Parkomat cezasına iptal | Samsun Haber ve Gazetesi.
İspark olmasa da aynı mantık ile işleyen Parkomat ile ilgili böyle bir haber vardı.
Printable View
Parkomat cezasına iptal | Samsun Haber ve Gazetesi.
İspark olmasa da aynı mantık ile işleyen Parkomat ile ilgili böyle bir haber vardı.
35 cıktı bendede.o senden oncekı borc sana gelemz heralde eskı ruhsat sahıbıne gıder
98 TL çıktı. Allah daha çok versin
34GAD01
BORÇ BİLGİLERİ
Tarih Aralığı Parklanma Adedi Toplam Borç
13.10.2008 - 31.12.2012 1 2,00
Genel Borç Toplamı 2,00
23 Ocak 2013'de aldım arabayı beni bağlamaz herhalde =) olmadı 8 taksitle ödiyim diom :D
benim 2 aracada borç çıktı nası olcak şimdi benmi ödicem bunu eski sahiplerinimi bulucam benim işim olmuyo İsparkla hep aynı otoparka bırakıyorum
Haydaaa
34SKB53
BORÇ BİLGİLERİ
Tarih Aralığı Parklanma Adedi Toplam Borç
13.10.2008 - 31.12.2012 1 5,00
01.01.2013 - 26.09.2013 3 35,00
Genel Borç Toplamı 40,00
Kaç defa bıraktım isparka , her seferinde de nasıl olsa ödemeyeceğim diyip plakaya yaz diyorum. Galiba ödemeyeceğimi duydukları için fiş falan kesmiyorlar bana :D Toplamda 15 lira çıktı sadece ceza :D
Bu ay daha bunun için konu açmıştım ama ödeme zorunluluğu yok demişlerdi ödediğim parayı borç gösteriyolar ben şimdi napim paşa paş ödicekmiyim yoksa 4 tl mi cebine atanı bulup daha sonramı ödesem :D
ne yapacağız mecburiyet var mı tebligat vs gelir mi?
1 TL nedir yaa sinyalci misiniz oglum siz !
Abi ben bişey yapamazlar diye biliyorum özel şirket olduğu için parkotomata da sormuştum oda öyle demişti :)
Bu arada az önce farketim kafaya göre fiyat sistemi varmış saate göre değil 1 saat 4 tl 1 saat için önümde park halinde olan araç sahibine 5 tl dediler :D
20 TL çıktı g.tlerinden mi uyduruyor lan bunlar
Benim aracı satın aldığım tarihten önce 40 tl borcu varmış. Ne yapmak gerekiyor.
Ayrıca tahsil edemiyorlarsa hiç ödemeyelim.
oha ya, benim bile var, artık ne ara geldiysem ceza bile yemişim :D
benimde 2 adet borc cikti ama o tarihlerde arac otoparkta yatiyodu