Kızıltoprak Nur Kebabı Tavsıye Ederım Pazar Gunlerı Kahvaltı Icınse Atasehir Carsinin orda Afyon Karahisar var Guzel Ve Seri Bi kahvalti ama yer bulmaniz zor.
Antalya genelinde lokanta ve restoranlarda sipariş alma ve hesap getirme özrü var
We’re the middle children of history...
maltepe sahildeki muazzez ersoy kolcuoğlu restorant bir acele peşindeler yemek bitmeden önümüzden alma uyuz oldum tatlıları yemeden çıktım
Aracımı en son yaptırdığım garaja gittiğimden çok pişmanım. Bu sefer sağlam olsun diye o kadar para harcadım, ne isteniyorsa aldım, sadece 2000km binebildim (o da 0.7 bar) ve sonuç; bloğum çatladı, tamir edilemiyor. faturalı blok bulamıyorum vbvb.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Atasehir Afyon Sucuklari bundan 4-5 sene once tek dukkan iken cok iyiydi, yanyana 2 dukkani birlestirince mala bagladilar resmen... Haftaici ise gitmeden cogu zaman gidip kahvaltimi tostumu yiyip cayimi kahvemi ictigim bir yerdi, ust uste 3 defa verdigim siparisi yanlis getirince artik gitmiyorum...
ankaraya girişte muhteşem tesisleri diye bir yer var, orda yediğim ballı-kaymaklının gözlemenin tadı hala damağımdadır.![]()
"Korkmadık, savaştık"
Tophane de ali baba mıdır nedir bir nargileci var aman diyim sakın diyim ben böyle sokma amacı güden yer görmedim iğrenç bir nargile sürekli birşeyler kitlemeye çalışan Suriyeli garsonlar kol gibi bir hesap gerçi salaklık bende foursquerde baksana yorumlara herkes herşeyi söylemiş neyse ben buradan uyarımı yapıyım biz yandık başkaları yanmasın
saçma sapan insanlarla dolu orası. Bir keresinde şahit oldum , manitanın yanında bize şekil yaptı ben buna hesapta geçiriyimde görsün şekli diyen garson gördüm. Ali babamıydı ismini tam seçemiyorum. Tophanedeydi. Oraya sürekli gider ahbap olursanız size gayet kıyak davranıyorlar. İlginç bir ticaret anlayışları var.
Yüzde yüz orasıdır ben kız arkadaşı bekliyorum iç kısımda tam durduğum yerin arkasında işletme sahibinin karısı sanırım hanım ağa duruyor. Garson geldi arabın biri dolarla ödemiş buna verdi abla 2,20 den kitledim kuru dedi oda aferin dedi yolladı) bu arada içerde işletmenin hatunları var ama bildiğin leş hatunlar bunları arapların tanına oturtuyorlar bunlarda yiyip içiyor aynı pavyon mantığı salaklık bende gitsene huqqaya orda hiç değilse verdiğin paranın manzara olarak hizmet olarak veya mekan olarak karşılığı var burası gerçekten saçma sapan bir yer
kaliteli lezzetli kırmızı ete hasret kaldık avrupa yakası tavsiye edebileceğiniz mekan varmıdır döner den bahsetmiyorum bile samandan bi farÄ·ı yok gözümde.
Bu arada dün öğlen köfte çekti canımız Tekirdağ merkezde belediye parkının karşısında bi mekan var tavsiye ederim mütiş fiyatlarıda normal
Aynı mantık. Bizim çocuklar sürekli orda takıla takıla ahbap olmuşlardı. Araları iyiydi. Yanlız hatunlara sarkma düşürme mantıkları cabası. huqqaya hiç gitmedim ama şekli şemali uzaktan tophaneden 10 fazla
Höhh.. Hiç bakmamıştım harbiden. Bize hiç böyle denk gelmedi de aynı aksaray pavyon mantığına bağlamışlar. Vay arkadaş ara sıra gidiyordukda soğudum resmen.
uskudar patsonun uzerıne tanımam adamlar full cekerken yan esnaf bomboş bakar dururrr
ulan gecenın bu saatınde yıne canım ıstedı ıkı gundur gıdemıyorum teşvik lazımmmmm
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)