Bakirkoy Incirli moil candır
Printable View
Bakirkoy Incirli moil candır
97 nitro ile 95 oktana göre araba 20 küsür litre ile 40 km fazla gitti sanırım daha iyi yanıyor. Kullanımımda hiçbir değişiklikte yok.
Orasıda havamı basıyo napıyo anlamıyorum.
30 liralık mazot aldım bi kere, sanki 50 - 60 TL almışım gibi ibre yarım depo oldu hatta biraz daha üstündeydi yarım deponun.
3 km gittim gitmedim ibrenin çeyrek depoya bir düşüşü var :D akıllara zarar
BP'ye nazaran çok daha az km yaptım o mazotlada
O günden beri çişimi yapmak haricinde daha uğramıyorum
yaklaşık 3 depo nitro eurodiesel kullandım ve 2 depoda total excellıum eurodiesel kullandım ve hala kullanıyorum . kullanım şartları aynı olduğu halde totalde 5.2-5.6 arası olan yakıt ortalaması nitroda direk 6-6.5 değerlere fırladı ve daha az km yaptım. Kesinlikle total excellium eurodiesel diyorum.
7 depomu doldurdum nitro ile yakıtta herhangi bir değişim yok bende ama çalışmasında sesinde ve alt devir çekişinde var kesinlikle
f/e/h li fn2 typer da 100 km de 15 km farketti . Yani daha fazla yakmaya başladı nitro ile. Avans değeri olarak maks 2 derece avans açabildim. Oda hp verdimi vermedimi bilemiyorum. :)
çıkarmış oldukları bu mazot biraz daha fazla yakıyor gibi
benim araç nitro ile birazcık daha az yakıyordu
şuan havalar soğumayamı başladı ondan mıdır bilmiyorum ama şuan birazcık daha fazla yakıyor.
shell'i bırakmıştım da dün tekrar bi deneyim şu nitroyu dedim. opet 97'ye göre performans bariz hissedilir şekilde artıyor yine kafamı karıştırdı :) alt devirde gaza dokunur dokunmaz devirleniyor araba
Citroen 1.6hdi, nitro ile enaz 1,5lt fazla yakıyo
Lukoil ecto eurodizel deneyen oldu mu? Özellikle Ankara İstanbul yolu'ndaki istasyondan.şuan 4.19 fiyatı var insanın aklini çeliyor
Shell 97 nitro alt devirleri kesinlikle canlandırıyor.
Akılı kelden benzini Shell'den :)))
Son gunlerde total 97 aliyorum ilginc ama cok iyi cikti
Arabanin tuketimi belirgin sekilde dustu
Daha oncede yazdim nitrodan memnun kalmayip shelli birakip bp ye dondum euro dizeli guzel bi sikintisi yok
Shell nitro dizel kullandım motor sesi düştü gaz tepkisi arttı ama yakıt biraz arttı.
BP Eurodizel ile Jetta dsg tdi ile 850km full şehir içi yapıyorum.
Bu gün tekrar bir nitro alıp km 0 ladım bakalım kaç km yapacağım buradan paylaşırım.