geçen sene bursa fsm de birine uyuz olup vermemiştim 5. tl olmuş şimdi 90 milyon maşallah...
Printable View
geçen sene bursa fsm de birine uyuz olup vermemiştim 5. tl olmuş şimdi 90 milyon maşallah...
bizim aracada çıkıyor borcu 4 kere parklanma diye. Ödemedim ödemicem de.. resmi ceza yerine geçip araç sarışı sırasında sorun çıkartana kadar da ödemem
satışa, muayneye engel değil, kaç lira çıkarsa çıksın ömrü billah kalır öyle, tabi bi yasa çıkartıp isparkçı yandaşlarınıda bir anda multimilyarder yapmak isterlerse yasallaştırabilirler ama şimdilik takılmayın onların cezalarına ;)
benim ispark'a para verdiğim nadirdir plakaya yazdırıyorum genelde hepsi tamam diyor
bazı çakallar öyle bi imkanımız yok diyolar :D
Legal otopark mafyası
kısa süreli işim olduğunda 4lüleri yakıp iniyiorum 5 dakikaya gelicem diyorum eleman fiş kesmek zorundayım diyor 15 dakika ücretsiz diyorum burda geçerli değil diyor, bende para vermeden gidiyorum.böyle bi durum varmıdır acaba bazı yerlerde 15 dakika ücretsiz bazı yerlerde değil gibi? bana saçma geldi
15 tl benim çıktı .. yarın şirketin önündeki isparkçıya fırçayla karışık kısa metrajlı film yapıyım..250 tl ye kadar elden ödeniyomuş zaten ..
Benim araba tertemiz ama onun dısında ailedeki ve iş yerindeki 10 arabayı sorgulattım 3 ila 21 TL arası borç çıktı hepsinde.
ben bir çok yerde takribi 30 parklık yere 1 tane düşecek şekilde 15 dakikalık duraklama alanı ayrımı görüyorum. değişmediyse 15 dk bekleme olayı o. daha öncesinde vardı 15 dk bekleme hakkınız sonrasında onu anlattıgım hale getirdiler.
20 lira çıktı. Yazıklar olsun
Arabam 2013 model, 2008 yilindan 5 TL borcum cikiyor hahaha :D allahtan bunun hukuksal bi yaptirimi yokta odemeyince sikinti olmuyor.
BORCU YOKTUR! temizim :D
ikinci el ise aracın noter satış ruhsat fotokopisi info@ispark.com.tr ye bilgi vererek yazıyorsun
faks adreside vermişlerdi ama bulamadım :)
arkadasalr hıcbırsey olmaz yanı benım 700 tl borc vardı arabayı sattık gıttı ıspark bıle kendı abı odeme bosver dıyor
http://o1306.hizliresim.com/1b/v/pmzhp.jpg
3 Tl borç çıkmış al şunu sus dedim yetkili yok :D :D
bende bugün şirketin önündeki ispark görevlisine ödedim 15 tl borcum vardı.. 10,50 tl ye düştü.. indirim oluomuş galiba zaman aşımından bişeyler sölüodu...
BORCU YOKTUR!
:D İlk defa devlete borçlu olmamanın verdiği heyecan ve telaşla gelir gelmez bi ceza yemek zorunda hissettim kendimi. :D