şirinevler de cag kebabı diye bir yer var, sakın gitmeyin , leş![]()
şirinevler de cag kebabı diye bir yer var, sakın gitmeyin , leş![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İzmir kıbrıs şehitleri kırçiçeği harbi rezalet uğramayın servis soğuk 2kişi yemek soyluyoruz 1i digerinden 15dkka sonra geliyo yemek bitiyo ikram cay soledik 1 tane geldi 2nciyi istedim salak yaptılar![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Virginia angus house burger süper(nişantaşı)
www.honda-tech.com
Konunun basligini okuyabilen turkce anlama konusunda yeterli uyeler araniyor![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ankara'da "anka" adlı sunroof tamir dükkanını hiç kimseye tavsiye etmiyorum.arabayı aldıktan yaklaşık 10-15 gün sonra sunroof bozulmuştu,bu arkadaşlara gittim,500 lira dediler,pazarlıkla bir anda 300 liraya indiler.Herkes burayı önerdiği için babam da aracı bırakıp geldi,babama "akşama kadar sürebilir tamiri,sökülmesi gerek" falan denmiş,yaklaşık 3-4 saat sonra babamı aradılar,aracınız hazır diye.gittik bi sevinçle aldım arabayı,çok hevesliydim çünkü.
Sonuç? Hevesin tabii ki de kursakta kalması.10 gün sonra tekrar bozuldu,üstelik toplam 2 kere tam açtım ( 1i zaten denemeydi yapmışlar mı diye)
Tekrar gittiğimde ise bana söylenen tek şey : "Bizi zan altında bırakma,kendin bozmuşsun,tekrar tamir istersen sana pazarlıklı fiyattan yaparım." Fiyat nedir dediğimde yine bir 300 liradan bahsetti arkadaşlar.Böyle iş mi olur dediğimde ise resmen beni kovdular.
Ama haklılar,kapıda 330 bmwler,300crdler falan dururken benim kıçı kırık clioma kim uğraşır değil mi? Böyle esnaflık olmaz,en azından yaptıkları işin arkasında durmalarını isterdim.Şayet aracımın sunroofu temmuz ayından beri bozuk,ve tekrar yaptırmaya param yok açıkcası.neyse ki su falan almıyor.
Kuruçesme kahve hayatimda boyle igrenc bir mekan gormedim isletmecisinden garsonuna 5 para etmez gereksiz kasinti kizlarin reinaya gider gibi erkeklerin hepsinin polat alemdar oldugu sahte playboylarin sahte rich girllerin mekani
Cay kahve nargile satyosunuz lan kendinize gelin
nihat usta akçaabat köfte. trabzon akçaabatta.. aman diyim hem cok pahalı hemde ilgi alaka yok. tavsiye etmiyorum
İstinye Park'ta ki mcdonalds beğenmedim,sadece orası mı yoksa genel olarak mı trde öyle bilmiyorum.
yine aynı yerde ki ramiz, porsiyonları ödenen paraya göre küçük.resmen 1.5 porsiyon köfte ile doymadım ve tadı abartıldığı gibi değil.
izine gittiğimde Abi'm götürmüştü Istanbulda Gaziantepocakbaşı çalışanları iyidi fakat 1.5 porsiyon Adanayı görünce şok olmuştum çünkü tabakta salatanın içinde eti zor bulmuştum
bizim burda dönerin içine bile daha çok et koyuyorlar..
ankaradan devam edelimTepe Prime daki Mickey's burger a gitmeyin
garson arkadasımız masayı toplarken elımı agzımı sildiğim ıslak mendille masayı sildi ben kendim rahatsız oldum lan oturduğum masa kimin kullandığı ıslak mendille silindi acaba diye :/
What Goes Around,Goes Around
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)