Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sirf yazmak icin yazilmis yorum olmus yani. oglen 12 1 gibi yagmur yagdi 1. 2. hangi universite alkol satmaya basladi bizim haberimiz yok. ayrica o yolda hiz limiti 30 fln. 30la gidersen arkadas yokus assagi yardirmis minubusler uzerinizden geciyor. sirf yorum yazmak icin yazmayin lutfen.
Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
allahım bu yorumu yazmak için ne içiosunuz söyleyin biz almayalım belli ki fena yapıo. Kim neyin tespitini yapıo. Adam kendi kendine vurmuş alkol vs ne alaka. Alkollü olsa ne olur işin içinde polis tek taraflı kazalarda alkol muayenesi yapmaz.
Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okul sütü içmiş abi belli
Kinaye yapmak için bir şey içmem gerektiğini düşünmüyordum ki benzer yorumlara sürekli maruz kalan biri olarak yanlış anlaşılmasını da beklemiyordum.

Malesef ki ehliyet aldığımdan beri aracımla aynı şehirdeyken alkol almıyorum, sigara, esrar, ot, kolonya ya da artık neyi bana uygun görürseniz içme fırsatı da henüz bulamadım da sizin tespitlerinize göre gerek de yok sanki.
Kinaye ile tepki gösterdiğim kişilerden ne farkınız kaldığını da anlamış değilim de "okul sütü" içince o kafayla tekrar değerlendiririm artık...