Gercekten kotu haber...
Printable View
şu anda satılan 97 ler zaten katkılı 95 değil mi?
eski 98 ile 100 ithaldi ama 97 ler katkılı 95 olması lazım.
Katlilimi 95 mi 95 katlilimi hepsi birbirine karisti
Valla benim araç zaten km de 1 lira yakıo =) 100 liraya 100 km . Shell Nitro denedim bi ara 100 liraya 75 gitmeye başladı ... Dedim bi yürü git açıkçası :)
Opet 95 e devam ... Zaten üretici firmalar genelde 95 tavsiye ediyorlar.
Artık 95 oktan da gelmicekmiş 85 gelcekmiş litreside 7 lira olucakmış bide 3 benzin almada 1 kere 2 tokat atıcaklarmış.
Yaw Şİmdİ bu olay Çok kariŞti sİmdİ yakit en İyİsİ nee_?? Bp mİ shell nİtro mu sİzzce bİ tÜrlÜ anlayamadim Çokk kariŞti konular fark kisaca yazarsaniz sewİnİrİm _? TeŞekkÜrler kolay gelsİn.
tsi araçlar için hangi şirketi kullanıyorsunuz. tdi de bp den gayet memnundum benzinde öneri nereler.
Ben Sciroccoya bulunduğum yerde Shellden daha iyi bir istasyon olmadığı için ordan alıyorum her dolu depoya 1 adet Würht'ün oktan artırıcısını atıyorum iyi geliyo :)
Ataşehir PO'da hala 97 Oktan var. retard'ı da -1 çıkıyor benim araçta, şimdilik en iyisi o...
benim ateşleme zamanı avansta lpg yüksek oktanlı olduğu için
95 oktan benzin kullanırsam daha mı az yakarım yoksa çok mu
3 gün önce Shell V Power NİTRO+ ile fulledim depoyu..PO'dan aldığım yakıta göre daha çok yakıyor.Araçta performans olarak birşeyler değişiyor o kesin ama çok yakıyor..Bize gelmez. :D
peki tamM meh senin olsun klawye :)
nevzat demir'in orda ki shell'de 97 bulunuyor, haberiniz ola..
Tesadüf mü bilmiyorum ama nitro bendede daha hızlı bitiyor gibi geldi