User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Volvo Hakkındaki Fikir ve Deneyimleriniz

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Volvo Hakkındaki Fikir ve Deneyimleriniz

20 - 25 bin Lira arası param var vti bmw volvo arasında gidip geliyorum sürekli düzgün vti bmw bulmanın zorlugu beni volvo ya dogru yöneltti bu fiyat aralıgında volvonun tutulan modeli ne dir ne tavsiye ederseniz ? 2.0 t 1.9 t4 arasındakı farklar nedır ne gibi sıkıntıları vardır kronik sıkıntısı sorunu varmıdır volvonun hangi modeline yönelmeliyim Birazda aldıgım araba yürüsün istiyorum Alternatiflere açığım Teşekkürler
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size kalmış bir olay model secini ben olsa s40 2.0t seçerdim ve kesin soonrof olan modeli olmalı ama s40 ta en cok tutulan ve daha seri olan 2.0 t alınır otomatik şanzımanı sağlam diye biliyorum. hem motorun önü acık bir motordur internettiki yorumlar bu sekılde
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.

Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size kalmış bir olay model secini ben olsa s40 2.0t seçerdim ve kesin soonrof olan modeli olmalı ama s40 ta en cok tutulan ve daha seri olan 2.0 t alınır otomatik şanzımanı sağlam diye biliyorum. hem motorun önü acık bir motordur internettiki yorumlar bu sekılde
    Şanzımanı Manuelden yana yapıcam sıkıntı yasarmıyım peki ?
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu butce ile 1.8t alinip binilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanım olsa s3 ü de düşünüyorum ama s3 e gücüm yetmiyor 1.8 t pek sıcak gelmedi o yüzden s3 le kıyaslandıgında

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünürmüsün bilmem ama corolla 1.8 t-sport bulunabilir o bütçeyle

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibinin affına sığınarak ben de 850 t5 hakkında bilgi talep ediyorum.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 tane war sahibinden de alınacak olan siyah 36 lira istiyor onada zaten totalde 5 tane war 3 ünde lpg var bilmiyorumda lpg taktıracak en son kişilerden biriyim böle bir araba alipta lpg olması cok büyük dezavantaj

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak Volvo iyidir, hoştur, güzeldir. Mekanik parçaları ne ucuzdur ne pahalıdır. Orta karar yani. Kaporta, far vs. genel itibariyle pahalı.

Bunun dışında bildiğim kronik bi problemi yok.

1.8 S40 kullanma fırsatım olmuştu, konfor ve güven verme konusunda iyiydi. Fakat benim sürdüğüm otomatik ve 1.8 olduğu için kalkışta biraz hantal gelmişti. Fakat 100 km'den sonra gayet güzel devam ediyordu.

Sizin baktığınız 2.0t-1.9 t4 modellerinde böyle bi hantallık olucağını sanmıyorum.

erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmiorum fikrine uyarmı ama fiat grande punto t-jet ler veya bravo tjetler var motor olarak sağlam ve yüklemeyede uygundur. 4 kapı ve 2 kapılı modelleri var 2 kapılı modelleri biraz daha donanımlıdır. aradığın fiyat aralığına uygun. he ama bi volvo kesinlikle değildir.

