Gerçekten sokağa çıktın mı bu olaylar olurken ? aynı gezegendeyiz dimi ?
Printable View
Çevik kuvvette Polisin bir kolu tıpkı X şubesi gibi.Diğer şubelerde iyi niyetliler olabilir ama Çevik kuvette olamaz diye birşey yok..Dün evine ekmek götürmek isteyen Polis'lerde vardı siz kabullenmeyebilirsiniz ama vardı..Tanıyorum,biliyorum çünki..Ha şerefsizlerde azımsanmayacak kadar çok,belkide daha fazla,doğruya doğru..Ama bu hepsinin aynı *** olduğu anlamına gelmiyor işte.
Bunlar emir altındaki insanlar,amirine ben gitmesem olur mu diye birşey diyemeyecek olan insanlar..Derseniz kapıyı görürsünüz..
Dediğim gibi bunlar görevle değil içindeki insanla ilgili şeyler..
İyi niyetlileri bu hale düşürenler utansın,asıl bunları istifaya davet edin.
Emir gidin öldürün sanırım. Ekmek götürme mücadelesi 10 polis tek basına bir kızı öldüresiye dövmek miydi ? İçlerinde bir tanesi dur demez mi ? Kusura bakmayın bugün polis olsam, sokağa çıkarken kendime tüküresim gelirdi.
Tayyipin emirleri bunlar , suç memurda değil emir gönderende dediniz tamam. Emir saldırın olmuş polise, iyi de ekmek götürmekse derdiniz öldüresiye kadar dövenler PRİM mi alıyor ey forumdaki abilerim polis üyeler ?
arkadaşlar polis iyi kötü tartışmasını lütfen bu konuda yapmayın bu konum helallik almak için açıldı lütfen bu son konum buna saygı gösterirseniz sevinirim
Abicim helali hoş olsun ama şuna bir bak gözünü seveyim. gel de bu polise küfür etme..
http://www.techturkey.com/forum/6860500-post3582.html
bodrumda 14 yaşında kızın sırtında jop parçalayan hastanelik eden.. o kız grubu siteye kaçınca siteye gaz bombası atan polisin anasınada sövülür.. bacısınada...
yaw zaten kimse burda bu arkadaşa bireysel birşey söylemedi söylenemezde zaten yöneticiler izin vermez Evrenin yazdıklarını gördün.Ama insan ister istemez videoları izleyince "şerefsizler yaaaaaa" diyor sen demedinmi o videoları izlerken yada olayların içinde bulunurken ? Bir genellemede yapıyorsun ben hayatımda yolda 100 polis tanıdıysam çevirmede , toplumsal olaylarda vs 95 'u kötü niyetli idi arkadaş.Yani şeffaf suyu %95 siyah boya ile doldursan o su artık siyahtır.95 i siyah diyemessin buda öyle bir olay.Türkiyede polisler çoğunlugu iyi niyetli değil.Yani şu videoya bak
ne diceksin abi ? Buna yorumun ne olur ? Ekmek götürmek mi eve ? Orda o herif ölebilirdi kafasına gelse.Bu öldürmeye teşebüstür.İnsan düşmanına yapsa bunu bacagıan doğru ateş eder kafasıan değil
faruk abi varsa hakkım sonuna kadar helal olsun ama sen yınede söylediklerimizi bir düşün.
kardeşim biliyorum ama dedimya tek tek resim video koyulmasın biride çıkıp bir dünya yetimin hakkı ile alınmış polis araçları veya o saatte oradan geçen masum vatandaşların araçları kullanılamaz hale gelmiş görüntüler var o yüzden siz biz yapmayalım ve video resim paylaşılmasın idam mahkumunun bile son isteği yapılır bu da benim son ricam lütfen
Dün gece bir sivil polis abiyle muhabet ettim siz neden toplanıyosunuz böyle dedi anlattım efendice atatürke ettiği küfürler yüzünden falan diye o abide destek verdi bize gerçekten görevli iyi polisler var akşam 6 dan gece 12 ye kadar sadece sivil ve trafik polisi vardı hiç biri bişey yapmadı gece 12 de 16-17 yaşında bir gurup durduk yere sağ sola tekme atıp bankları fırlatıp yola atınca polis te bizden bilerek tazikli su ve gaz bombası hattı yani üzerinize alınmayın guruplardaki provekötörler olduğu için tüm polisler kötü biliniyo sözüm taksimdekilerden hariç bunun için aramızdan ayrılmayın boşu boşuna kimse burda polis düşmanı değil
Faruk abı be yaptın seninle yapacağımız daha cok is var,
Benim ve form genelinin gercekten deger verdigi ve sevdiği bir kisiliksin,
Hayatta neler olmuyor ki, aramızdan ayrılmana cok üzülürüm...
unuturmuyum doğuşum efe ile ege ne çekti elimizden :D ordaki görev yapan arkadaşların allah yardımcısı olsun çünkü en az 3 gündür görev yapan ve dış illerden takviye gelen arkadaşlarımız var ailesini arkada bırakıp , inan ki bir süre sonra gözünüz hiç bir şey görmüyor insanlıktan çıkıyorsunuz 16 saat üzerinde robocopla diyarbakırın adananın istanbulun sıcağında verilen kumanya içler acısı polis arkadaşlarımızın yaptıklarını savunmuyorum tespit edilip cezalandırılacaklardır bundan eminim , bizi bize düşürüp karşı karşıya getiren kişiler düşünsün
@Yiğit G.
Konu sahibinin isteği üzerine ben kapatıyorum ama dediğim gibi önde duran itler yüzünden hepsi aynı muameleyi görmemeli..
Zaten bu muamele yüzünden suçsun bir Polis şuan forumdan ayrılmak istiyor..Kötü olan bu.
Bir hakkımız yoktur ama genede helal olsun..
Sonuna kadar katılıyorum.
Bırak konuşsun abi millet, hakemleri düşün birde, birebir maruz kalıyorlar onlar ne yapsın. Kimsenin derdinin seninle olmadığını biliyorsun. Küfür ederkende bazı şeylerin ayrımını yapmak lazım genel küfürler hoş değil yukarıdaki postta yazdığı gibi her insan topluluğunda illa ki mutlaka yamuk lar olur. Karar senin tabi. Saygılar.
Kendisini tanimam ama genelleme yaparak konustugumuzdan dolayi yada daha dogrusu kufrettigimizden dolayi Faruk abi haklidir.
Ama son birkac gun eylemci ya da degil herkesi gazlayan dovmeye calisan bir kurumun uyelerine karsi da reaksiyonun farkli olmasini beklemek hele Forum gibi kendisinin ne kadar iyi bir polis oldugunu bilmeyen dolu insanin arasinda beklemesi de bu konuda onun naifligi olmus.
Ankara polisi, yolda yürüyen vatandaşa arkadan saldırıyor - YouTube
Yukarda linkini attigim tarz seyler goren insanlar ister istemez oradaki Polislerin annelerini aniyor. Biz neyapalim Polis Sahis A, Polis Sahis B mi diyelim Faruk abi? Sen de ayni genellemeleri zamani gelince finanscisina, futbolcusuna, hakemine, bankacisina yapmadin mi? Lutfen birbirimize karsi daha anlayisli olalim.
Faruk kardeşim,bana çok mühim bir konuda gecenin bir yarısı yardımcı oldun insanları aradın emin olup bana net cevap verebilmek için asla unutamam,hakkını helal et..
ancak çok arkadaşın dediği gibi etkilenmiş olman çok normal ama burası bir aile ve sende burada olması gereken bir üyesin bence, sen burayı seviyorsun bir defa daha düşün gitmek kolay kalmak zordur bilirsin..en azından şurada kal diyen insanlar için...