User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Avrupada aracla gezi?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Avrupada aracla gezi?

Bir arkadasimla beraber Italya'ya gidecegiz onumuzdeki ay, orada 2 arkadasimizla daha bulusup araba kiralamak istiyoruz. 4 kisi olacagimiz icin daha ucuza geliyor veya aradaki farka degecek oranlara iniyor maliyet. Milano'ya inip oradan aracla Bolonya - Cinque Terre - Floransa - Roma yapmak istiyoruz. 72 saat dolmadan Roma'da araci teslim edip Roma'ya 2 gun ayirma niyetindeyiz, herkes 4 gun ayirin falan diyor ama illa gerekir mi Roma'ya, gidenler Italya konusunda ne der, oncesindeki rotamiz ve ayirdigimiz zaman ideal midir, tavsiyelere acigim bu konuda Daha sonrasinda Ryan Air sagolsun () Barca'ya, 2 gun orada kalip Paris'e, 2 gun sonra Marsilya'ya, oradaki 2 gun icinde Cannes, Nice, Monaco turuyla en son Marsilya'dan geri Istanbul'a donus seklinde. Alternatif rotalara, kesin gorulmesi, tadilmasi, tecrube edilmesi gerekli dediginiz tavsiyeler de cok mutlu eder bizi 4 bir yandan interneti talan ediyoruz yine bu konuda ama buradaki yorumlara daha cok guveniyorum

Arac kiralama icin en uygun fiyati hemen hemen Sixt'ten aliyorum gibi. (Hertz, Sixt, Avis arasinda). Veya Skyscanner'in arac kiralama servisinda daha ucuza secenekler de var gibi, ne tavsiye edersiniz? 3 gunluk Fiat 500 benzeri araca yakitla beraber adam basi 200 TL hesapliyorum, bakinca cok gibi geliyor ama inmiyor da meret Zaten 200 TL civari toplam yol paramiz olacak en az.

Erkenden almam gerekir mi yoksa oraya inince hepsinden fiyat alip sicagi sicagina pazarlik yapmak mi iyi olur. Milano'da en ucuz siniftaki araclardan bulma sorunu yasar miyiz? Butce kisitli zaten minimal luksle maksimum gezme amacindayiz

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac kiralama konusunda yardımcı olamam ama Roma ya kesinlikle 2 gunden fazla ayırın derim. Süper bir yer, ben floransa venedik roma napoli ye gittim.Araba kiralayıp gezmek iyi bi fikir çünkü İtalya çok büyük bir ülke değil.Bu arada şahsi fikrim Paris,Barcelona yada Roma gibi şehirlere haftalık gidin.2 gün damağınızda kalabilir

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitelerindeki fiyatlar çıkmıyor karşınıza. Goldcardan kiralıyorum ben ispanyada. Sitesinden bakınca 90 euro gibi bir rezervasyon öncesi ücret göürünüyor. Fakat oraya gittiğinde 180 civarına çıkıyor, 25 yaş altı günlük fazladan maliyet, kasko, (full depo verenler için geçerli) yakıt bedeli vs. Sitesinden baktığınızdan fazla para çıkarsa şaşırmayın derim. Ben 5 günlüğüne polo'yu burada 189 euroya kiraladım, full depo+ full kasko. ( 25 yaş altı sürücü farkıyla)

Ayrıca barcelonada 10-11 temmuz arası olacaksanız görüşebiliriz, ben de Türkiyeye barcelonadan döneceğim. Daha önce gezdim, çoğu yerini bilirim elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım rehberlik konusunda
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac kiralama konusunda yardımcı olamam ama Roma ya kesinlikle 2 gunden fazla ayırın derim. Süper bir yer, ben floransa venedik roma napoli ye gittim.Araba kiralayıp gezmek iyi bi fikir çünkü İtalya çok büyük bir ülke değil.Bu arada şahsi fikrim Paris,Barcelona yada Roma gibi şehirlere haftalık gidin.2 gün damağınızda kalabilir
    Tesekkurler bunu dikkate alacagiz
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitelerindeki fiyatlar çıkmıyor karşınıza. Goldcardan kiralıyorum ben ispanyada. Sitesinden bakınca 90 euro gibi bir rezervasyon öncesi ücret göürünüyor. Fakat oraya gittiğinde 180 civarına çıkıyor, 25 yaş altı günlük fazladan maliyet, kasko, (full depo verenler için geçerli) yakıt bedeli vs. Sitesinden baktığınızdan fazla para çıkarsa şaşırmayın derim. Ben 5 günlüğüne polo'yu burada 189 euroya kiraladım, full depo+ full kasko. ( 25 yaş altı sürücü farkıyla)

Ayrıca barcelonada 10-11 temmuz arası olacaksanız görüşebiliriz, ben de Türkiyeye barcelonadan döneceğim. Daha önce gezdim, çoğu yerini bilirim elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım rehberlik konusunda
    Aynen hatta aldigim total fiyat 250-300 euroya yakin, ben sakin sakin 25kurus yaksak benzinle 800'e mal ederiz dedim o araci, bu hesap yaklasik dogru oluyor sanirim. onceden rezervenin bir avantaji olmaz sanirim bana, en cok takildigim nokta burasi

