Note 2 gerisi yalan...
Note 2 gerisi yalan...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
lg optimus g pro türkiyede satış yok fakat yurt dışından getirtirebilirseniz kesinlikle tavsiye ederim..
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Geçen baktım bende hemen iphone 5 mi one mi diye arattım nette herkes rakipsiz ios için iphone diyor. Tek kötü yan android olarak görülüyor. Bilmiyorum ama tasarımı görüntüsü harika bi telefon.
google'ın kendi telefonu nexus 4 bence fiyatına göre şu anki en hızlı telefon. Ama support olayı dezavantajı![]()
bende one var memnunum ama iphone 5s ağustosda çıkıcak diyorlar onu beklemedeyim iyi bir şey çıkarsa 5s ona geçicem çıkmassa one dan devam..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Htc yi test ettim cok iyi kvk dan birisi dediki parcasi bulunamayan tedarik ile ciddi sikintili marka.
Bozulmayacagina inaniyorsan bundan iyisi yok dedi.
Note 2 ye devam 3 cikana kadar![]()
HTC çok kaliteli cihazlar üretiyor tavsiye ederim
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
XPERİA Z hala kafa karıştırıyo su geçirmemezlil özelliği hız ekran boyutu kalite ama ses oranı çok düşük ya hani htc one daki ses xperia da olsa asla kaçırılmaz
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
güncel daha fazla bilgi için bekliyoruz![]()
nexus çok ilginç ben one ı almadan önce baya bir araştırmışdım google ın telefonu daha doğrusu google başka markalara fason ürettiyor telefonu birinde samsunga üretti birinde lg ye birinde sanırım sonye ürettirdi. işin ilginç yanı motorolayıda satın aldı google hala başka markaların altında telefon üretiyor onuda geçdim hani google ın teli falan diyorsun ama yazılım güncelleme olayıda yok bildiğim kadarı ile yani zayıf en azından.. ama telefon özellik itibariyle on numara..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben iphone 5 imi satıp aldim,yaklaşık 1 aydir kullaniyorum aşırı memnunum tavsiye ederim
Ebatlari sesi hızı kamarasi ciddi anlamda basarili..
Sadece kulakligini çıkarıp müzik dinleme fırsatım olmadi onun icin yorum yapamam
Onun disindakilerde ciddi anlamda her konuda çok güzel bir telefon
5 te kötü değildi fakat günde 3 kere sarj etmekten telefonu duvara vuracak sekle gelmistim kurtuldum diyebilirim
Bütün kapılar htc one a çıkıyor diyebiliriz![]()
şu an yeryüzündeki en iyi telefon.(s4 almasaydım alacağım tek telefon one olurdu.)
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)