Hala ulaşan konuşan olmadımı konu ne durumda?
Hala ulaşan konuşan olmadımı konu ne durumda?
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Foruma üye yeni birini daha dolandırmış galiba .
http://www.techturkey.com/forum/sohb...met-damci.html
imzasız..
Konudaki tüm yorumları bastan sona okudum üşenmedim.
Benim aklıma söyle bi düsünce belirdi,
Bu adamla karısı bence çete gibi bişey. Yani Söyle söyliyim İlkerotti denen adam milleti dolandırıyor karısının numarasını veriyor arayanlar karısını arıyor tabi üst üste bi kac kere arıyor dolandırılanlar karısı gidiyor savcılıga suc duyurusunda bulunuyor beni rahatsız ediyor sapıklık yapıyo diye ve dolandırılan kişi haklıyken haksız duruma cıkıyor. ve Paranın pesi bu yontemle bıraktırılıyor..
Benim düşüncem bu Yoksa hangi şerefi namusu olan erkek baska adamlara karısının namusunun numarasını verir.
benim düsüncem öyle kardesim valla yoksa neden karısının numarasını verir serefi namusu olan biri. Bence bu yontemle tuzaga dusuruyorlar dolandırılanda baktı iş sarpa sarıyor basını belaya sokmamak için paranın peşini bırakıyor bence yontemleri bu.
///
E36 3.20 Coupe
edittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt t................................................. .......
US Performance
///
E36 3.20 Coupe
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
o değilde adam prof dolandırıcıymış valla
çekirdeklik bir konu vallaüç kuruş beş kuruş derken herkesi sıradan geciriyor anlasılan.. Evi barkı bellidir bi gün bi kıllıya denk gelir kesin..
hiç de öyle birine benzemiyodu gerçi 1-2 kene konuşmuştuk faceden vay arkadaş ne insanlar var..
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)