vay be neler oluyor hayatta :(
vay be neler oluyor hayatta :(
pavarotti yatırmamış daha parayı
benim bir yerden param gelicekti o enjektörleri ben alıcaktım param gelmeyince alamamıştım alıcam deyipte alamadığım için içimden adama ayıp oldu mahçup oldum diye üzülüyordum Allah korumuş .
Arkadaşlar hepiniz açık şekilde görüyorsunuz, kaç gün oldu konuyu açalı, kendisinden hala ses yok, ulaşamıyoruz telefonlara önce cevap vermiyordu, sonra ulaştığımız telefonu kapattı, resmen isteye isteye kendini rezil etti hepimize.. Geçen gün yazmıştım kimin ne mal olduğunu görücez diye, hepimiz görmüş olduk..
Yönetimden bu üyenin Satış Yasaklı Üye olarak işaretlenmesini istiyorum, hatta böyle insanları forumdan uzaklaştırmak gerek, kardeşlik ortamına zarar vermemek adına.. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum..
Bu konuyu sürekli güncel tutucam ki herkes görsün, gözünden kaçanlar olabilir, onlarda mağdur duruma düşmesinler.
satıs yasaklı olsada bare ınsanlar kanmasa
zamanlaması yanlışmış pehhh tövbe estağfirullah mübarek kandil günü
Forumdaki curukleri tek tek ayirmak gerek. Zamanla bende yardimci olacagim bu konuda bu insanlarin ismini vererek.
Birde aramizda beyinciyiz diye gecinip base map atip yollayan beyinciler var bu isi parasiyla yapan, onlarida Allah'a havale ediyorum simdilik. Allah kor yanindan cikarir insallah. He birde adami soyup sogana cevirmeye calisanlar var, sonradanda soyduklari adama bir sekilde camur atanlar. :)
Sizede cok gecmis olsun, boyle adamlara oyle bir damga vurulmaliki, oyle bir adi cikarilmaliki sirti bir daha yere gelemesin. Satis yasakli uye bile az bence. Insanin adi cikacagina mal mulk para pul ticaret islerinde, cani cksin daha iyi.
5 günlük cevaba bak kandil olmasa napıcan? Olan olayın maiyetine itirazım olsa farklı yazardık neyi kovalıyosun hala birkez söylenince anlamışsak cevap yazmıyoruz zaten, adamın maduriyeti o esnada fazla ön plana çıkamadı görüldüğü üzre. Neyse konuyuda okudum konu sahibi arkadaşım ifşa önemli bilinçlenilmesi açısından. Geçmiş olsun
Geçenlerde takas ve hibe pazarı n dan bi arkadaş dumpvalve ihtiyacı olana verebilirim diyo
ihtiyacı olan biride çıkıyo alıyo buraya kadar çok güzel
1 gün sonra eline geçer geçmez burada 200 tl den satışa çıkarıyo şaka gibi
ürünü bedelsiz bir şekilde ihtiyaç sahibine gönderdiğini düşünen arkadaş 200 tl ye satılık ilanı görünce şok geçiriyo
Doğal olarak konuya kardeşim benden ihtiyaç sahibi olarak alıyosun utanmadan burada satışa çıkarıyosun diye mesaj yazmıştı
Böyle olaylarda var
Yazılan mesajlar siliniyo ve satış devam ediyo :)
Bu konuya yorum yazdım diye ban aldım dikkat et :)
http://www.techturkey.com/forum/modi...dumpvalve.html
Merak ettim, üşenmedim baktım..
Konuya yazdın diye ban almamışsın. İnsanları yanlış yönlendirip moderasyonu zan altında bırakma!
Hemen görelim neden ban aldığını..
Mart ayında şu anda silinmiş olan bir satılık konusuna yorum yazmışsın ve 25 puan ceza almışsın.
Profil Cezaları
Sebep: Satılıklar bölümüde hayırlı satışlar,maşallah vb. yazmak, ilan sahibi harici güncelleme yapmak 25-03-2013 11:07 TechTurkey 25 / 21-09-2013 12:07
Akabinde;
dumpvalve
Sebep: Satılıklar bölümüde hayırlı satışlar,maşallah vb. yazmak, ilan sahibi harici güncelleme yapmak 28-05-2013 19:21 TechTurkey 25 / 24-11-2013 18:21
Dumpvalve konusuna konuyla alakasız bir şekilde " Daha neler görücez:) " diye mesaj atmışsın ve olması gerektiği gibi bir ceza puanı daha almışsın. Ceza puanın da 50'ye ulaştığından otomatik olarak 1 gün uzaklaştırılmışsın.
http://www.techturkey.com/forum/6838617-post347.html
Parçayı veren iyiniyetli arkadaşta bu galiba. Yazık, iyiniyetinin kurbanı olmuş. Yapılan fiil her ne kadar yapan kişinin vicdanına kalmış olsada, ayıp. O adam satmayı bilmiyor muydu?
Ben bu konu ile alakalı çok konuşmuycam beni tanıyan tanır sıkıntı yok benim vicdanım çok rahat sanada birtek şey söyliycem başkada hiçbirşeye cevap yazmıycam bunuda tanımayanlar vardır beni yanlış tanımasınlar diye ( yukarıda seninde işine gelmedi sustun ) demişsin senin sustun dediğin ben birtek bu iş için senin için kalkıp istanbuldan ankaraya geldim aynı gün geri döndüm sende biliyorsun ama diyecek birşeyim yok dediğim gibi çok şükür benim vicdanımda gönlümde çok rahat bu konuda.
tabiki için rahat olacak sana ikinci el satılması çok zor parçalar verecekti (klima komp,hortumları,airbag,koltuk,krank,kol,piston) vermedi sende bunları 5000 tl civarı sayarım demişsin hazır benim parçalarımın parasını sen almışken ilker efendide senin parçalarının parasını vermeyince olan bizim oldu için ister rahat olsun ister olmasın
AMA SENİ VE İLKERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH GÖRDÜ
istanbuldan kalkıp gelme muhabbetine gelincede arabanın satışı hala minikslerde idi ve bende satışı verdiymeyeceğimi söyleyince seni bir telaş aldı kalktın seve seve ankaraya geldin.arabanın satışını hilmi sen paranı almadan vermem demişti bana ama siz satışını alınca girende bana oldu çıkanda.
hiç önemi yok YÜCE ALLAHIM o parayı bana bir şekilde dönüp dolaştırır getirir inşallah.
Tekrar ediyorum iyiki 8000 tl gitti herkezin ne olduğunu anladım
ister cevap yaz ister yazma.