User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
162 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Gittiğinize pişman olduğunuz yerler garaj restoran vs

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dönerin yeri bana göre beşiktaş çarşıdaki karadeniz pide ve döner dir
    denemedım yolum düştüğünde ilk fırsatta denerimbahar döneride denemedıysenz kesınlıkle deneyın. kadıköy balıkpazarında mercan var balık için tavsye ettı bı arkadasm suan onunla konusmuyorum okadar kötuydu bira allahdan efesdi masadakı alkolle arası olmayan ınsana bıle en lezzetlı gelen üründü
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pendik marina cafe crown servis cok yavas.sicak ve soguk cikolatayi begenmedim.
    Bir gün gittik oturduk dakka tutuyoruz, tabi arkadasla bildigimiz için mekani ,45 dakka oldu geldi siparis almaya tam ayarlamistik kendimizi 5 dakka sonra belese hava manzara aldık diye kalkicaktik olmadi

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vayy ikiside sakarya firması.metine gitmedim ama burdaki çorbacı fena diildir.sakaryaya gelirseniz köfteci mustafaya gidin şıra ıslama piyaz işkembe mercimek fenadır.birde gürkan restaurant vardır mezesi eti fenadır.birde bu aralar köfteci yusuf diye bir yer duyuyorum varmıdır bilen eden bursa yada yakınlarındaymış
    Köfteci yusuf efsanedir. Yalovanın bursa tarafı çıkışında solda bi tanede orhangazide var yol üstüne mutlaka deneyin derim

HD iskenderi bende hiç beğenmemiştim. Dondurulmuş et kullandıklarını duyduktan sonra bir daha gitmedim.

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu yemek üzerinde bi yoğunlaştı herkes ağzının tadına düşkün

bu arada merkezefendi köftecisini de daha önce denemeyenler için tavsiye ederim. merkezefendi mezarlığının arkasında ne zaman gitsem oturabilmek için kapıda sıra bekliyorum ama o lezzete değiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan Genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakırköy İncirli - Taksim Hamburger

Geçen yıldan beri geceleri canım birşeyler çektimi çıkar giderdim ama son 2 aydır ilgi ve alakadan memnun değilim.

Önden ıslak alıyim üstüne döner istiyorum diyorum adam önden döneri getiriyo ıslakla beraber içeceği getiriyor. Sipariş verecem bakan yok.. Son zamanlarda bozdular bence
    Bende geceleri gidiyorum Istanbuldayken sadece cok da begenerek yiyorum ama en son 4 ay once gitmistim Simdiki halini bilmiyorum.
    Bu arada HD iskender 13 lira mi hala yaw, ben 2007 de de ayni paraya begenerek yiyordum Istanbuldayken Normaldir bozmasi o fiyata
    Balik icin Istinye Fish var, Yenikoy kavak balikcisini oneririm, Kavak balikcisi ickili Fish var ickisizdir bu arada.
    Et icinde Kalender ordu evinin ust tarafinda Kalander Tepe restaurant i oneririm, servis cok guzeldir, cok da temizdir dolayisiyla fiyatlari da biraz pahalidir

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köfteci yusuf u ben beğenmiyorum,köfteleri biraz bekleyince kayış gibi oluyor. Çok kalabalık,insan rahat edemiyo

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kofteci yusuf begenilmezmi ya kofteler bekletilsin diye degil zaten hemen yensin diye yapiliyo servisi on numara hizli hele o yemegin uzerine ekmek kadayifi olaya noktayi koyuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köfteci yusuf u ben beğenmiyorum,köfteleri biraz bekleyince kayış gibi oluyor. Çok kalabalık,insan rahat edemiyo
    Kesinlikle katılıyorum, dışardan gelen kimseye köfteci yusuf'u tavsiye etmem.
    Özdileğin karşısında olan yerine bir kere gittik. Masada birbirimizi duymakta güçlük çekmiştik, ayrıca köftesi gerçekten kötüydü.

İnsanlar tamamen ucuz diye gidiyor, bence başka bir sebebi yok.

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuzlukla alakası yok karamürselden kalkıp 40 45 km yol. Kalabalık olmasının sebebini hem yol kenarında olmasına hem sevilmesine bağlıyorum ben.
    Tabi ağız tatları farklıdır tartışılmaz

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    topkapıda nasıl tarif etsem bilemedim derken aklıma geldi,teknik otoya girmeden önce bulunan büyük rotbalanscı(antepli) sanıyorum ki adı.

Bi ınsan hatayı 1kez yapar eyvallah,birincide bişe demedim de 2.ye hadi dedim gene gidiyim gene olmadı gene olmadı ..
    Bide 90lira aldılar rot balansa,birdaha da gitmedim.Gitmemde.
    Sagolsun yavuzun(dracır) rot balanscısı 1tane.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    topkapıda nasıl tarif etsem bilemedim derken aklıma geldi,teknik otoya girmeden önce bulunan büyük rotbalanscı(antepli) sanıyorum ki adı.

