User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
162 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Gittiğinize pişman olduğunuz yerler garaj restoran vs

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doner dersenız bızım Enbey doner efsanedır buda sanırım kanıtı

O nasil bir doner oyle canim cekti actim dolabi doner bulamadim probise saldirdim sizin yuzunuzden

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızıltoprak Nur Kebabı Tavsıye Ederım Pazar Gunlerı Kahvaltı Icınse Atasehir Carsinin orda Afyon Karahisar var Guzel Ve Seri Bi kahvalti ama yer bulmaniz zor.

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya genelinde lokanta ve restoranlarda sipariş alma ve hesap getirme özrü var
    We’re the middle children of history...

ali elbasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O nasil bir doner oyle canim cekti actim dolabi doner bulamadim probise saldirdim sizin yuzunuzden

beylikdüzünde sanırım

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maltepe sahildeki muazzez ersoy kolcuoğlu restorant bir acele peşindeler yemek bitmeden önümüzden alma uyuz oldum tatlıları yemeden çıktım

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doner dersenız bızım Enbey doner efsanedır buda sanırım kanıtı
    Bu döner photoshop elime bi bıçak alıp kafama göre sağından solunda dalasım geldi yada ortadan direk mısır gibi dişleyerek

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımı en son yaptırdığım garaja gittiğimden çok pişmanım. Bu sefer sağlam olsun diye o kadar para harcadım, ne isteniyorsa aldım, sadece 2000km binebildim (o da 0.7 bar) ve sonuç; bloğum çatladı, tamir edilemiyor. faturalı blok bulamıyorum vbvb.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızıltoprak Nur Kebabı Tavsıye Ederım Pazar Gunlerı Kahvaltı Icınse Atasehir Carsinin orda Afyon Karahisar var Guzel Ve Seri Bi kahvalti ama yer bulmaniz zor.

Atasehir Afyon Sucuklari bundan 4-5 sene once tek dukkan iken cok iyiydi, yanyana 2 dukkani birlestirince mala bagladilar resmen... Haftaici ise gitmeden cogu zaman gidip kahvaltimi tostumu yiyip cayimi kahvemi ictigim bir yerdi, ust uste 3 defa verdigim siparisi yanlis getirince artik gitmiyorum...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımı en son yaptırdığım garaja gittiğimden çok pişmanım. Bu sefer sağlam olsun diye o kadar para harcadım, ne isteniyorsa aldım, sadece 2000km binebildim (o da 0.7 bar) ve sonuç; bloğum çatladı, tamir edilemiyor. faturalı blok bulamıyorum vbvb.
    Blok nası çatladı hocam kol falan mı çıktı yoksa farklı bir şey mi ?

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaraya girişte muhteşem tesisleri diye bir yer var, orda yediğim ballı-kaymaklının gözlemenin tadı hala damağımdadır.
    "Korkmadık, savaştık"

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konu başlığı pişmanlık siz tavsiye ediyorsunuz

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- ankara savaş oto servis benzin pompası bozulduğunda gitmiştik bize aküsünde hiç problem olmayan arabaya naaptılarsa aküyü bitirip bide akü patlattılar 350 lira benzin pompası + 3 sefer daha gitdim yapamadı arabayı deneme yanılma yoluyla problem çözmeye çalıştı her gitdiğimiz seferde 100 lira aldı

Marko paşa bahçeli bi kaç sefer gitdim sap gidince sizi koğuş arası kıyı köşe masalara atıyolar bayanla gitdiğinizde bi ayrı ilgi alaka

Ataköy şark sofrası sözde şark sofrası bimden aldığımız köfte adana daha iyi fiyatlarda aşırı pahalı

Köşebaşı restorant galleria hiç bi özelliği yok etleri de tatsız tuzsus fiyatları baya pahalı

Sizin de illallah etdiğiniz pişman olduğunuz mekanları duyalım
    yemek işi görecelidir, Ataköy şark sofrasını tek geçerim lezzet konusunda, tarık Abi'de sahibidir, inanılmaz temiz ve titiz insanlardır.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tophane de ali baba mıdır nedir bir nargileci var aman diyim sakın diyim ben böyle sokma amacı güden yer görmedim iğrenç bir nargile sürekli birşeyler kitlemeye çalışan Suriyeli garsonlar kol gibi bir hesap gerçi salaklık bende foursquerde baksana yorumlara herkes herşeyi söylemiş neyse ben buradan uyarımı yapıyım biz yandık başkaları yanmasın

