User Tag List

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
298 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Dolandırıcı İlker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkatli olun.!

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke geri alsaydın ürününü,burda olmasa gidip başka yerde satıp nemalanacak. İnsanlardaki bu rahatlığı anlamıyorum 3 kuruş para için insan adını lekeler mi ya.
    Sizde haklisiniz ama onunda kendince bahaneleri vardi kendi safligima verdim acikcasi bu durumu para ihtiyacim var falan filan yapcak birsey yok insanlara yardim etmeyi iyilik yapmayi seven biriyim belkide bu yuzden bu durumlara dusuyorum belkide dumpvalve yi suan satan arkadasin gozunde bir kerizim enayiyim ama insanlarin kafa yapisini degistiremezsiniz sonucta onun basinada boyle bir durum geldimi (gelir insallah demiyorum) ama dusurdugu durumu anlar insallah.
    R-Turbo Arif Gökdemir

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam bır pparcaya ruhunu satmaya calısmıs yazık ..
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlker den ses soluk yok değil mi.. Bugun miraç kandili nekadar vicdanlı bu adam görelim!!!
    US Performance

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizde haklisiniz ama onunda kendince bahaneleri vardi kendi safligima verdim acikcasi bu durumu para ihtiyacim var falan filan yapcak birsey yok insanlara yardim etmeyi iyilik yapmayi seven biriyim belkide bu yuzden bu durumlara dusuyorum belkide dumpvalve yi suan satan arkadasin gozunde bir kerizim enayiyim ama insanlarin kafa yapisini degistiremezsiniz sonucta onun basinada boyle bir durum geldimi (gelir insallah demiyorum) ama dusurdugu durumu anlar insallah.
    Keşke geri alsaydın Kıvanç. Bu fırsatçı kendini uyanık zannedip bundan nasipleneceğine, gerçekten ihtiyacı olan birine gönderirdin.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farketmezki adam her türli haysiyetsiz, şerefsiz.
    Zerre hoşlanmıyorum kişilerin adlarının geçmesinden ama bu adam internette mimlenmeyi hakediyor. Karaktersiz herif..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kivanccim benide 2 sahis enayi yerine koydugunu saniyor ama yaniliyirlar onlar kendilerini kandirdilar

@jengoo

Dostum adam olan anlar hadi beni gec bizim mebla büyük te adamin parasini bile kac gun gecti vermedi. 2 gün sonra cikar yok hastane yok postane virrik cirrik der çünkü bu bahaneler hep aynı sabride aynısını yapmıştı beni oyaladi

Allah bildigi yapsin insallah

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüzsüzlüğün daniskası..herif konu açmış ya
    komançero garage

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ne adamlar var yahu
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    O bedavaya aldığı dv'i satarsa haram olsun parası ayıptır günahtır bu ne aç köpekliktir yahu

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satarsa parası yedi ceddine haram olsun.Ahlaksız insan..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asıl hibe mal alıp konu açıp satmaya çalışan insan satış yasaklı yapılmalı

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utanmadan birde 1 saat sonra ilan açmış peh

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam arsızın dibi çıktı ya. böyle insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğim için, insan oldukları için, onuda bir ana doğurduğu için ben utanıyorum arkadaş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki için rahat olacak sana ikinci el satılması çok zor parçalar verecekti (klima komp,hortumları,airbag,koltuk,krank,kol,piston) vermedi sende bunları 5000 tl civarı sayarım demişsin hazır benim parçalarımın parasını sen almışken ilker efendide senin parçalarının parasını vermeyince olan bizim oldu için ister rahat olsun ister olmasın

AMA SENİ VE İLKERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH GÖRDÜ

istanbuldan kalkıp gelme muhabbetine gelincede arabanın satışı hala minikslerde idi ve bende satışı verdiymeyeceğimi söyleyince seni bir telaş aldı kalktın seve seve ankaraya geldin.arabanın satışını hilmi sen paranı almadan vermem demişti bana ama siz satışını alınca girende bana oldu çıkanda.

hiç önemi yok YÜCE ALLAHIM o parayı bana bir şekilde dönüp dolaştırır getirir inşallah.

