User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: Pick-Up ile Uzun Yol

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l200 şuan günlük olarak kullanmaktayım 1 günde 1200 km yaptım en uzun yol olarak arkası diğer pick up lara göre daha geniş(navara-skystar)önde ve arkada oturanlar hiç sıkıntı çekmezler rampalarda asla bayılmaz eğer ayağına hakimsen çokta yakmaz 25 kuruş yakıyordu uzun yolda 90-100 sabit ara ara sollamaya çıkınca basıyordum rahat olduğundan hiç yormuyor sürücüyü günlük olarakta kullanıyorum ayrıca 4 çekerlerinin birçok parçası pajero ile aynı diye biliyorum zaten off-road a çevrilen birçok pickup a bakarsanız l200 birçoğuuzun yolda sadece keskin virajlar sıkıntı olur yerler ıslak yada temiz bir asfaltsa hemen arkası kendini bırakmak istiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sirkette l200 ve ranger var. L200 s.ici ranger a gore fazla yakiyor. Ranger in uzun yolu daha keyifli. Rahatlikla 180 i goruyor. Muhtelif modeller de cift kabin kullandim ve genellikle arka koltuklar cok dar. Bagajda en az 200 kg sabit bir agirlik mutlaka olmali. Ziplamayi keser.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savurmaktan kastınız nedir arkadaşlar Allah aşkına? Adam gideceği yere Nurburgring de tur zamanı kasıyor vaziyettemi gidecek anlamadımki? Sadece Navara açısından söylemiyorum, bütün araçların yol tutuşu bir Pick-up kadar işte. Nasıl bir yol tutuş bekliyorsunuzki? Adı üstünde Pick-up Arka kabin vasat zaten söyledi bunu bir çok kişi. Neden dar? Adı üstünde Pick-up... Bir Pick-up dan beklentiniz nedir anlamadım doğrusu

Bu arada ben hiç az yaksın telaşesinde olmadım. Ama benim gördüğüm ortalamalar genellikle 11lt civarı (100 km de)...

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir pickup yol tutuşu ile otomobilin ki hiç bir şekilde bir değil, alakaları yok. ön taraflar ne kadar konforlu ise arka taraflarda dendiği gibi rahatsız. pickup kullanırken özellikle ıslak zeminde sert hareketlerden kaçınılmalı. ancak yeni ford ranger o kadar iyi olmuş ki herşey bir kenara bırakılıp sürüş stili bile değiştirilip alınası duruyor

ama ben şahsıma konuşucak olursam otomobil dışında ki araç tipleri (bazı suvlar hariç) benim kullanım tarzıma uygun değil. ani hareketlerim olabiliyor. böyle bir kullanım tarzına sahip olan arkadaşlara gerçekten tavsiye etmem. süre kasmak değil mesele, insanın bazen canı istiyor ve kesinlikle böyle şeylerde sıkıntılı olabiliyorlar.

41DN370 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savurmaktan kastınız nedir arkadaşlar Allah aşkına? Adam gideceği yere Nurburgring de tur zamanı kasıyor vaziyettemi gidecek anlamadımki? Sadece Navara açısından söylemiyorum, bütün araçların yol tutuşu bir Pick-up kadar işte. Nasıl bir yol tutuş bekliyorsunuzki? Adı üstünde Pick-up Arka kabin vasat zaten söyledi bunu bir çok kişi. Neden dar? Adı üstünde Pick-up... Bir Pick-up dan beklentiniz nedir anlamadım doğrusu

