Kapı döşemesi vs hiçbir yeri sökmeden temiz işçilikle kaliteli bir film ( Lumar veya Solarmaster) çekecek bir yer arıyorum.
Kapı döşemesi vs hiçbir yeri sökmeden temiz işçilikle kaliteli bir film ( Lumar veya Solarmaster) çekecek bir yer arıyorum.
garage oto aksesuar yeni sanayide ama Lumar veya Solarmaster markalarını kullanıyormu bilmiyorum
powered by İMAN GÜCÜ
Benim gözümde Antalya'da film çektirecegim 3 yer var mert. Onur-Auto.Haangar-Garaj Aks.
Onur'u zaten söylememe gerek yok. Diğerleriyle görüşmek istersen irtibata geçerim.
☻/
/▌
/ \
Konuşalım neden olmasın
Garage da kalıtelı fılm yok maalesef çin kore vs
Garage da kalıteli film yok haangar ı bılmıyorum onur autoyu bı araştırıyım. Aslında en atası Şenol hem hastalya ve kosiflerin 12 senelik anlaşmalı yetkili filmcisi ama maalesef o da kapıları sökmeden çekmiyor. Sıfır araba söktüresi gelmiyor insanın![]()
kapıyı sökmeden yapılacak işçilik iyi olmayacagını biliyosun mert söktürmek zorunda kalıcaksın bence
Turgut reis caddesinde Japon otomotivin karşısında Street Art var Llumar Antalya bayisidir işçilikleri iyidir yetkili servislerle anlaşmaları var servislerdeki araçlarada gidip fimleri onlar çekiyorlar.Sahibi Hasan abi var selamımı söylersen (Evren büfe Kadir) yardımcı olacaktır...
Hasan 0536 374 43 41
Osman bir hafta kadar önce Haangar'da çektirdi Mert, kapılarını söktürdüğünü sanmam. İrtibata geç istersen.
Aynen abi doğru söylüyosun ama beni de biliyosun kapıyı asla söktürmem bi de arabadaki müzik sistemi çok güçlü şimdi olmasa ilerleyen zamanlarda illaki ses yapar bence
Aynen görücez bro
Hastalyada şenol abi çekiyor solarmaster için değer dusunursen o servıste 650+kdv cekıyor ama ben 500 e cektırırım.
Aynen bıldım orasıylada gorusurum ılgınız ıcın tesekkur ederım
Sorarım kardesım de ben haangar sokuyor dıye bılıyorum
Konuyu yeni gördüm ben Haangarda çekirdim 3m kapı falan sökülmedi yanlış anlaşılma olmasın.
320 de extra fitil varmış zamanla filmi çiziyormuş.ön camların fitilini kestik sadece görünen biryerde de değil çok içerde.
Edit: Mert zindan gibi çektirmişsin hayırlı olsun![]()
düşünürsen kumluca da kardeşim var bu işlerle uğraşan hiç bir yeri sökmeden titizlikle uygulamayı yapar örnek olarak en son 2011 mersedes e uygulama yaptı aynı zamanda koruma amaçlı şeffaf kaplandı komple araç, görürsün işçiliği için rahat ederse uygulanır tabi bunun için kumlucaya gelirmisin bilemem
07 TT 475
mapped by speed
Eski sanayi de Tekelioğlu aksesuar
ya da Akdeniz sanayide King Car Onur u öneririm
We’re the middle children of history...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)