Tekrar ediyorum iyiki 8000 tl gitti herkezin ne olduğunu anladım

ister cevap yaz ister yazma.
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kivanccim benide 2 sahis enayi yerine koydugunu saniyor ama yaniliyirlar onlar kendilerini kandirdilar

@jengoo

Dostum adam olan anlar hadi beni gec bizim mebla büyük te adamin parasini bile kac gun gecti vermedi. 2 gün sonra cikar yok hastane yok postane virrik cirrik der çünkü bu bahaneler hep aynı sabride aynısını yapmıştı beni oyaladi

Allah bildigi yapsin insallah

Mustafa bende kendi adıma düşen tarafları için konuşuyorum.Senin işin ilkerle benimle değil ben o satışı alamıycağım korkusundan değil seni ezmek istemedim yoksa şimdiye kadar çoktan almıştım satışı ama sen anlamadın, yoksa senin dediğin gibi satışı vermem falan muhabbetleri için kalkıp gelmedim oralara ama sen bundan anlamazsın. Kalkıp o kadar pc başından yazana kadar ilker in evini yurdunu herşeyini biliyorsun git al iste, benide aranızdaki olaylara karıştırma artık. Sen parçaları kime verdin ilker e bana değil ben kimden aldım ilker den bende parçaları takas yaptım onunla, burada benlik birşey yok benimle ilgili en ufak birşey yazma buraya bir derdin varsa benimle alakalı telefonum var sende 24 saat te açık musaıt olamasam kesin dönüş yaparım belki sinirle silmişsindir numaram 0536 928 54 60 Benim kimseye kendimi kanıtlamak gibi bir niyetim yok o ben değilim yapmadım öyle birşey aman yanlış anlamayın falan gibi, beni bu camiada çok kişi tanır para pul için kimseye laf söyletmem kendime başım dik anlımda ak çok şükür.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bedavaya aldığı dv'i satarsa haram olsun parası ayıptır günahtır bu ne aç köpekliktir yahu
    İhtiyacı olan varsa işine yarasın diye verilen bir ürün , millet şaşırmış..Bu yazılanları okuyuncada zorla almadımki ben o gönderdi demiştir Allah bilir..

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen bu kadarını esnaferay bile yapmaz beee
    muştucum küfür edip kendımı bugranın eline düşürmicem sen şurdan cıkar random küfür ediyom sana a.ajsjdqıd.m.ıjsduajduqdq.k ticaret te tam senlik aama benı atma ortaya
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibretlik bir karaktersizlik örneği hibe konusunda ki çok şerefli arkadaş..
    .

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilkerotti gerçekte kimdir?neci yani çıkaramadım ben?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SABRİVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa bende kendi adıma düşen tarafları için konuşuyorum.Senin işin ilkerle benimle değil ben o satışı alamıycağım korkusundan değil seni ezmek istemedim yoksa şimdiye kadar çoktan almıştım satışı ama sen anlamadın, yoksa senin dediğin gibi satışı vermem falan muhabbetleri için kalkıp gelmedim oralara ama sen bundan anlamazsın. Kalkıp o kadar pc başından yazana kadar ilker in evini yurdunu herşeyini biliyorsun git al iste, benide aranızdaki olaylara karıştırma artık. Sen parçaları kime verdin ilker e bana değil ben kimden aldım ilker den bende parçaları takas yaptım onunla, burada benlik birşey yok benimle ilgili en ufak birşey yazma buraya bir derdin varsa benimle alakalı telefonum var sende 24 saat te açık musaıt olamasam kesin dönüş yaparım belki sinirle silmişsindir numaram 0536 928 54 60 Benim kimseye kendimi kanıtlamak gibi bir niyetim yok o ben değilim yapmadım öyle birşey aman yanlış anlamayın falan gibi, beni bu camiada çok kişi tanır para pul için kimseye laf söyletmem kendime başım dik anlımda ak çok şükür.
    sabri işin içinde seninde umursamazlığın var bunu kabul et çıkma parça yerine benim parça paramı tercih ettin.Satış muhabbetine gelincede hilmi size kaç kere alın alın demiş siz almamışsınız bende konuyu hilmiye anlattım oda sen paranı alana kadar satışı vermicem dedi bende bunu sana söleyince seni bi haller aldı telefonumu açmaz msjlarıma cevap vermezdin birden geri döner oldun ankaraya geldin ama satışı almışsınız ki herşey bitti.

demek şu ki seni ve ilker efendiyi ALLAHA havale ediyorum senin istediğin kadar için ferah de beni tanıyan tanır de öbür dünyada inşallah karşılaşırız.

ne ticaretler yaptım adam para gönderdi parçanın bir yayını bulamadım kötü duruma düşmemek için hemen parasını geri gönderdim ki istesen 1 günde bulurdum.bu sadece bir örnek

şuda var evi yurdunu biliyosun demişssin ben sakin görünün ama çok agresif biriyim Allah muhafaza 3-5 lira için büyük zararlar açabilirim pire için yorgan yakarım normalde ama sabrın sonu selametmiş gün gelir devran gönder o parada bana inşallah geri dönecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)