Abi Ankara için,4.46 TL katkılı eurodizel yakıt fiyatları.4.19 olunca acaba diyor insan.baya araştırdım,ulaştığım sonuçlar o bahsettiğim istasyonun Lukoil şirketi için önemli bir lokasyonda olduğu ve normalde Lukoil kart kullanımında sağladıkları indirimi sürekli sağladıkları.
Firmaların yakıtlarını Samsun'daki rafineriden aldıkları oranında işletmecisinin Lukoil olduğu.
Deneyeceğim bende katkılı yakıtını.bakalım performans-menzil nasıl olacak..
full depoya bi çaybardagı tiner yola devamhikaye o 100 oktan işi
hahaha
MOTORSPORT & ENGINEERING
--ASR--
Depomu nitro+ ile doldurmuştum 900 km yaptım. Opet doldurdum aynı yollarda aynı trafik durumunda kullandım 1000 yaptım.
Nitro+ da araba daha bi istekliydi
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
20 litre 95 e 2 litre ethenol dewam![]()
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Nitro+ la aracın performansı hissedilir şekilde artıyor fakat kat edilen mesafe aynı şekilde azalıyor, piyasada ki markaların tamamını denedim, Nitro+ dan kalitelisi maalesef yok, Nitro+ devam.![]()
nitro+ gerçekten çok fark ediliyor gittiğin mesafe düşsede performans a devam![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
5-6. deponun sonunda motor nihayet benimsedi nitroyuya da formülünde ufak tefek oynamalar yaptılar.. 100 tl 150 km giderken şimdi 200 km.yi görebiliyorum
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
shellin nitro dizeli ,kesinlikle performans olarak iyi ama yakıt tüketimi hakkında etrafımdan duydugum kadarıyla net bişey sölemek yanlıs arabadan arabaya degişiyo walla.
Vmax Performance
90 TL aldım, 181 km yol yaptım ve çeyrek depo daha mazot var gözüküyor. Bakalım kaç km yapacam bu sefer![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Benim son depoda ortalamam nitro+ ile 6lt idi pompada, şehir içi full, 5-6 kez top speed girişimli roll dahilinde.
Alt devirler daha istekli bariz şekilde GTL ye kıyasla, üstlerde çok fark hissetmiyorum açıkçası. Araçta GTL çıktığından beri GTL, Nitro+ a dönüldüğünden beri de Nitro+ kullanıyoruz.
km = 103xxx oldu
4 depo nitro+ kullandım alt devirler daha canlandı 2000-3000rpm arası aynı 120km/s sonrası daha canlı ama menzil 80-90km düştü neredeyse bu gün 95 oktan shell aldım
Valla benim araç ile zaten normalde 100 tl ye 100 km gidiliyor en iyi ihtimal 110 120 gidebiliyorsun... Bu nitro yu denedim açıkçası performans açısından öle bi artış falan fazla olmadı ancak 100 tl ye 70 km falan gitmeye başladı
Opet e devam cidden
Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
A.Senna
http://instagram.com/emresetre
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)