Ahmer İyi sabır varmış kardeşim sende de
oooone olmus la boyle bende efendı bırı sanıyodum si sıfır olcu krank aldım sorunsuz olmustu satısımız nıye boyle olmus bu adam
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Demek ki parası var ve olduğu halde mağdur ettiği insanların parasını vermiyor diyecek söz çok da 17 saat oruç tuttuk dan sonra bunun gibi biri için günaha girmeye gerek yok İnşallah bir gün bir yerde denk geleceğiz.
///
E36 3.20 Coupe
Bu dunya nin birde oteki dunyasi var unutmamak lazim kul hakki hic birsey e benzemez Allah yardimciniz olsun
///
E36 3.20 Coupe
vay arkadaş ilker efendi önüne geleni dolandırmış.. herkese çok geçmiş olsun umarım biran önce çözülür konu
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yazık gerçekden ilkeri efendi uslu bilirdik adam üçkagıt çıkmış![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
her zaman bi dolandırıcı çıkıyor ufakta olsa . banada AYDIN da biri tokatlayacaktı nos kiti almıştım.yok sunu tanırım yok şu referans. sonra dümen . yarısını kurtardık üstüne su içtik .arayınca dalga dümen hep sonra vazgeçtim ..
-------------------------
s2k …
///
E36 3.20 Coupe
konuyu daha yeni okudum baştan sona harbiden yazıklar olsun 2 3 tane böyle haysiyetsizin yüzünden insanlar forumda alışveriş yaparken acama ? diye düşünecek önceden gözün kapalı yolla parayı nede olsa forumdan yanlış olmaz derdik..
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ortamı bozan böyle şerefsizler çok, hala bir lira para alamadık, diğer arkadaşlarında alabildiğini sanmıyorum.. Allah büyük bi gün biyerde çıkacak ondan milletten dolandırdığı paralar..!
Aklı varsa kazara konyaya yarışlara falan gelmesin, geldiğini duyarsam ya da görürsem burdan sağlam gidemez.. bu yazıyı okuyup ona haber uçuranlar uyarın o şerefsizi..!
///
E36 3.20 Coupe
Bence uyarmasınlar ki böylelerinin hakkını verin allah büyüktür o paralar çıkar inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)