Geçiş üstünlüğü ahaha sesli güldüm![]()
bana toptan iç çamaşırı + doğan slx + mondeal motor teklifi gelmişti. sadece vereceği iç çamaşırların fiyatı arabanın parasını karşılarmış.E36 320 satarken gelmişti.
M. The most powerful letter in the world.
Aa bide dün gece bi adam aradı iyi akşamlar abi ilanınızı gördüm 8bin tl var yap bi abilik bu paraya ver garibanım yaşadığım evi görsen kahrolursun ben ve hanım çok beğendik bu parayı da zar zor krediyle aldım dedi.Dedim paranıza göre araç bakın(Aracım Audi tt)yani cebinde para olmadan binilmez dedim.Sen zenginsin dimi abi bu arabaya biniyorsun anlamazsın halimizden diyor.Dedim bende ihtiyaçtan satıyorum.Bunun üstüne ne dese beğenirsin abi şöyle 1 trilyon para çıksa bana arabayı hibe edermisin.Kapatsın diye ederim tamam dedim.Söz ver numaramı kaydet söz verdin bak dedi kapattık.Ertesi gün hemen sayısal oynadım çıkmadı.
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Gti'a Şahin takası geldi, anladımki bir an öce arabayı satma vakti gelmiş
206 için hemen gelip alıcam büfemiz var dedi, geçen başlıkta aynı kişi her seferinde farklı yerde büfem var diye aradığını okumuştum, 1-2 hafta sonra müsait olurum diye kapadım
Ama kız vereyim takası harikaymış![]()
Accent era ,Fiat Palio Ve 106 aracıma farklı kategorilerde araç olmasına rağmen aynı gün üçünede Gültepede devren Tekel bayi takası geldi ve işyerimde aracını satan 2 arkadaşımada aynı kişi takas göndermiş nası bi araç arıyo çözemedik ama dükkan elinde patladı sanırım![]()
"YaSko"
geçenlerde sahibinden üzerinden mesaj geldi:
yanlış anlamayın işte şuna buna ihtyacım var ama param yok. karşılıksız da bişey istemek gibi bir huyum yok, bir şekilde size karşılığını veririm. tekrar ksuura bakmayın rrahatsızlık verdiysem diyerektenisim numara altta da, sildim gitti tabi
![]()
scooter ilanımıza iphone 4s takas teklifi gelmiştibirçok takas teklifine göre bedel olarak aşırı uygunsuz olmasada motor verip karşılığında telefon alma fikri komik gelmişti...
2 Hafta önce felan bende arabayı sahibindene vermiştim fiyat 36.500 yazmıştım ilanı verdigimin 2. günü 16 kişi favorilere eklemiş 13 14 tane mesaj gelmiş (telefon numaramı yazmadım) adamlar 55.000'de dizel megane 2 bulmuşlar hemen kapmak istiyorlar![]()
Takas teklifleri şunlar ;
2010 Model honda civic elegance 72.000 km'de
2003 Model bmw 3.20i 140.000 km'de
2006 model Audi A3 1.6 ambition
Sakarya karasu'da 1+1 yazlık
banada gelen teklifler bunlardı ama hiç birini kabul edip Balkızımı satmadım![]()
Cora gsi satarken takar teklifi gelmişti İzmit'ten. Mor turbo şahin![]()
Sonuç: Kalp kırmamak adına cevapo vermedim![]()
x boxu satarken banada piyano teklifi geldi bu yaştan sonra beni piyanist şantör yapacaklar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)