İskender içinde soya kullanıldığından tatsız tuzsuz bi şey ortaya çıkıyor.Ucuz olma sebebi de bu.Mekan sahibi bir abimiz söylemişti![]()
İskender içinde soya kullanıldığından tatsız tuzsuz bi şey ortaya çıkıyor.Ucuz olma sebebi de bu.Mekan sahibi bir abimiz söylemişti![]()
Coğrafya kaderdir
beylikdüzü KUBA her gittiğimde ayrı pişmanlık duyduğum yer, bişey istiyorsunuz kalkmanıza yakın getiriyolar yani o derece ilgisiz geç servis,
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
onlarınki tamamen "gramaj" sevdası![]()
biz genelde sohbet muhabbet için gittiğimizden dolayı sıkıntı bizim için..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Köfteci Yusuf'un köfteleri bol kuyruk yağlıdır, ucuz olduğu için tercih edilebilir , köftesi eh işte açlıkta yenir ama özellikle gidilmez...
adana'da karataş yolunda Elem var, kebapları gerçekten güzel önden de humus çok iyi oluyor, ama humusla kebabı aynı anda getirmemelerini özellikle söylemek gerekiyor, bazen söylense de yine aynı anda getiriyorlar![]()
ayrıca adana'da hayalpark'ın oraya Gültekin et lokantası açılmış, denemek için gittik, yeni açtıkları için güzel ilgileniyorlar ama bokunu çıkarıyorlar, bardaktan bir yudum su içiyorsun hemen gelip dolduruyorlar, başında duruyorlar millet rahat edemiyor, hesapta masaya geliyormuş içerden ödenmiyormuş![]()
Maltepe Süreyya Plajı sahildeki Burger King, tadilat görüp yenilendiği için bugün tekrar bi şans daha verdim ama malesefki içerisi hala iğrenç bi sivri koku kokuyo insanın midesi kalkıyor. Hamburgerdeki sosta baya bi ekşimişti ve ettede yine ağır bi koku vardı. Ekstra olarak içecekleri imamın abdest suyu gibiydi yemeklerde ılıktı. Tam anlamıyla herzamanki gibi rezaletti.. Bütün Burger King ler bi yana burası bi yana..
ig: erayender
ataköy marinada valeleri tercih etmem eski bir çalışan olarak, çok sert kullanılıyor gecen hafta carsamba gittim durum hala aynı![]()
Şu döneri ortadan ısırmak isteyenler?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)