ben sadece iki tarafıda tanıdığım için ve yardımcı olduğum için adım geçiyor
beni bu forumdan olsun ankara tayfası İstanbul tayfası olsun çoğu insan tanır benlik bi durum olsa aynı gün sorunu çözerim. benimle alışveriş yapan mal alan mal satan veya etrafımdaki herkes tanır bilir karakterimi ticaret anlayışımı..
ilker abinin dükkanda araba topladığım için kendiside telefon kullanmadığı için bana ulaşmasını söylemiş ahmete..
neyse ahmet bana ulaştı hesap no verdim para bana geldi ilker abiye vermedim enjektörü yollamasını bekledim 1 hafta filan beklettim parayı bunu ahmetede söyledim. kanka paran bende bi sıkıntı olursa söyle geri yollayım dedim.
kendiside yazar facebook üzerinden yazıştığımız yazılarda duruyor.
zaten ilker abide hemen istemedi parayı.
ilker abiyide her gördüğümde enjektörü göndermesini söyledim. sonra enjektör makattaymış ilker abi söyledi onuda ahmete soyledım.
herşeyi iki tarafa söyledim.
makata ulaştık yine ben arabamdan dolayı orda olduğum için benim telefondan görüşmeler yapıldı mkt ben yollıcam dedı 1 hafta fılan gectı ses çıkmadı. enjektör bulunamadı.
sonra mkt enjektörün parasını ahmete yollasın dedi ilker abi; ahmetin hesap nosunu verdik. para fılan gelmedı. benım hesabıma gelen bir parada yok.
ahmetten para geldiği tarih yazılı parayı çekip ilker abiye verdiğim tarih yazılı.
hesaptan 350 çektim + 25nakit vardı onu ilker abiye verdim..
bu günün akşamıda ahmetle ilker abiyi kendi telefonumdan konuşturdum.
ve enjektörün parasını gerı verılecegı konusunda anlaşıldı sanırım..
fotolarda o tarihten itibaren bu güne kadar hesabıma gelen giden paralda gözüküyor..
bundan 10 gün filan öncede ahmeti arayıp tekrar sordum kanka ne yaptınız hallettiniz mi sorunu diye.. yok dedi bende inşallah çözülür dedim.
Ahmet mağdur oldu ilker abininde dükkandakı işlerden ve kayinçosununda eşinin rahatsızlığından dolayı bu duruma gelmiş olay.
ben elimden geldiğince iki tarafada yardımcı olmaya çalıştım ama benlik bişey yok ortada. bunu samimi olduğum arkadaşlarımda biliyor. gerekirse onlarda yazar.
sonuçta mal başkasının para başkasının
geçmiş olsun tekrar
http://r1306.hizliresim.com/1b/1/nprzq.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/1/nps05.jpg