berceste iyidir özellikle kahvaltısı cok iyidir.sasada iyidir biraz daha pahalıdır.berceste ankaraya giderken,sasada istanbula otoban üstü yerler.tabii bunlar otoban için tarifler alternatif istersen yazarım kardeşim
Edirnede köfte köfteci osmanda ciğer aydın da yenir![]()
adapazarinda köfteci mustafa yi tavsiye ederim... adapazarındaki ev tam karşisindaydi, habire yiyordum![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Sıkıntı yok. Zaten olumlu mekanlar için ayrıca açılmış konu var. Ben konu sapmasın diye yorum yaptım.
Hd İskender ve Baydöner tarzı yerlerde iskender yememenizde fayda var, gerçek iskender değil oradakiler.
İskenderin bağdat caddesi ve kadıköyde 2 güzel restoranı var ama porsiyon 21 yada 25 liraydı.
Benim gibi bilmeden duble eti bol söyleyenlerde 60 lira civarı ödüyor tabi o ayrı![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
iskender yemek isteyenler levent garaj iskender.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
eskişehir papağan çiğ börek. affedersin *** kadar mekan oturmaya yer yok. siparişi kenya şubelerinden getiriyorlar herhalde. aşırı yağlı ve tatsız tuzsuz.
eskişehirde köfte yemek istiyosanız emek köftecisine gidebilirsiniz iki eylül caddesinin arka tarafında küçük bir mekan ve eskişehirdeki çoğu köfteciden daha lezzetli bence
döner yemek istiyenler cevahir avm karsısı fulyaya gderken solda kalr bahar dönere ugrasın 13 yıldır bılırım lezzet hala aynı pide döner tavsye ederim.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şark sofrasına zaten anca ataköye turist gelenler gidiyor bide onun çakması sirnaz var 2.kısımda albirini vur ötekine ataköylüler eti oradan fazla yemezler nitekim gelik gibi biryer duruken
Bakırköy ve çevresinde yüzlerce belki yiğinti yeri var lezzeti güzel diyebileceğim yer sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Alayı dekor zaten çoğu insanda adam gibi ağız tadı yok görünüşü güzelse gir kafası![]()
bursa uludağ 1.bölge şampiyon büfemi ne var sakın ordan yemeyin 5 sucuk 5 ayran 300 lira geçen sene yemiştim acısı hala içimde)
Ataköy Marina - Hardal , çok mecbur kalmadıkça yemek yemenizi önermem.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)