abi ıraktan iphone getiriyomuşsun hiç söylemiyosun da![]()
M. The most powerful letter in the world.
Takip edebildigim kadariyla okudum.
Murat Engin'i Skyline cekimini yaptigim zaman tanimistim.
Gercekten iyi bir insan artniyet olacagini asla dusunmuyorum.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Bir hukukcu olarak gorus bildirmek geregi duydum
Parayla ilgili tazminat davasi tutmaz redddilir. Masraf yapmamanizi tavsiye ederim dava red sonucuyla sonuclanirsa yaklasik 3000 ek maliyetiniz daha olacaktir. Aranizda yazili sozlesme olmadigindan gonderdiginiz transferin sebebi odeme yaptiginiz anlamindadir. Bunu Yargitay boyle yorumluyor ben uydurmadim. Sadece kisa bir bilgi taraflari tanimam
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Murat pesssss gerçekten bu kadar mağdur edebiyatıyla Melih i geçtin inan.Sana kim kaçakçısın dedi ayıp yav.yaptığınız şey yasal değil diye benden başka yazan form üyeleri de var.Peki sence normal bir durum mu bu al eline 2200 euroluk bir parçayı koy çantana getir.Ben yurt dışından gelirken neler getiriyorum ben kaçakçımıyım ama yaptığım iş yasal değil dimi ?....bunu anlatmaya çalışıyorum anlaa......
Benim senle aramda şahsi bir şey yok ama sen kişiselleştirmeye çalışıyorsun.yakışmıyor ....
Dahada yazmıyorum inşallah bu son olur iyi akşamlar..................
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
typermelih böyle bir konu açıyorsun bir insanı zan altında bırakıyorsun ve ortada yoksun (?)
Abı sen yazdın,gumruksuz mal getırılıyor,buda bır suc vs dıye. Kı zaten devlet senın getırdıgın bu ıse bakmaz,ha sen eger 10 tane getırıyorsan bu debrıyajdan o ayrı.
Sızın yadıgınız herseye cevap verıyorum ama pesssss edıyorsunuz, melıh magdur edebıyatı yapıyor demekkı bende gecmısım?Benım ne magdurıyetım var abı,yapma gozunu seveyım.
E ne guzel demıssın abı,benım tabıkı aramda bırsey yok,nıye kısısellestıreyım?Sızın mesajlarınız konuyla alakalı olmadan,2 ters 1 duz gıttınız ama son mesajlarınız konuya dödü nıhayet. Yoksa benden saygısızlık mı gordunuz bu zaman kadar,sıze ve kendıme yakısmıyacak bır sey yapmadım.Bugun yıgıtle konusurkende oyle,baskasıylada...
Neyse abı,ıyı geceler.
Konu ıyıce sakız oldu,bırı kuyuya tas attı ama atarken altında kaldı.Allah herkesın yolunu acık etsın,gonlune gore versın.
Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.!
bu hırsızlıkla suçlamaktır.
çünkü murat asla para kazanmadım iyilik yaptım derken.. siz yalan söylediğini söylüyorsunuz. buda buna girer. anlamı açık ve net.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Paca revize ettirip getime durumu var kacak mal getirme gibi degerlendirilmez diye kanaatim
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık