dun aldm besevler shellden gayet guzel bellı ettı yanı dusuk devırlerde canlanma mevcut
Corsaya nitrodiesel aldım kesinlikle fazla yakmaya başladı ama canlandı araba biraz
Vmax Performance
Fiesta'ya aldim farketti birazdaha az yakiyo ve sessiz
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
AFR ye tam depo alıp bakan oldu mu? sanki depoda azalınca AFR zengine gidiyor ama depo 3/4 doldurdum AFR 14 lere geri çıktı, yakıttaki katkılar deponun dibi kalınca zengine mi çekiyor acaba?
Bende nitrodan vazgeçtim Shellden aldıgında yokuş cıkarken yüke binince araba kesiklik yaptı 2 kez üst üste sonra bp97oktana dödüm normale geldi.
akşama doğru bende nitro aldım benim motor cbr 1000rr headers egsoz filtre den dolayı rölanti ve alt devirler sitabil değil çok dalgalıydı ve gaz tepkisi çok sertti şu anda gaz açması çok değişti sertliği gitti motorun çalışması düzeldi ama çok baygın gaz açıyo hoşuma gitmedi .
Kendi arabam SLK200 son hizi shell 95 oktanla 249 arkadasimda SLK 250 var yani 20 beygir 40 tork artisi var arabanin surekli petrol ofisinden 95 oktan aliyo be gecen gun kullandim araba bildigin gitmiyodu 248 e zar zor cikti donuste shellden nitroyla fulledik yakit tamamen bitmisti nerdeyse o kullandi son hiza bakamadik yol kalabalkti ama ilk tepkisi arabanin sesi ve gidisi acayip degisti simdi keyif almaya basladim oldu![]()
Ya çık karşıma ortalığı inlet yada çekil kenara beni seyret![]()
%20 civarı etanol kullanırdım %13 kullandım bu sefer ve retard gayet güzel, nitroyla devam edeceğim..
Bende bugun dizelini aldim bakalim bir deneyelim
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bende. İki uc keredir aldim ama fark goremedim zaten aractada chip oldugu icin...falat surekli shell kullandigim icin birde litresi pahali olmadigi icin nitroya devam
Performans daha iyi gibi... Shellden arabayı aldım alalı hiç şaşmadım... 2.5 senedir ve 39.000 km dir sadece shell. Bir iki çürük benzinlik hariç hiç üzmedi. nitro daha başarılı gibi.
Vw Cc & Mk 5 Gti
95 oktan nitro neden çıkarmıyorlar anlamış değilim.
olsaydı alırdım. şimdilik total performa 95'ten devam..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)