Hizlisaat.com sitesi hakkinda bilgisi olan var mı internette hep geç sipariş ile şikayet var ama ben fatihte mağazaları varmış oradan elden almayı düşünüyorum orjinallik durumları nedir ?
Hizlisaat.com sitesi hakkinda bilgisi olan var mı internette hep geç sipariş ile şikayet var ama ben fatihte mağazaları varmış oradan elden almayı düşünüyorum orjinallik durumları nedir ?
ya hiç aklımda yokken karpuz kabuğunu soktunuz kafama bende şu modele hasta oldum nasıldır ?
Rolex GMT_MASTER Saat Modelleri
bence hasta olunacak model budur
HK1561-ROLEX OYSTER PERPETUAL DAYTONA GOLD - 399.00 TL + KDV
Saat işini bilmem ben ama, replika gözlük alacağıma, markası pek bilinmeyen orjinal gözlüklerden alıyorum, mesela decathlondan orao trafford cat 3 polarize gözlük aldım, hem sağlıklı hemde 75 tl, bir gözlüğe göre fiyatı uygun, hemde kaliteli, uzun zamandır kullanıyorum.
TRAFFORD CAT3 POLARIZE GUNEŞ GOZLUĞU...
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu saat nasıldır?
Forsining Mekanik Pilsiz Otomatik Erkek Kol Saati Ydn128 - n11.com
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Bu tarz saat+boncuk bileklik kombininden gına gelmedi mi
Gözümde canlandırınca elimde marlbora+iphone+cüzdan+f30 belirdi![]()
Aramızda iş veya hobi olarak saat ile uğraşan arkadaşlar var.
Ingersoll buldum. Saatleri baya güzel. Marka ve kalite hakkında bilgi verebilecek çıkar mı?
Ingersoll New England Automatic I00903 Mens Watch | Black
Buraya girip çıkanların orjinalleri ilede bilgisi vardır diye tahmin ediyorumsözlüme bi saat alayım diyorum doğum günü için. Bütçe çok fazla değil 300-400 arası ancak hangi markalar değerlendirile bilir bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)