El telsizinin antenini balkona kurup , müsafir odasına konuçlanıp sessiz sessiz ' bayan arkadaş arıyorum' diyesim var.
El telsizinin antenini balkona kurup , müsafir odasına konuçlanıp sessiz sessiz ' bayan arkadaş arıyorum' diyesim var.
Bilyalı araba yapıp deli gibi yokuşu sırtımızda onla tırmanıp sonra son sürat aşağı kaymak gibisi varmıydı.
Hatta dreksiyonu iple falan çekeredik yada tahta bağlayıp uzatırdık, gerçeğe benzetmeye çalışırdık, yuvarlak teneke kapaklarıyla falan ...hey gidi günler hey![]()
ninja kaplumbağaların minibüsü hala duruyo bendeo zaman aşıktım makinaya valla hayalimdi büyüyünce bitane yapıcam diyodum
4 kaplumbağamda duruyo , bp nin ilk çıkan tırıda var ama içinden araba çıkmamıştı
tasolarım misketlerim duruyo , eski atarim duruyo sega sı olana farklı gözle bakıp kıskanırdım benimki uyduruk heryerde satılan atari derdim
sonra ps1 çıktı yalvarıp yakarıp ömür boyunca istediğiniz herşeyi yapıcam yeterki alın diyip aldırmıştım capitolden bide güzel kazık yemiştik orjinal cd calıstırıyomuş sadece bilmiyodum tabi küçüktüm
hala durur ps1 im ara ara açıp oynarım
Yumiyum, çikolatanın yanında bantla sarılan çubukla pervane vardı.yo-yo, almanyadan gelme kontra pedal bisikletim vardı.
tetris, sanal bebek, topaç
![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
makaradaki ipleri çözerdik tahtanın ucuna çivi çakar makarayı ucuna takar sürerdik![]()
kasetli ateri varmı satan biyer ? Bitek degısmeyen şu overlokcular yıllardır aynı adam 5 dakıkada yapılır evlere teslım edılır dıye dolanıyo
#69 nintendoyu almancıların elinde görmüştüm ilk dibim düşmüştü
Calismayan kasetlere ufleyip bi umut gameboyu calistirmak,mahallede arkadaslarimdan taso kokmek(almak demekmis ya o da),tek kale mac,9aylik,atari salonunda street fighterda hep dayak yeyip yanda oynayan yasi buyuk cocugun gelip yardim ediyorum ayagina beles oynamasi,ucgen kolonyayi gorunce hatirladim vay be neler varmis eskiden..bide gameboya kamera getirmisti bi tanidigim amerikadan saka gibi ama renksiz resim cekip basiyordu bildigin kredi karti cihazindan cikan kagit gibi o zaman nerde kamerali telefonlar 3gler..action man yuzunden bi nesil facalarla buyudu o donem
![]()
Ula 90larda aglıyodum baba bana ateri al diyeSonra ps 1 cıkmıstı ondan ıstedım.Görüntüsü ps1 e benzeyen ateri alıp benı keklemıstı
Eyupten emınonune her hafta 1 gun 10km yol yururduk yenı kaset bakmaya ama kasetlerın resmı degısık olurdu alır eve gelırdık hep aynı oyun cıkardı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)