Haziran ayinda yapabildigimizi yapip donecegiz maalesef temmuza kalamiyorum, tesekkur ederim yine de

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarık italya yı bilmem ama fiat 500 kirala
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu yaz ufak bi tur yapmıştım italyaya yardımı olursa bende fikir belirteyim kanka
    la speziaya uğrayacaksınız sanırım cinque terre dediğiniz ama rotanızı tam anlamadım.. yazdığın sırayla gidecekseniz yolu uzatırsınız bence.. bizim rota sizin tam tersinizdi.. milanodan yola çıkıyorsanız genovaya inip kıyı kesiminden la speziaya giderseniz ekstradan bir yer daha görmüş olursunuz ki genova da çok güzel bir şehir ve boşa git gel de yapmamış olursunuz.. genova-la spezia arası da hayatımda gördüğüm en güzel yollardan biriydi ordan uğrayacaksanız eğer modenaya çıkıp bolonyaya geçebilirsiniz ben gidememiştim.. ya da pisayı görmek isterseniz yine kıyı şeridinden devam edip floransaya da geçebilirsiniz bolonyaya gidip gelirsiniz.. floransadan romaya geçerken de sienaya uğrayabilirsiniz ufak ama tarihi ve güzel bir şehir.. gerçi nerde konaklayacağınız da önemli siena roma arası uzun mesafe biraz siena tarafında kalmayı düşünürseniz kesinlikle san gimignanoyu araştırın, yolunuzdan bi 10km filan saparsınız ama görmenizi tavsiye ederim gece kalmak için de uygun fiyatlı oteller vardı.. roma için de bence 2 gün az biz 3 tam gün ayırdık o bile yetmedi tarihi yerleri dolaşmaya meraklıysanız eğer.. vaktiniz ve naktiniz olursa napoliye pompei ye de gidin derim
    otobanları çok pahalı, 20euro ödediğimiz yol oldu alternatif yolları iyi araştırın
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkurler bunu dikkate alacagiz

Aynen hatta aldigim total fiyat 250-300 euroya yakin, ben sakin sakin 25kurus yaksak benzinle 800'e mal ederiz dedim o araci, bu hesap yaklasik dogru oluyor sanirim. onceden rezervenin bir avantaji olmaz sanirim bana, en cok takildigim nokta burasi

Haziran ayinda yapabildigimizi yapip donecegiz maalesef temmuza kalamiyorum, tesekkur ederim yine de

Mail atıp şartlarınızı belirtin ona göre versinler fiyatı. Örneğin, 2 sürücü ve o kişilerin yaşı gibi. Biz burada kiralarken şöför sayısıyla bile fiyat değişiyordu. Bunu es geçmeyin, çünkü rakam çok az fark etse de, olası bir kaza durumunda sıkıntı yaşamayın. Çoğu havaalanında araç kiralayan firma full depo veriyor aracı. Şartlar arasında mevcuttur o zaten. Burada 1.41€ydu en son ben aldığımda mazot.

Rezervasyon olayının fiyat olarak olmaz, fakat indiğinizde uygun araç kiralayan firmada araç olmazsa, fiyat olarak size daha çok mal olacak firmalara yönelmek zorunda kalabilirsiniz. O yüzden tarihler kesinse, rezervasyon yapın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu yaz ufak bi tur yapmıştım italyaya yardımı olursa bende fikir belirteyim kanka
    la speziaya uğrayacaksınız sanırım cinque terre dediğiniz ama rotanızı tam anlamadım.. yazdığın sırayla gidecekseniz yolu uzatırsınız bence.. bizim rota sizin tam tersinizdi.. milanodan yola çıkıyorsanız genovaya inip kıyı kesiminden la speziaya giderseniz ekstradan bir yer daha görmüş olursunuz ki genova da çok güzel bir şehir ve boşa git gel de yapmamış olursunuz.. genova-la spezia arası da hayatımda gördüğüm en güzel yollardan biriydi ordan uğrayacaksanız eğer modenaya çıkıp bolonyaya geçebilirsiniz ben gidememiştim.. ya da pisayı görmek isterseniz yine kıyı şeridinden devam edip floransaya da geçebilirsiniz bolonyaya gidip gelirsiniz.. floransadan romaya geçerken de sienaya uğrayabilirsiniz ufak ama tarihi ve güzel bir şehir.. gerçi nerde konaklayacağınız da önemli siena roma arası uzun mesafe biraz siena tarafında kalmayı düşünürseniz kesinlikle san gimignanoyu araştırın, yolunuzdan bi 10km filan saparsınız ama görmenizi tavsiye ederim gece kalmak için de uygun fiyatlı oteller vardı.. roma için de bence 2 gün az biz 3 tam gün ayırdık o bile yetmedi tarihi yerleri dolaşmaya meraklıysanız eğer.. vaktiniz ve naktiniz olursa napoliye pompei ye de gidin derim
    otobanları çok pahalı, 20euro ödediğimiz yol oldu alternatif yolları iyi araştırın
    Olm bu mukemmel oldu Allah razi olsun Daha detayli bilgi icin rahatsiz edebilirim seni

