice, Monaco turuyla en son Marsilya'dan geri Istanbul'a donus seklinde. Alternatif rotalara, kesin gorulmesi, tadilmasi, tecrube edilmesi gerekli dediginiz tavsiyeler de cok mutlu eder bizi
4 bir yandan interneti talan ediyoruz yine bu konuda ama buradaki yorumlara daha cok guveniyorum
Arac kiralama icin en uygun fiyati hemen hemen Sixt'ten aliyorum gibi. (Hertz, Sixt, Avis arasinda). Veya Skyscanner'in arac kiralama servisinda daha ucuza secenekler de var gibi, ne tavsiye edersiniz? 3 gunluk Fiat 500 benzeri araca yakitla beraber adam basi 200 TL hesapliyorum, bakinca cok gibi geliyor ama inmiyor da meretZaten 200 TL civari toplam yol paramiz olacak en az.
Erkenden almam gerekir mi yoksa oraya inince hepsinden fiyat alip sicagi sicagina pazarlik yapmak mi iyi olur. Milano'da en ucuz siniftaki araclardan bulma sorunu yasar miyiz? Butce kisitli zaten minimal luksle maksimum gezme amacindayiz![]()