civic Si ben devamlı nitro alıyorum yakıt daha çabuk bitiyor fakar performansta belki 2 3 hp farkeder
onuda biz yolda farkedemeyiz
Printable View
civic Si ben devamlı nitro alıyorum yakıt daha çabuk bitiyor fakar performansta belki 2 3 hp farkeder
onuda biz yolda farkedemeyiz
306 gti da belirgin bir şekilde performans arttı lakin önceden kullandığım "opet fullforce" yakıta göre daha çabuk bitiyor. Opet'e geri dönerim veya Total denerim.
Uzun süre gtl kullandım çok memnundum piyasadan kalkmasından sonra total'e döndüm.
Nitro neymiş ne değilmiş diye merak edip 2 depo kullandım aracın rölanti sesi ve titreşimi fazlalaştı yeniden total excellium eurodizel aldım düzeldi araç.
D4D'de, GTL sürecinde GTL, kalktığında Vpower, şimdi son 2 depodur Nitro+ kullanıyoruz, alt devirlerde bariz iyileşme ve tüketimde azalma gözlemledim ben de.
1.5 depo kulandım, fazla yakması dışında birşey farketmedim. Bugün mecburen cevizlibağ shellden aldım, arabanın gidişini kötü etkiledi. BP devam
Bp 97 veya Shell 97nitro arasında çok gidip geliyorum.
Her zaman değil sadece özel günlerde kullandığım için tüketim önemli değil sağlıklı ve güçlü çalışma önemli.
Benim araba yarım yamalak çalıştığı için çok ince detayları hissedemiyorum.
Sizin arabada ikisi arasında neler hissediyorsunuz.
ben nitro mitro bakmam :D banka kartıyla aldığım için bpde ekstra 50 kuruş veriyo o yüzden hep bpden alırım :D birikince iyi oluyo
Opet 97 de iyi görünüyor, Nitro yüzünden Shell'i bıraktık arkadaş..
kesinlikle birçoğumuzun ortak görüşüne katılıyorum 1 depo kadar bende kullandım nitro+ ,,daha önce kullandığım opet 97 fullforce a göre ortama 40-50km daha eksik yol yaptım,,,bence hala optimum performans ve en uzun menzil opet 97 de,,opetten devam diyorum ;) ...
bende 5 lt makinada kullandım inanılmaz derece fazla yakıyor diger yakıtlardan çok fark var daha iyi anlayabiliyrum
Audide 97 mondeoda diesel kullanıyorum, ciddi şekilde fazla yakıyor.
BP aldım en son Audiye 30 40 km fazla gittim 100 liraya.
anadolu yakası optimum önündeki ve minübüs yolu ayşekadın'daki shellde nitro harici vpower eurodizel de var bilgilerinize :D
Maslaktaki Shell den benzin alan var mı bana biraz performanslı gibi geldi
nitro yakıtı arttırdığından bp ye döndüm çekişte değişmede yok. bp ile tüketim normale döndü
nitroda fazla yakma bende hissetmiştimde bana öyle gelmiştir diye düşünüyodum bu kadar yorumdan sonra bana öyle gelmemiş olduğu aşikar bp den devam ediyim en iyisi
bp 97 donus yaptım
daha önce gtl kullanıyodum nitro denedim çok daha fazla yakıyo gereksiz bi yakıt olmuş performansıda berbat