Bi ınsan hatayı 1kez yapar eyvallah,birincide bişe demedim de 2.ye hadi dedim gene gidiyim gene olmadı gene olmadı ..
    Bide 90lira aldılar rot balansa,birdaha da gitmedim.Gitmemde.
    Sagolsun yavuzun(dracır) rot balanscısı 1tane.
    dediğin yer tam bir fiyasko elemanından işçiliğine hakikaten bide en iyiymiş gibi tafralar falan gazianteplilermi ne adı adamların yaptığı balansın rotun ömrü easy driveda 2000km hardda 1k çıkarırsan iyidir, nalet biyer. ayrıca ekstradan beceremeyince yok o jant yamuk bu yamuk falan sallamaları da var bi orda görülüyor o yamukluklar nasılsa ve gram titremede yapmıyor yolda Allahallah

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hd iskender den bende sikayetciyim sef garsonuyla tartismisligim oldu.
    Ayni sey kırçiceği icinde gecerli etleri bi tuhaf sadece pide yerim oraya gittiğimde

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırçiçeği zaten kafayı yedi son yıllarda kendine has güzel tercih edilebilir bir restoran iken 20liraya aperatiflik pide satar oldu 2010 yılında iskenderin fiyatı 13tl idi şuan 21.50lira keza işkembe 5tl iken şuan 10.50tl porsyonlarda sonsürat küçülüyor, ayrıca alkolsüz bir restoran öyle ahımşahım biyerde değil hani kendini kimlerle kıyaslıyor acaba

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bahsediyordu bu hafta sonu Ağvaya gittim.Gidiş yolu berbat,virajlı,dar,bozuk,ekstra tehlikeli 2 3 kere kaza atlattım.Tek güzel yanı yolda yeşile doyuyorsunuz.Neyse Ağvaya geldim sinirli bir şekilde gezdim umduğumu bulamadım.İnternetten baktım ne yapılır diye Nehir kenarında balık demişler en kalabalık restoranına ( River Side ) oturdum basit sunumlu çiftlik çuprasına 30 TL verdim ve yine o berbat yoldan İstanbula geri döndüm. Daha da gitmem tavsiye de etmem.
    What Goes Around,Goes Around

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha Adana'da 21 liraya iskender satarsan kendi yer anca
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖmerF.Bayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende geceleri gidiyorum Istanbuldayken sadece cok da begenerek yiyorum ama en son 4 ay once gitmistim
    Yemeklerine ettiğim laf yokta, garsonların umursamaz tavrı çileden çıkarttı beni

_______

Şirinevler Meydan'da yine gece saatleri 1'den sonra köfteciler, ciğerciler, kokoreççiler açıyor.

2,5 TL kokoreç.. 1 kere yedim 3 gün acısını çektim.. Kesinlikle kokosunu yemeyin şirinevler meydanın. Ciğerci on numara ama
    - Bize Her Yer TRABZON

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatil yerlerinden Cunda(Alibey Adasi) Bay Nihat a gidin.Omrumde yedigim en guzel mezelerdi diyebilirim ayrica dil baligi o gunden beri ruyalarimda nasil kiydin beni yemeye diye Fiyatlar pahalidir yalniz ama hakkinida verir.HD iskenderlerin bir cogu ise artik gidilmez olmus gordugum kadariyla.En son 1 seneyi gecmistir gittigimde ciddi gec gelmisti ilk acildiginda cok cabuk gelirdi halbuki.Birde tabak sicak deyip birakiyorlar ama bakiyorsunuz iskender de altindaki pide de soguk buda mikrodalga tarzina cok benziyor.Topkapidaki rot balanscinin kotu hikayelerini bende duydum tanimam etmem ama bu konuda maslak 1. kisim Dogan Mermer ustayi tek gecerim isini gercekten cok iyi yapar.Ansiklopedi gibi adamdir(tahminim 70 yas ustudur kendisi,babam ben cocuktum Dogan abiye giderdim der) ve hep guleryuzludur.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lunch box forum istanbul

İlker G.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Kalamış KA'hve: Garsonlar alakasız, siparişler yarım saatten önce gelmiyor. (Suyun 15dakikada geldiğini biliyorum, en sonunda suyu galiba kaynağından getiriyorsunuz dediğimde anlamsız anlamsız bakmıştı)

-Ataşehir KA'hve: (Sebebi burda yazıyor: http://www.techturkey.com/forum/6898246-post506.html)

-Maltepe AutoKing: Aracı bıraktım, dışını iyi yapmışlarDI fakat şu an boyadıkları yerde atmalar var ve zamanında bırakıp teslim aldığımda aracın içinde bildiğiniz inşaat kokusu,, tüm koltuklar ve paspaslar bembeyaz (alçımsıtrak birşey) ve yine paspaslarda bildiğiniz reçine vardı (ne arıyo diye sormayın bende bilmiyorum) ve anladığınız üzere arabayı yıkamadan teslim ettiler.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)