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo s40 2.0 T veya 1.9 T4 arasındaki farklar şu şekildedir. Volvo t4 stock motor limitleri en son haddesine gelmiş 200 hp gücünde bir araçtır. Eğer bana yeterli fazla güç istemiyorum diyorsan sürüş güvenli ve en iyi şekilde kullanabileceğin uzn ömürlü motor ve şanzuman sıkıntısız bir araç. 2.0 T ise motoruyla oynayabileceğin sıkıntısız ve sadece t5 turbosu takıp 210 215 hp civarlarında yürüteceğin bir araçtır. Önemli olan bir noktaya da değinmek isterim Volvoların piston kolları çok hassastır basınç açmak bu araçlarda bu yüzden sıkıntılı iki araç daha doğrusu tüm benzinli Volvo modelleri için geçerli olarak piston kollarını güçlendirdikten sonra istediğin kadar basınç açabileceğin sıkıntısız arabalardır. Lpg'siz fazla 2.0T ve t4 bulamayabilirsin manuel çok azdır. Ben manuel bulana kadar 3 ay aradım. Kronik arıza motor eksantrik dişlisi mekaniktir ve bozulduğu zaman sıkıntı çıkartır çalışma sesinden anlarsın baskı balatası hassastır ve debriyaj pedalı yukardan kavrar, Radio anteni bozulabilir 150 Tl civarı fiyatı var. Dikiz aynaları ısıtmalı olduğu için ayna camları düşebilir, araç hareket halindeyken camlar açıkken tıkırtı sesi gelir cam mekanizmalarından, radyatör üst hortumu çatlar ve sıkıntı çıkartır oem parça pahalıdır ama yan sanayisini veya e-bay den ucuza getirtip değiştirmen çok iyi olur. Radyatörün yan tarafları plastik pres geçme olduğu için su sızdırır eğer radyatörcün varsa alüminyum yanlar geçirtilip sıkıntısız şekilde kafan rahat kullanırsın. Triger değişimi her araçta olduğu gibi önemli.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2002 Volvo S40 1.8 Otm. Lpg kullanıcısıyız ayrıca Oto Alım & Satım işiyle uğraşıyoruz. 2011-2012-2013 model arabalara biniyorum araba degil ya Volvonun yanında Allah Korusun bir kaza olsa yani karşıki araba paramparça olur Volvo gene sağlam kalır.Genel olarak 0-100 kalkışı 1.8 olmasına rağmen biraz hantal kalıyor ama 170-180 alıp götürüyor ve gram sarsıntı yok mermi gibi dümdüz gidiyor onun haricinde uzun yolda Lpg'de 250 Krş. Yakıyor Şehiriçi 300-350 Krş. Sonuç olarak 20-25 liraya alınabilecek en iyi araba ama temiz ve bakımlısını bulursan al abi

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdan bi abimiz eski bi volvo konusuna aynen şöyle yazmıştı
    "Volvo bir liman ben bir gemi bir daha volvo alırsam .iksinler beni" sanırım sorunlarından dolayı öyle yazmıştı

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun şimdiden

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 156 2.0 da listede olabilir. ilk çıkan modelin ilk makyajlısı 2003 ve sonrasında tamamen makyajlanan 2004- sonrası modeller de incelenebilir. çok zevkli olduğu söyleniyor 160hp 2.0t s40 ta bence gayet güzel bi seçenek.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jaguar'dan iyidir.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sedat2626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 - 25 bin Lira arası param var vti bmw volvo arasında gidip geliyorum sürekli düzgün vti bmw bulmanın zorlugu beni volvo ya dogru yöneltti bu fiyat aralıgında volvonun tutulan modeli ne dir ne tavsiye ederseniz ? 2.0 t 1.9 t4 arasındakı farklar nedır ne gibi sıkıntıları vardır kronik sıkıntısı sorunu varmıdır volvonun hangi modeline yönelmeliyim Birazda aldıgım araba yürüsün istiyorum Alternatiflere açığım Teşekkürler
    sedat daha ne düşünüyorsunki? yıllardır eskişehirde millet gti vti kıvır zıvır diye yıllarca birbiriyle sidik yarıştırdı durdu dünya kadar paralar gömüldü o araçlara, sonuç? koca bir sıfır. aha gitti serhan beni dinleyip kendisine adam gibi düzgün bi s40 t4 alıp sadece komple egzos yaptı ve hepsinin içinden geçti yani daha düşünülcek ne var???

ha bmw volvo vti 3lüsü arasından sadece vti çöpe at diyorum bmw nin yeri ayrı volvonunki ayrı, sen ne istiyorsun o önemli, yanlıcam falan derdindeisen tabiki bmw ama yok millete saplıcam dersende tabiki volvo, atmo bi bmw nin turbo bi volvoya yetişebilmesi için baya bi ekmek yemesi lazım çünkü, karar senin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışın var s40 lar içinde en güçlü en seri olan model s40 t4 tür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu butce ile 1.8t alinip binilebilir.
    güzel bi alternatif...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)