savcılığa suç duyurusunda bulunun tutuşsun biraz
savcılığa suç duyurusunda bulunun tutuşsun biraz
ne ilkermişin beee
ilgili üye satış yasaklı oldu görmedinizmi?
zaten 6. aydan sonrada o isimle girmemiş foruma
başka üyelik almış olabilir
o yüzden nick ismine göre yasaklama hikaye
isim soyisime göre duyurmak lazım ama bu da teknik olarak yasalar önünde sıkıntı yaratıyor malesef.
siteye üye alımı durduruldu mu? yeri gelmişken sormak istedim. bir arkadaşım üye oldu ama üyeliği bir türlü onaylanmadı
Bu seferde ilkertutti açar :D tuttu ise eğer
Gercekten cok yazik konuyu yeni gordum ve bastan okudum sok oldum bunlari yapanlarda bu hastalik haline gelmis olmali yazik gunah o kadar beddua almaya deger mi o paralari nasil evine sokupta bogazinizdan geciriyorsunuz arkanizdan bu kadar kisinin yazdiklari da cabasi tabi :
Zarari olan arkadaslara da cok gecmis olsun Allah herkesin gonlune gore verir,herseyinde zamani gelirmis.
Birgün bunların olacağı belliydi. Kardeş bu adam böyle sözünün arkasında olmayan bir adam Allaha havale et.Alışmış kudurmuştan beterdir! Meslek haline getirmiş bu işleri.
Ahmet Kaç Ay Oldu Hiç bir Haber yokmu ?
hala bankanın önündeymiş yatırcakmış :D allah islah etsin böyle adamları
evli barklı çoluğu çocuğu var o sabilerin baoğazından haram lokma geçiriyorya 2yakası bir araya gelmez artık... bu saaten sonra çıkarıp herkese fazlasıyla parasını versede ne haysiteini nede şerefini kurtarabilir artık çoluna çoçuğuna yazık eşine bişey diyemem oda o yolun yolcusu anlaşılan karekteri bozuk...
Bende yeni gördüm bu tarz insanları burda afişe ettiğiniz için Teşekkürler. Başkalarının dili yanmasın vay anasını işlerini prof yapıyolar dikkat etsin komple dolandırıcı çakılmış burası
Forumda göz önünde bulunupta insanları yolan ne insanlar sözde ustalar var.. İfsa etmeye gerek yok.
yaklaşık 2 ay yanında çalıştım , emeğimin karşılığını alamadım... yapacak bişey yok bende herkes gibi allaha havale ediyorum :)
sanırım bende tlfnda görüşmüştüm..bana bikaç bişiy sormuştu..iyiki ticaretimiz olmamış..