User Tag List

Sayfa 15/20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
366 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım kardeşim kim kime hırsız demiş nasıl anlıyorsunuz siz.Bende ticaret yapıyorum kar elde ediyorum hırsızmıyım ne alaka.insanlar muratın bu işi hayrına yaptığını ima etmelerine bir cevaptır o ayrıca tabikide para kazanması en doğal hakkıdır.yanlış olan bu işin kıyak yapılmış gibi gösterilmesi.....
    adam belki 1 lirasını bile yemedi bunu nerden biliyorsunuz peki elinizde bir kanıt bir delil bir belge varmı sen nasıl bize anlatamadıgını izah etmeye çalışıyorsan bunca insanda sana sabahtan beri bunu izah etmeye çalışıyor anlayın artık bazı şeyleri...
    Powered By Suki CRM Performance

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ıraktan iphone getiriyomuşsun hiç söylemiyosun da
    M. The most powerful letter in the world.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takip edebildigim kadariyla okudum.

Murat Engin'i Skyline cekimini yaptigim zaman tanimistim.

Gercekten iyi bir insan artniyet olacagini asla dusunmuyorum.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arada birileri 800,000 TL'lik arabaya binen birisi neden yardım etmek ister gibi bir laf etmiş..

Otomobil işi bir kültürdür. Bu kültüre sahip olmadığnız da her halinizden belli ne yazıkki. bu işte arabaya değil insanların gönül verdiği şeye, ortak noktaya bakılır.

murat engin piste ferrari ile de çıkar, scooter ile de çıkar, şahinle gidip abi bir çizgiyi gösterir misin bana dediğinizde onunla da çıkabilecek kadar otomobil kültürünü benimsemiş biridir. ben gördüğümü söylüyorum. kaybettiğiniz paralardan çok fazla kazanmanız gereken şeyler olduğunu düşünüyorum.

bu benim fikrimdir, arkamdan da sövülebilir. birşey diyemem.

Tebrik ederim harika.

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir hukukcu olarak gorus bildirmek geregi duydum
    Parayla ilgili tazminat davasi tutmaz redddilir. Masraf yapmamanizi tavsiye ederim dava red sonucuyla sonuclanirsa yaklasik 3000 ek maliyetiniz daha olacaktir. Aranizda yazili sozlesme olmadigindan gonderdiginiz transferin sebebi odeme yaptiginiz anlamindadir. Bunu Yargitay boyle yorumluyor ben uydurmadim. Sadece kisa bir bilgi taraflari tanimam
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abı,konuya daldıgın mesajı tekrar oku,ne hedefı?Ben daha o mesajına cevap vermeden ınsanlar sıze cevap vermedımı?
    Verıdgınız aslı astarı olamyan ornekler yada benım nasıl 300-500 lırayı ıc ettıgım orneklerı yada yazdıgın ve hatırlamak ıstemedıgım seyler? Ne magdur edebıyatı,yapma Allah askına,ben her ıthamını cevapladım,edebıyat falan yapmadım,nıye yapıcagım elımde bılgı ve belge varken. Kı sız saptırdıgınız ıcın konuya ornekler verdım.
    Ben bu soruyu en az 4 kez cevapladım be abı.Yıne yazayım ama SON olsun herkese ve kısaca yazıcagım abı;
    bu cok sevdıgın sahıs benı defalarca aradı,hadı alalım,buyukluk et vs. Dedı yıgıtle konus,oda konustum dedı,herseyı anlattı vs. Adama yazdık,1 aydan fazla cevap gelmedı,arada yıne melıhden mesajlar telefonlar,o aradıkca ben dıyorum bunlar boyle. Yıne hatırlatma maıller atıyorum. Neyse cevap geldı.Hemen melıhı aradım,soyle cevap yazalım dedı,yazdım.Indırım ıcın tek kelımeyle red ettı vs.
    Sonra kavrama yollanıcaktı,kargo ıvırı zıvır pahalı olur dedı. Neyse Cenevreye gıderken yıldada alanyaya gıttı,dsg alındı verıldı,donerkende ben aldım kı,bak yenı hatırlıyorum o gun Schalke macı vardı,zor yetısdım,sınırden kuduruyordum Almanyada!
    Neyse.
    Dsg geldı,sagolsun super montaj yapıldı,hayatında lıtaratur bılmeyen,segman ayarı nedır gormemıs ustaya emanet edıldı,hata olunca yıne telefonlar,yetıss murat kurtar,ıyı sorun ne? Budur.Tamam,bılene danısalım,hatta Erdemı aldım konustular onlarca vs. Kı Erdemde elının altında,sana daha neler anlatsında,ondan sonra yazsan buraya,neyse abı...
    SOnra yasanan garıp,cahılce ısler.
    SImdı bu adamların zaten zor cevap verdıgı,saksı gıbı beklettıgını yakınen yasadı,1 cevap ıcın 1 aydan fazla bekledık.Bu fırmadan alınan mal ıhtıyacı oldugu ve ısını gorucek seydı kı,arada yasanalar bellı. Yanı burada ben herseyı yapmısım abı? Ha suda var;bu adamların vıdeoları-yaptıkları yada her neyse ortada.Hatta bunlar 2012 En ıyı tunıng fırma ve ıs yapan odulu aldılar Auto Bild den vs. Kı onların krıterlerı nedır bılemıyorum.
    Ben hala nasıl senın nezdınde sucluyum cozemedım?
    Bu adam arabası cok ıyı yuruse ne yapıcaktı?Konu acıp buyuksun abı vs dıyecektı degıl mı? Pekı ozaman bız neyı konusucaktık?
    E sımdı bu parca bozuk dıyelım,ben ortadamı bıraktım? Yardım ıcın ne dedıgım ortada?
    Hadı herseyı gecelım,abı Erdemlede konus,buraya yaz be,lutfen. Ayrıca yapıldıgında teste cıkıyorlar,yıne suoer muper dıyor,ustaya parasını oduyor. Ben anlamıyorum,dsg gelelı kac ay oluyor ama konular sımdı acıga cıkıyor.
    Buarada abı ben kacakcılıkda yapmısım,sayende oda olduk....
    P.S:Ayrıca hala kar ettı falan dıyorsun ya,hep ınceden gecır zaten,onada eyvallah.
    Arkadaslar,yorumlaar ortada,ben herseyı defalarca acıklıgıyla yazdım zaten.Bu saatten sonra degısmıyecek sadece daha fazla ayrıntı hatırlıyacagım. Iyılık yapmayı ıcınden bıle gecırmeyenler yada bu adam ıyılık yapıyorsa vardır bır cıkarı dıye dusunen her Allahın kulunun,Allah cezasını versın!
    Burada magdurıyet varmıs,herseyın yolu var adabı var. Herkesın serefı haysıyetı var. Hah acık buldum,burdan gecırırım dıye dusunen herkesede kapım acık.
    Yaptıgım ısı merak eden sorguluyan nıce arkadaslar oldu.Kımılerı ozel mesajlar attılar,ben vergısını her kurusuna kadar odeyen,herseyı devlet tarafından ayda 2-3 kez kontrol edılen,telefonu-maılı-ılıskılerı takıp ve tekkık edılen bır sırkete sahıbım. Oyuzden alnım acık,ıcım rahat. Bı tarafına batanlar dusunsun...
    Murat pesssss gerçekten bu kadar mağdur edebiyatıyla Melih i geçtin inan.Sana kim kaçakçısın dedi ayıp yav.yaptığınız şey yasal değil diye benden başka yazan form üyeleri de var.Peki sence normal bir durum mu bu al eline 2200 euroluk bir parçayı koy çantana getir.Ben yurt dışından gelirken neler getiriyorum ben kaçakçımıyım ama yaptığım iş yasal değil dimi ?....bunu anlatmaya çalışıyorum anlaa......
    Benim senle aramda şahsi bir şey yok ama sen kişiselleştirmeye çalışıyorsun.yakışmıyor ....
    Dahada yazmıyorum inşallah bu son olur iyi akşamlar..................
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

BilalAkbayır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typermelih böyle bir konu açıyorsun bir insanı zan altında bırakıyorsun ve ortada yoksun (?)

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BilalAkbayır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typermelih böyle bir konu açıyorsun bir insanı zan altında bırakıyorsun ve ortada yoksun (?)
    Dava açmaya gitti, gelecek..
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dava açmaya gitti, gelecek..
    http://www.youtube.com/watch?v=xScDUI4FGnU

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısacası iyi olur allahtan kötü olur murat enginden olmuş bu olaylar