Bu arada ben hiç az yaksın telaşesinde olmadım. Ama benim gördüğüm ortalamalar genellikle 11lt civarı (100 km de)...
    sen hiç bütün araçlar dediğin sınıfta büyük kavşakları 50 ile dönerken sırtından soğuk terler döküldümü???
    C 20 XE POWER...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41DN370 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hiç bütün araçlar dediğin sınıfta büyük kavşakları 50 ile dönerken sırtından soğuk terler döküldümü???
    Sanırım yanlış anlaşıldım... Ben bütün araçlar derken burada yazılan Navara, L200, Amarok gibi araçları kastettim. Navara benim aracım değil, babamın kullandığı araç. 0 km iken almıştık. Şimdi 170.000km de. bu km nin 70.000 ini tahminen ben yapmışımdır. Hiçbir zaman '' Yahu şu Pick-up diyip geçmeyeyimde şu arabanın limitlerini zorlayayım'' demedim. şehir içi ve uzun yolda da hiçbir zaman soğuk terler dökülmedi sırtımdan. Altımdaki aracın Pick-up olduğunu ve amacının farklı olduğunu unutup hiçbir zaman kullanmadım. Farklı amaçlarla şartları zorlayıp kullanmak isteseydim bu araç Navara olmazdı.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sizin pickup ın kasasının üstünde bagaj kabı varmı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben
    2006 skystar
    2006 dmax 3.0 4x4
    2008 navara
    2012 navara

kullandım...hepsinin arka koltuklar uzun boylu biri için dert..aynı şekilde arka camlarda ufak geliyor içi basık koltuk yüksek olduğu için kafanı tavana vurcakmışsın gibi..tümsekten filan geçerken arka tarafı anlatmama gerek yok içiniz dışınıza çıkar.

ıslak zeminde viraj dönerken gazı köklersen hepsi yoldan çıkar arkayı bırakır bu şekilde kazam bile var..

dmax ile yüksek hızları unut 140 150 den sonra gitsemmi gitmesemmi pazarlığı başlıyor anca yokuş aşağı denk gelicekte hızlanıcak

navara böyle değil 2008 otomatik 2012 manuel kullandım her 2 side gidiyor navara 163 hp olması lazım..

diğer marka hakkında bilgim yok ama tipi hoş..

bütçenize uygunsa yeni kasa ranger - amarok - navara arası bir seçim yapardım..
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin pickup ın kasasının üstünde bagaj kabı varmı..
    Sorunuz bana ise o jip gibi göstermeye çalışılan büyüklerden yok abi. Ama sadece kasayı örtü gibi kapatan bir sistem var.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önde oturanlar zaten rahat olurlar da arkada oturan için aynı şeyi söyleyemem. mesafe çok dar ayrıca camlar da küçük olduğundan bunalabilir biraz. eğer yükseltme kiti yada takoz veya herhangi bir modifikasyon yoksa 3-5 valizle savrulmadan rahatça gider gelirsiniz
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tedaş'ta çalışırken birçok pick-up'ı kullandım, yolculuk ettim. l200 ve ranger bırakın uzun yolu, kısa yolda bile çekilecek gibi değil. nissan idare eder ama amarok arkasının biraz dar olması dışında (ki bu hemen her pick-up'da ortak bi durum) rahat ettirir. tabi istanbul-antalya arası kadar değil ama en azından rahat bi şekilde ankara-kırşehir yaptırır.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunuz bana ise o jip gibi göstermeye çalışılan büyüklerden yok abi. Ama sadece kasayı örtü gibi kapatan bir sistem var.
    onlar daha güzel oluyor hakkatten. raylı sistem gibi bişey sanırım. bence de bir pickup pickup gibi durmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tür araçlarda esp sistemi olan hangisi ise o tercih edilmelidir yağışta ani frenlemede arkasını bıraka bılıyorlar

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yıl yapıyoruz..geçen yıl 4500km yol yaptık 15 gün Land Rover Defender lar ile..biz hiç yorulmadık ki araçlarımız sizinkinden çok daha sert olmasına rağmen..gayet keyifli max 100km ile gidilen 4500km
    Instagram : WideBodySixty

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlar daha güzel oluyor hakkatten. raylı sistem gibi bişey sanırım. bence de bir pickup pickup gibi durmalı
    Aynen dedigin gibi raylı sistem. İsmi nedir bilmiyorum o sistemin

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ssangyong sxdi acthon ile sikintisiz 1500 km yaptim 2 gunde
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dememin nedeni kasa kapalı olduğu için belki aerodinamik yapısı savrulmaya daha dirençli olmuşdur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)