Sağolasın ben forumda banane demedim yapabileceğim bişey varsa pm attım elimden geldiğince yardım ettim bununla da anca gurur duydum kimseden bişey beklemeden bir yardımımız dokunduysa ne mutlu
Printable View
Ne yazikki genellemede olsa suc sizlerin degil, emir verenlerde suc. O yuzden ben genel olarak hic birinize kabahat bulmuyorum ama cok ince dusuncelisiniz. Bencede aramizda kalmalisiniz, %80'i o sekilde diye %20'si o sekilde olmayabilir. Sonuc olarak benimde tanidigim iyi polisler var. Lutfen aramizdan hicbir polis kendi ustune alinmasin.
Bence sakın gitmek gibi bişey yapmayın. Benim eniştende polis.
Ama İstanbul dışında tabi. Yalnız buradaki herkes %90 için konuşuyor. Siz belliki o %10 luk dilimdesiniz. Benim eniştem de öyle ve ben dün taksimde polislere ana avrat sövülen tezahüratlara aynen katılıyordum... siz sakın öyle düşünmeyin, zaten bütün polisler sizin gibi olsa sıkıntı olmazdı.
1-2 tane kalmış polislerimizdensiniz, bu kadar kolay pes etmeyin herkes birleşmişken lütfen.
faruk iboyu arattırma bana :D sever beni biliyosun :D
faruk abi sen bana demiştin forumda teşkilatı bu kadar savunma ne kadar çalışsanda boş diye , abimin sözünü dinledim kim ne diyorsa desin abi
Bu düşünceye bu fikre sahipseniz siz zaten bu küfürlerden ayrı tuttunuz kendinizi :) eminim ben ve benim gibilerin lafı diren gezi konusundaki göstericiyi kafasından vurunca sevinen şerefsizlere. İşin özü kimse sizin içinizi sizin kadar iyi bilemez. siz burda yapılan konuşmalardan bile rahatsızlık duyuyorsanız zaten yeriniz yurdunuz bellidir :) evrenoz nickli arkadaşında dediği gibi lafımız imamın ordusuna. sizi tanımıyorum ama gönlüm kalmanızdan yana :)
Bu söylediklerim faruk abinin dışındadır varsa hakkımız helal olsun.
Kardeş sana gelince sen önce gidip ŞEREF kelimesinin yüce anlamını öğrenmelisin.burası forum ben buraya ne foto ne joplandığım videoyu koyamıyorum herşey telefonumda.ben kızıma oğluma bayrağımı tutupta tayyip istifa diyen adama gaz atarak ekmek götüreceksem öncelikle ben ŞEREFSİZİM.ben 2gündür senin gibiler yüzünden gaz yiyorum jop yiyorum ve koyunların artık bi çobanı olmasın diye.ben arkadaşımla yürürken parkta otutdum bahcesehr uninin orda 5 tanesi özellkle bze ssldırmak için geldi allah sabır versin sizede 2dk oturslım boğukuyoruz dedik ne sabrı lan deyip daldılar sors 20 tane çarşılı bunların kafa cam taş vs atıp üzermze geldilerde kurtardılsr saoğlsunlar. Kafanın bir metre ysnından gaz bombası gtimi çarptığı demir ATAMIN sarayının demiriydi düştüğü yerde 12 13 ysşında kızın kucağı. Bunları bırakalımda sen bi şeref sözünün anlamını bi öğren öyle konuşalım ben sana özelden neler anlatırım evine ekmek götüren polis abiciklerinden kıllanırsın her ağlayanada inanma bu devirde ;)
Utku konuyu tam okumadın sanırım ricam kimse kimseye cevap vermesin konu bir ayrılık helallik istemedir kişiselleştirilmesin
sevgili faruk arkadaşım
seni tanımam etmem, sadece bir sorum var, eğer sen de dün taksim vb görevli olsaydın, insanların yüzüne gözüne gaz bombası sıkar mıydın? ya da savunmasız insanları öldüresiye döver miydin? eğer cevabın evet ise gitmekte haklısın. hayır ise hiç üstüne alınmana gerek yok. o küfürler görevini kötüye kullanan zavallılara.
Öncelikle senin gibi bir tipin kardeşi olmam imkansız..Sen kimsin lan bana ŞEREF kelimesinin anlamını öğretiyorsun ? Kimsin sen ? Sıradan götü boklu bir insansın,bu öğren gel havaları nerden geliyor..
Şu lafını karşımda söyleyebilirmisin acaba,şerefi öğren gel diye ? Ağzına sokarım af edersin..
Özelden ne yazacaksan bekliyorum ?
2 günden beri Kızılayda kıçı yırtılana kadar en önde slogan atan karşılığında biber gazının alasını yiyen ben,neyi kimi öğretiyorsun bana ?
Ulan HAYATINDA ilk kez protestoya giden,ilk kez biber gazı yiyen insanlar aldığı gazın etkisiyle sağa sola sataşmıyor mı gelde küfür etme bu tiplere...
Yönetim ve konu sahibinden özür diliyorum ancak dayanamıyorum bu tiplere..
Arkadaşlar lütfen kişiselleşmesin pm den konuşun konuşacaksanız yarım saat daha buradayım sonrasında yokum girip yazan yada yazmayan helallik verenlere teşekkür ediyorum
Vakit geldi son çıkışımı yapıp aranızdan ayrılıyorum tekrar hakkınızı helal edin
Mod arkadaşlar isterseniz kilitleyebilirsiniz
Allahaısmarladık
sizi tanımam ama 2 gündür oradaydım acımasızca vuran iyi niyetli şekilde konuşan vurana engel olanı da var kişiselleştirmeye gerek yok bence de...
infaz edilen askere intihar diyene tecavücüsü ile evlensin diyene ses çıkarmayıp gezi parkında ki iki ağaç için araba yakıp sokakta yatanlar bizi bize kırdıranlar HELAL OLSUN TEBRİKLER
yorum yapmazdım ama techturkeyde ki ağabeylerim bile bu oyuna geldi ya üzüldüm keşke başka bir olay için bu kadar ses çıkarsaydık
abi benden yana helal olsun...