hayatta çıkmaza girdiğinizde ne yaparsınız. nasıl dağıtırsınız kafanızı. yada nasıl bir çıkar yol ararsınız.
hayatta çıkmaza girdiğinizde ne yaparsınız. nasıl dağıtırsınız kafanızı. yada nasıl bir çıkar yol ararsınız.
Yakın dostlarıma ve aileme danışırım o olmadı bi büyüğe danışırım![]()
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Neyin çıkmazı ama ? para mı yoksa akıl mı ona göre yardım etmek ve fikir vermek lazım
Önce kendinle başbaşa kal ne düşündüğüne sakin kafayla karar ver bir değerlendirme yap. Sonra aile büyüğü arkadaş lafına bilgisine güvendiklerinle sohbet et kafadandaki açıkları kapat. Sonra tekrar otur düşün konuştuğun insanların haklı olduğunu düşündüğün yanlarını kendin seç sonra konuyu her ne yapacaksan o şekilde bitir veya başla. Ben öyle yapıyorum. İşe yaradı hep.
Psikolojikse , disari cik birseyler yapmolmadi sahile falan in , niraz tek basina yuru insanlari izle neler yapiyorlar nelere guluyorlarbeni hep rahatlatir bunaldigimda . Dahada olmuyorsa al bir dostunu yanina birazda icki bir yandan icin bir yandan muhabbet edin
Böyle durumlarda rakıyı alır bekar evine geçerim, sevdiğim müziği açar ve demlenmeye bir yandan da düşünmeye başlarım. Genelde hayatta hiçbirşey ailemden, canımdan önemli değil kanısına varır ve s.. çekerim herşeye![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
r'ye alır sokağın başına dönerim.
bilgi: kızmayın, takıldım sadece...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
eğer çıkmaza girdiğiğimi düşünüyorsam, olaylara yanlış persfektiften baktığımı farkedip, farklı bir açıdan bakmayı denerim. çözümü bulana kadar farklı açılardan bakmaya çalışırım. Her ne sorunla karşılaştıysak, bizden önce belki milyonlarca kişinin benzer durumla karşılaştığını ve içlerinden en azından birinin çözümü buldugunu unutmamak lazim.
Rahatlamak icin sana iyi gelen şeylere sarıl,
Çıkmaz durum için, sakin, sabırlı ol, analiz et, kendin dışında biriyle mümkünse..
Ve dua et kardeşim, hayırlısı icin. Benim imzamı da aklına getir sık sık. Bak altta yazıyor.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kötü zamanlarda mantılı bi sevgili cok işe yarar dost dıyerek derdını anlatcagn ınsanlara dıkkt etmek lazım derdını cozmek yerıne dahada cıkmaza sokabılırler yanlız kalmak yuruyuse cıkmak ıyıdır ama en ıyı rahatlatma yontemlerınden bırıde kendı adıma soluyrm cıkıp hızlı arac varsa gazlamak devır yukseldıkce stres dahalıyor![]()
Kadınlar Kulübü
Şiddetle öneriyorum. Yanlış yerdesiniz çoğunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)