Arkadaslar 1.5 dci 105 lik aküm bitti bostanci iskelenin onundeyim suan arkadasim geliyor ama aku almasini soyledim gelirken kac amperlik hangi marka almasi lazim bilgisi olan arkadaslar acil yardim edebilir mi
Arkadaslar 1.5 dci 105 lik aküm bitti bostanci iskelenin onundeyim suan arkadasim geliyor ama aku almasini soyledim gelirken kac amperlik hangi marka almasi lazim bilgisi olan arkadaslar acil yardim edebilir mi
diyemedim ya la
Aracın üstünde ki mevcut akünün üstünde değerlere bakın en garantisi olur...
Aku neden bitmiş ? Yeni Aku almadanda takviyeyle çözülebilirdi
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
60lik sanirim farlarim yaniyor ama mars basmiyor anlamadim sonuk yaniyor isiklarda 3yila yakindir degismedi hic orjinal zayifladi herhalde
diyemedim ya la
vurdursanız ,, yada gelecek arkadaşınız akü yerine bi benzinlikten akü takviye kablosu alsa daha düşük maliyete çözersiniz aslında.Hemen harcamayın aküyü ilk vukuatıysa
farlar yanıyorsa mars basmıyorsa yeni aku alma zamanı gelmiş büyük ihtimalle testlerde değerleri düşük çıkıcaktır genede kontrol ettirmenizde fayda var
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
orjınal aküsü 60 amper olması lazım akü almayıp takviye kablosuyla çalıştırabilirsin,vurdurmayı denemeyın masraflı arızalara yol açabilir
Aku omru bitmis gecis olsunyukarda biri ilk seferse oldurmeyin demis ama benimde ilk seferde gitti , vurdurdum takviye yaptim 1 saat gezip geliodum 10 dk sonra mars basmiodu
farlar hafif yanio ama kesinlikle mars yoktu
akü 3 yılda nasıl bitebilir ya bizim arabada 11 yıllık akü duruyor
Normal verilen akü garantisi 2 yıldır benim bildiğim. 2 yıl sonra değiştirilmeniz önerilir diye hatırlıyorum. İlla ki daha çok gideni olabilir, özellikle son zamanda üretilen araçlar daha çok elektrik aksamla çalışan otomobiller. Öneriye uymak lazım.![]()
Instagram: mutusgarage
akü hakkında bir şey sorcam da .start stop lu araca jelli akü konulması gerekli diye söylemişti serviste bi usta.acaba megane da böyle birşey varmı. trafik te durdumu stop edip çalışanlar için mi yanlış bilgi olmasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)