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abı sen yazdın,gumruksuz mal getırılıyor,buda bır suc vs dıye. Kı zaten devlet senın getırdıgın bu ıse bakmaz,ha sen eger 10 tane getırıyorsan bu debrıyajdan o ayrı.
    Sızın yadıgınız herseye cevap verıyorum ama pesssss edıyorsunuz, melıh magdur edebıyatı yapıyor demekkı bende gecmısım?Benım ne magdurıyetım var abı,yapma gozunu seveyım.
    E ne guzel demıssın abı,benım tabıkı aramda bırsey yok,nıye kısısellestıreyım?Sızın mesajlarınız konuyla alakalı olmadan,2 ters 1 duz gıttınız ama son mesajlarınız konuya dödü nıhayet. Yoksa benden saygısızlık mı gordunuz bu zaman kadar,sıze ve kendıme yakısmıyacak bır sey yapmadım.Bugun yıgıtle konusurkende oyle,baskasıylada...
    Neyse abı,ıyı geceler.
    Konu ıyıce sakız oldu,bırı kuyuya tas attı ama atarken altında kaldı.Allah herkesın yolunu acık etsın,gonlune gore versın.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih çim ben Demir Yiğit in amcası selam,
    İlk başta geçmiş olsun demek istiyorum.Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum.Sanki daha önceden seyretmiş gibiyim....
    Bundan bir kaç ay önce Yiğit seni formdan defalarca kez uyarmasına rağmen yine Murat Engin üzerinden HGP firmasından mal almanızı anlamış değilim.Ortada daha geçen sene yaşanmışı varken neden böyle bir işe girdin,neyse olan olmuş sağlık olsun.
    Bu HGP ye geçen sene şsyan eden hatta ağır itam eden Murat ne olduda senin şanzuman kiti istediğin zaman HGP bir anda müthiş şöyle böyle firma oldu anlamadım.o kısa sürede ne değişti acaba bizmi kaçırdık.karısını telefona çıkaran HGP emailere telefonlara cevap vermeyen HGP ne olduda gözde firma oldu da mal alınmaya gidildi....çok manidar...
    Bu forma YiĞİT yaşadığımız sıkıntıları ve sorunları dile getirdiğinde hep biz suçlu ve haksız olduk.birkaç olayı yakından bilen dışında kimse bize haklısınız demedi.
    Gelelim zurnanın ZIRT dediği yere....
    Murat beyin durumu çok iyi onun paraya ihtiyacımı var o bu tür bir şeye neden tenezzül etsinki gibi lafları okudukça şok oluyorum,inanamıyorum okuduklarıma.neden mi?
    Bu beyfendi sonuçta bir TUNİNG firması sahibidir ve işini profesyonel anlamda yapmaktadır.yani ticari olarak faliyet göstermektedir.İki kişinin arasında mal alımı satımı vs... varsa ve bu ilişkide işin içine para girmişse buna kabaca TİCARET denir.siz ne derseniz deyin.isterseniz kıyak deyin.Burada kar etmiş etmemiş zarar etmiş gibi şeylerin hiç bir değeri yoktur.
    Gelelim kıyak yada yardımcı olma konusuna....
    Bu kitin almanya fiyatı 2200 euro.Eğer kendi kitinizi gönderirseniz fiyat otomatik 2000 euro ya düşüyor.Buna ölüsü % 10 indirim alsanız ki biz daha önce aldık(daha fazlasını almanız mümkün)kit oldu 1800 euro.Buraya kadar tamamm sanırım.Alman her sattığı parçaya fatura kesmek zorundadır ki bunun tersi almanyada mimkün değildir.Bu faturayla çıkışta %19 tax free aldığınızı da hesaplarsak parça minimum 1458 euro ya Tr ye maliyeti vardır.Buna gidiş dönüş yol paralarını koymuyorum neden....! Murat bey kendi ağzında zaten fuara gittiğini giderken götürüp gelrken alırım dediğini hemde HGP yi ziyaret ederim dediğini biliyoruz.E insan kıyak yaptığı birindende kendi zevki için gittiği seyahatin parasını alacak değil ya.....
    Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.
    !
    Kaldı ki Murat bey HGP nin ne kadar sorunlu bir firma olduğunu herkesden çok iyi bildiği halde neden acaba Melih i defalarca kez uyarması gerekirken hiç uyarmadı neden?
    Ha diyelim ki Melih taktı kafaya abi lle getir bana dedi,Murat ''bak melih ben sana bunu getiririm ama bir sorun olursa beni ilgilendirmez benim garantimde diğil,ben bunun distrübitörü değilim'' gibi söylemleri neden söylemedi.Neden Melih göz göre göre mağdur edildi.Madem Murat beyin HGP ile arası çok iyi bu işi rahatlıkla çözemez mi ?
    Madem hani herkesin dediği gibi adamın altında FERRO SU VAR CEBİNDE PARASI SAYGIN BİR İŞ ADAMI diye konuşuyoruz o zaman sıfır bir kit getirtsin Saadetine telf açsın söylesin Melihe versin konuda böylece tatlıya bağlansın Murat ta ağbiliğini göstersin,öğle değil mi?
    Neyse aslında yazacak bir kamyon şey var ama kimseyi daha fazla kırmak ve üzmek istemiyorum.Ben kendi konumun üzerine BETON döktüm.Melih in mağduriyetini görünce dayanamadım yazdım.Yazdım çünkü insanlar burda farklı bir pencereden konuya bakıyorlar ve Melih suçluymuş gibi konuşuyorlar.Ben konuya bir bakış açısı getirmek istedim yanlızca.
    Melih çim aracını yürütmek için elimizden geleni yapacağımızdan emin ol.senin nasıl bir durumda olduğunu en iyi ben bilirim.ben bunların çok daha uzun bir sürede daha yoğununu yaşadım biliyorum.
    Saygılarımla....
    ????? bunlar nedir peki
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ????? bunlar nedir peki
    Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.!

bu hırsızlıkla suçlamaktır.
    çünkü murat asla para kazanmadım iyilik yaptım derken.. siz yalan söylediğini söylüyorsunuz. buda buna girer. anlamı açık ve net.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paca revize ettirip getime durumu var kacak mal getirme gibi degerlendirilmez diye kanaatim
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık