+1 abi abiliğini, kardeş kadeşliğini yapmış. yaşanan tatsızlıktan sonra daha güzeli olamazdı..
Printable View
Bence güzel bir davranış özür dileyenide özrü kabul edenide tebrik ediyorum. Gündelik hayatta 5.dkdan fazla üstünde durulmayacak bir mevzu ama burda yanlış anlaşılmalar olabiliyor normaldir
evo, özgünün yanından geçecekti ama özgünün yüzölçümü fazla olduğundan mecburen içinden geçti ahsuhaush :D :D
"Icinden gecmek" kelimesine ne acayip anlamlar yuklenmis hayretler icerisinde izliyorum...
eleştirilmeyi "hakaret" olarak algılamayı bırakmamız lazım. lafım sana degildi, madem üstüne alındın.
ben tanıyorum, o tanıyor, iş yapıyorum, hakkını savunurum dan öte, karşı tarafı eleştirirken sınırlar dahiline cıkmamak umuduyla.
unutma ki, bu sektörde bir de uzaktan izleyen bir kesim var. sektöre yön verene de, amaaa ennn en önemlisi o hizmeti alana saygı duymak lazım!.
sen de haklısın, ama kendisi bu kadar sorun etmiyorken baskalarının savunuyor olması bana itici geldi, bunu da yazdım. yazmamalı mıydım?
uzatmyalım bence.
Bahadır'ı iyi tanırım... Biraz üzülmüştüm aldığı tepkilere... Bunları hak edecek bir insan asla değildir... Boş anına gelip mevzuyu bilmeden yazmış.
icinden gecerler adamin =)
Olur böyle yanlış anlaşılmalar , fazla takılmamak , olayı büyütmemek lazım.bahadırı diğer forumlardanda tanırım , ne dediğini , ne yaptığını bilen bir arkadaşımızdır.bir anlık boşluğuna geldi herhalde.Araç sahibide özrü kabul ettiğine göre problem yok yani.
[QUOTE=b.ustaoglu;6908880]
Kimse kırılmadı, 4 kırılmış birtek onuda telafi ederiz.
Sıkma canını :)
"Icinden gecmek" teriminin ne oldugunu bilmedigi ve/veya yanlis kullandigi icin yazan arkadasin motorsporlari ile pekte ilgisi olmadigini fark ettim once.
E ne amaci olabilir diye dusundum? "Sapladi, parcaladi, oydu, sektirdi" anlaminda yazmis oldugunu gordum tipki herkes gibi bende.
Bu tarz ilkel mantiga sahip bir yoruma, isin icinde olan, hatta denildigi gibi sektore yon veren insanlarin "biz bu isin icindeyiz, motorsporlarini Turkiye'de olmasi gereken medeni seviyeye getirmeliyiz" diye yaklasmalarini ve agabey olarak genc arkadasimizin yaptigi hatayi gostermelerini beklerdim ama bunun yerine ayni seviyede saldiri yapildi cocuga. Sasirdim gordugum yazilara, yakistiramadim daha dogrusu...
Ilerlemek istiyorsak hata yapana "tekme atmak" yerine "duzeltmeye" calismaliyiz, ben boyle dusunuyorum.
adamın yoruma en az alınan özgün olmuş :)
ya söleyen okey sölenilen okey neden uzatıyorsunuz ?
kardeş olay burada özgünün kullanması değil özgüne şakşakçılık hiç değil yazan insanlarda özgüne şakşakçılık yapmaya ihtiyacı olan insanlarda değil. burada üslup hatası var . ben aracın sahibi savaş abiye içinden geçerim desem sadece gülücük işareti koyardı ki tüm camiada savaş abi ile samimiyetimizi bildiği için kimse yorum yapmazdı buradaki olay farklı
ama kardeş özür dilemiş olay kapanmış daha bunun üzerine şakşakçılar vs. konuyu alevlendirmeye gerek yok..