tek tek koymaya usendim burda hepsi var![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-izlerdik.html
tek tek koymaya usendim burda hepsi var![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-izlerdik.html
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
atari de silahla ördek düşürürdük hey gidi günler kasetsiz çalışan atariler çıktı sonra 100 oyunlu
futbolcu kartları filan vardı elvir baliç takas ederdik pokemonlar filan , gelirdik arkadaslara hava atardık lan çarisarı üttüm diye![]()
bi de tolga abi vardı hugo ona bağlanmayı isterdim bi aralar
şimdi çocuklar pek sokaklarda oynamıyorlar
tusubasa...
bi keresinde 6 kişi kafa topuna yükselmişti.
biraz sonra spiker "ama o da ne!" dedi.
en sonunda top onlara gelmeden rövaşata vurdu birisi...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
#152 kardeşim süper resimler eski kullandıklarım gözümün önüne geldi hele o kalemlik ve resim makinası varya hacıdan getirirlerdine günlerdi be
#148 ve #152 gibi paylaşımlar artsın da şu anki hayatımıza daha da isyan edelim. çelik o bandana ne lan, rambo musun mübarek!
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bunlarda çizgi filmlerimizdi
![]()
Tsubasa hala aklıma gelince oynadığım bi oyun
Bi ara o oyun yüzünde onların dilini çözecektim![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
tom ve jerry hala bıkmadan izlerim mesela
tsubasa hayatımızın futbolcusu zatenonun gibi olmak istediğimiz için topcu olamadık
![]()
Spartacus'de kasası eskide olsa baya bi sahnesi var![]()
için Google Görsel Sonuçları
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Tasolar vardı pokemon lar cipsten çıkıyodu ilk şansıma ash çıkmıştı ash i almak isteyen arkadaşıma takas yapmıştım 200 tasosuna karşılıkne günlerdi be keptim olum seni
![]()
schilacci, vanbasten gullit pappin vardi, efsane milan vardi
Spor gazetesi ilk cikmisti onunde ciplak hatun utanioduk, e bide meshur tan gazetesi
Magnum vardi![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
süheyl ve behzatın pazar programında bunları izlerdik
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)