Buna gore rotayi tekrar duzenliyorum
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mail atıp şartlarınızı belirtin ona göre versinler fiyatı. Örneğin, 2 sürücü ve o kişilerin yaşı gibi. Biz burada kiralarken şöför sayısıyla bile fiyat değişiyordu. Bunu es geçmeyin, çünkü rakam çok az fark etse de, olası bir kaza durumunda sıkıntı yaşamayın. Çoğu havaalanında araç kiralayan firma full depo veriyor aracı. Şartlar arasında mevcuttur o zaten. Burada 1.41€ydu en son ben aldığımda mazot.

Rezervasyon olayının fiyat olarak olmaz, fakat indiğinizde uygun araç kiralayan firmada araç olmazsa, fiyat olarak size daha çok mal olacak firmalara yönelmek zorunda kalabilirsiniz. O yüzden tarihler kesinse, rezervasyon yapın derim.
    Sofor cok olursa fiyat artiyor mu tam anlamadim Sigortalar genelde limitli zaten Allah korusun diyerek ekstra temkinli gidecegim kesinlikle, yoksa sikinti buyuk.

Oturup detaylica Goldcar dahil bulabildigim tum firmalardan fiyat isteyeyim ben en iyisi, onceden ayarlamakta da fayda var dediginiz sekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm bu mukemmel oldu Allah razi olsun Daha detayli bilgi icin rahatsiz edebilirim seni

Sofor cok olursa fiyat artiyor mu tam anlamadim Sigortalar genelde limitli zaten Allah korusun diyerek ekstra temkinli gidecegim kesinlikle, yoksa sikinti buyuk.

Oturup detaylica Goldcar dahil bulabildigim tum firmalardan fiyat isteyeyim ben en iyisi, onceden ayarlamakta da fayda var dediginiz sekilde

Evet sürücü sayısına göre + fiyat ekliyorlar, ayrıca 2. 3. kaç sürücü söylediyseniz onların da ehliyet fotokopisini alıyorlar vs. Burada goldcar hertz'e göre uygundu, aralarında 100 euroya yakın fiyat farkı vardı.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ne zaman istersen kanka iyi yolculuklar şimdiden
    bu arada gitmeden mutlaka trip advisor un offline iphone uygulamasını yükleyin telefonlara.. city guides olması lazım ismi.. seçtiğin şehir bilgilerini telefona yüklüyor internet olmasada rahatça haritayı gezilecek yerleri restoranları barları görebiliyosun hatta gps ini kullanabiliyorsun hiç ücret vs ödemeden..
    YouTube
    DR.ECU

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sizinkine benzer bir tur yapmıştım. Tavsiyem gezilecek yerleri azaltıp gezme sürenizi arttırmanız, 1 gün fazladan bir şehirde kalmanız fark yaratır. Diğer türlü sürekli bir telaş içinde olursunuz

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link vermek yasakmı bilmiyorum ama GEZENBİLİR - Anasayfa forumunu biraz karıştırın ben emininm benzer bir italya tatili yapan kişi bütün yol günlüklerini yazmıştı baya işinize yarar...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hazır acılmısken sorayım, Schengen Vizesiyle Hollanda'ya gidiyorum Allah Kısmet ederse 30 mayısta. Oradan trenle Almanya ve Belçika'ya geçmek istiyorum. Mumkunmudur ? Prosedürü nedir bilen varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Floransa ya kadar inmisken, Rimini-Riccione ye de ugrayin ; ) Cok guzel sahilde bir yer bayildik biz.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takası oralar bizim selam soyle genclige

Fiat 500 kıralama konusuna katılıyorum cok var ama siz sıgmazsınız ıcıne.Benzınde 1.75 Eur ıdı en son
    DynoDynamics in Ecutuned

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Sezgin vizenin türüne göre olabiliyor.Multi ise vize problem yok ıstedıgın yere gidebilirsin.
    DynoDynamics in Ecutuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi aracınızla gitsenize, yunanistan üzerinden feribot ile italya, orda da gezersiniz.

5000 km lik bir gezi olur, uçak parası + kiralama ücretlerinden kurtarırsınız..

Daha uyguna çıkabilir.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi aracınızla gitsenize, yunanistan üzerinden feribot ile italya, orda da gezersiniz.

5000 km lik bir gezi olur, uçak parası + kiralama ücretlerinden kurtarırsınız..

Daha uyguna çıkabilir.
    1sene Genovada yaşadım. Hep hayalimdi bu plan. Ben trenle gezdim öğrenci işi. Bence en mantıklı italya turu bu şekilde olur.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Sezgin vizenin türüne göre olabiliyor.Multi ise vize problem yok ıstedıgın yere gidebilirsin.
    multi mi değil mi onu bılmıyorum. ilk kez schengen aldım. Sanırım ılk sefere multi vermezler ama bır bakayım akşama tesekkur ederım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)