///
E36 3.20 Coupe
bugunle birlikte konuyu açalı tam 10 gün oldu, ama hala ilker beyden ses yok..!
///
E36 3.20 Coupe
sesmi ne sesi ahmet belki 40-50 gün sonra çıkar basın açıklaması yapar
///
E36 3.20 Coupe
yanlış anlamada duyduklarıma göre sen o paraya gitti gözüyle bak kardeş..he gelirsede sürpriz olur.tekrardan geçmiş olsun işin zor
remaps.tr & Turbo Zone Garage
///
E36 3.20 Coupe
Selam sabri beni tanıdın mı? tesadüfen burada yazdıklarını okudum da bişeyler yazmadan edemedim. Seni tanımasam burada yazanları okudugumda dürüst biri sanardım ama millete borç takıp burda ahkam kesmekle olmuyor bu işler. Muhtemelen ben bu mesajı yazdıktan sonra bu konuya cevap bile yazmayacaksın ama maksat millet bunu okuyup nasıl biri olduğunu bilsin. Sabri ile iş yapan arkadaşlara sesleniyorum kendisinden belki 2 sene önce alacağım vardı ama halen ne arayan ne soran var, telefonlarıma çıkan zaten yok. artık aramıyorum tenezzül etmiyorum çünkü sözünün arkasında durmayıp 3-5 lira için küçülmeye değmez.
ne uğraşması konu açıldı 5 aydır söylemediklerimi buraya yazıyorum insanalar anlasınlar diye
bulunmucak kimse yok ki istesem 1 saat sonra yanındayım kafama takmak istemiyorum sıkıntı çıkartmamak için dersenki paran gitmiş ne alaka diye o parayı ondan zaten alacam zamanı var
o paranın onlara hayır getırecenı sanıyorlar allahınızdan bulun
sızı ınsan sayanın .. ins kısa zamanda sorun halolur
11. ayda coruma gelıp hanımi artı ankarada kı arkadası olan Şeref usta ıle geldı baştan söleyım şeref ustanın bı sucu falan yok aracı oldu sadece. Bi kaç ortak arkadas sayesınde geldı ama kendısınıde tanımıyordum ama şeref usta falan olunca sıkıntı olmas sandık ama 11. aydan bu yana paramı alamadım
Benden bir adet k20 silindir kapağı bir adet grank yağ pompası cartel marş dinoması aldı yarın bunlara bakalım dedı sana paranı gönderırırım dedı ınsanlık bendeye arkadaslara verdım para almadan yoldan geldıler aksam 9 saatlerı ıdı bıde yemek ısmarladım arkadaslara ama 7-8 aydır ne para var ortada nede adam bı kere Şeref usta sayesınde telefonda konustuk bana bı numara verdı oda hanımın ımıs aradım bı kaç kez benı bır daha ararsan mahkemeye verırım senı dedı bır dahada aramadım paramıda alamadım... Diliyorum raabbım onu kendısınden alır coluğuna cocuguna bısey yapmas...
19 TH 181-TOYOTA GLİ
19 TA 272-ASTRA GSİ
19 KY 963-HONDA CIVIC 1.6 İES
19 DF 463-HONDA 1000RR
06 KOP 33-HONDA 1100XX
06 ZLU 10-KAWASAKİ ZX10
34 JOB 34-HONDA CİVİC TYPE-R
Sırada S2K Var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)