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tophane de ali baba mıdır nedir bir nargileci var aman diyim sakın diyim ben böyle sokma amacı güden yer görmedim iğrenç bir nargile sürekli birşeyler kitlemeye çalışan Suriyeli garsonlar kol gibi bir hesap gerçi salaklık bende foursquerde baksana yorumlara herkes herşeyi söylemiş neyse ben buradan uyarımı yapıyım biz yandık başkaları yanmasın
    saçma sapan insanlarla dolu orası. Bir keresinde şahit oldum , manitanın yanında bize şekil yaptı ben buna hesapta geçiriyimde görsün şekli diyen garson gördüm. Ali babamıydı ismini tam seçemiyorum. Tophanedeydi. Oraya sürekli gider ahbap olursanız size gayet kıyak davranıyorlar. İlginç bir ticaret anlayışları var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüzde yüz orasıdır ben kız arkadaşı bekliyorum iç kısımda tam durduğum yerin arkasında işletme sahibinin karısı sanırım hanım ağa duruyor. Garson geldi arabın biri dolarla ödemiş buna verdi abla 2,20 den kitledim kuru dedi oda aferin dedi yolladı ) bu arada içerde işletmenin hatunları var ama bildiğin leş hatunlar bunları arapların tanına oturtuyorlar bunlarda yiyip içiyor aynı pavyon mantığı salaklık bende gitsene huqqaya orda hiç değilse verdiğin paranın manzara olarak hizmet olarak veya mekan olarak karşılığı var burası gerçekten saçma sapan bir yer

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan merakımdan foursquare yorumlarına baktımda harbiden bu ney böyle Kimsemi olay cıkarmıyo mekanı yerle bir etmiyo anlamadım

"2nargile10 çay 3 kyemiş 230 lira hesapmı olur laynnn"

"4 çay meyve 4 kahve 350 lira süper ya"

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaliteli lezzetli kırmızı ete hasret kaldık avrupa yakası tavsiye edebileceğiniz mekan varmıdır döner den bahsetmiyorum bile samandan bi farÄ·ı yok gözümde.
    Bu arada dün öğlen köfte çekti canımız Tekirdağ merkezde belediye parkının karşısında bi mekan var tavsiye ederim mütiş fiyatlarıda normal
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüzde yüz orasıdır ben kız arkadaşı bekliyorum iç kısımda tam durduğum yerin arkasında işletme sahibinin karısı sanırım hanım ağa duruyor. Garson geldi arabın biri dolarla ödemiş buna verdi abla 2,20 den kitledim kuru dedi oda aferin dedi yolladı ) bu arada içerde işletmenin hatunları var ama bildiğin leş hatunlar bunları arapların tanına oturtuyorlar bunlarda yiyip içiyor aynı pavyon mantığı salaklık bende gitsene huqqaya orda hiç değilse verdiğin paranın manzara olarak hizmet olarak veya mekan olarak karşılığı var burası gerçekten saçma sapan bir yer
    Aynı mantık. Bizim çocuklar sürekli orda takıla takıla ahbap olmuşlardı. Araları iyiydi. Yanlız hatunlara sarkma düşürme mantıkları cabası. huqqaya hiç gitmedim ama şekli şemali uzaktan tophaneden 10 fazla

Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan merakımdan foursquare yorumlarına baktımda harbiden bu ney böyle Kimsemi olay cıkarmıyo mekanı yerle bir etmiyo anlamadım

"2nargile10 çay 3 kyemiş 230 lira hesapmı olur laynnn"

"4 çay meyve 4 kahve 350 lira süper ya"
    Höhh.. Hiç bakmamıştım harbiden. Bize hiç böyle denk gelmedi de aynı aksaray pavyon mantığına bağlamışlar. Vay arkadaş ara sıra gidiyordukda soğudum resmen.

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uskudar patsonun uzerıne tanımam adamlar full cekerken yan esnaf bomboş bakar dururrr

ulan gecenın bu saatınde yıne canım ıstedı ıkı gundur gıdemıyorum teşvik lazımmmmm
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)