Buralar değerlenecekmiş didiler geldik![]()
Duruma göre dua etmek çözüm olabilir
...
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn
Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” derler.
yada;
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin (Hz. Yunus'un Balığın karnındayken tekrarladığı dua)
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
2 ye çek..
Dua et kardeşim.
Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde.
Uzun uzun düşün
ve hatırla yaratanını!
Allah kuluna kâfi değil mi?
(Zümer/36)
Dua, en cikmazdayim dedigimde bile dara dussem kurtardi bugune kadar beni ailemi sevdiklerimi. Icin daralsa dahi, bildigin dualari et cik bi bahceye balkona kaldir kafayi kapat gozleri derin derin nefes al. Iyi gelir.
Bu arada, konu gerekli ya da gereksiz o ayri mevzu. Ama bu konu forumdaki en alakasiz seyler icin konu acanlardan, her aklina takilani soran insanlarin actigi konulardan kat ve kat daha mantikli.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Çıkmaza bağlı![]()
3-5 ayda bir regl donemi gibi forumda böyle cins konular türemesse sasırıcam
kakam geldi nereye sıcabilirm
1881 - 193∞
Kişilerin kendinden küçük birini gördükleri anda aşağılamaktan, ezmekten, yersiz şeyler söylemekten vazgeçtiği ve herkesi eşit olarak görmeye başladığı zaman bu dünya daha güzel olucak kanısındayım.
.
Çok çıkmaza girdiğimde bir direğe gömeyim öleyim diyorum ama o çıkmazda cebimde mazot alıcak param olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum.
ailene danışabileceğin bi konu ise ailene danış yok eğer aile olmassa aklına güvendiğin bi arkadaşına danış yok eğer o da olmassa git iki rekat namaz kıl aç elini semaya sonrasını her zaman olduğu gibi O na bırak ....
tabi ya ...
Çıkmazın boyutuna göre değişir.
Ufak bir şey ise iyi düşün akıl danış araştır ve dua et.
sorun çok çok büyükse al eline jileti 2 aspirin çak duşun altına sıcak suya gir kes bilekleri ölmeyi bekle.
karar vermeden önce üzerinden mutlaka bir 24 saat geçmesini sağlarım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Bulunduğun ortamdan uzaklaş kısa vadeli tatil eş dost ziyareti gibi,
Spor yapmıyorsan başla, başlamazsan bile mutlaka koşu yada yürüyüş yap,
Dini görüşünü bilmiyorum ama ibadet rahatlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)