97 yok artık daha doğrusu şu ana kadar girdiğim hiç bir benzincide bulamadım, ayrıca bir kaç Shell de ise vpower nitro bulamadım, hatta artık gelmeyecek diyen pompacı bile var.
Printable View
97 yok artık daha doğrusu şu ana kadar girdiğim hiç bir benzincide bulamadım, ayrıca bir kaç Shell de ise vpower nitro bulamadım, hatta artık gelmeyecek diyen pompacı bile var.
Katkili benzinler gelicekmis ne zaman gelir bilmiyorum ama 97 sadece opette bulabiliyorum
Aynı avans aynı yakıt değerlerindeki haritalarda 95 ve 97 arasında afr farkı olmayacağınımı söylüyoruz yani?
Vpower Nitro+ dizellerde nasıl memnunmusunuz ?
Önce shell denedim ilk defa deniyordum F10 5.20D araç 184 HP yazılım yok stock araç neyse depo da 20km lik kalmıştı gittim 100 TL lik aldım denemek için sport+ modunda cidden fark ettirdi kendini fakat yanlamayı denerken araca fazla gaz verdiğini farkettim ve normalde agresif kullanımda 100 TL 220 km civarı yaparken bu benzinde normal ve agresif karışık 250 km yapabildim sonra gittim depoyu full boşalttım fulledim aynı tadı vermedi geçen gün BP de denedim yine aynı seviye olanını onda hiç tad alamadım opet de denedim onda da pek bir fark yok kısacası normal dizelden pek bir farkı yok bence sadece fiyatı pahalı ve shell dışındakiler tamamen balon...
Bende Opet'e döneceğim, fullforce u çoğu Opet'te bulabiliyorum fakat Nitro resmen şans işi olmaya başladı.
Performans ve uzun menzilde total exellium dizelden çok memnunum.ayrica teb total kredi karti alirsaniz,surekli %5 indirim var.
shell benzinliği olan bir abimden duyduğum kadarıyla yeni katkılı biraz daha yüksek oktanlı benzinler gelicekmiş ve 97den biraz pahalı olucakmış ama ne zamana gelceği konusunda bilgi yok dedi. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi :D
ben nitro dizeli deneyemedim ama fuel save ile nitro arasindaki farki ben hissedebildim , arabam auris 132 hp , her zaman tek binerim arabaya , kisaca hep ayni kosullarda nitro varken aracin.devirlenmesi yag gibi oluyor performansi hissedebiliyorum , ama ortalama 8,8 lt olan tuketim 9,3 litre oluyor , deger mi deger bence