User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evo 6 ve S3 videosu için özür konusudur

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo 6 ve S3 videosu için özür konusudur

söyliyeceklerimi kısa tutucam...

öncelikle kimi kırdıysam affola, amacım kimseyi kırmak filan değildi. bu şekilde düşünüp buraya aktarırkende kimseyi yermek değildi amacım. ben sadece evonun ilk başta kalkamayıp sonradan toparladığını düşündüm ancak s3te problem çıkmış bilmiyorum...

ilgili video

30 06 2013 istanbul park Drag EVO 6 TME AUDI S3 - YouTube

ben bu video için "içinden geçmek bu olsa gerek" yazdım.

ancak,

Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinden geçmek derken? Bu devirde hala aynı kafa var, içinden geçmek , delmek , sokmak çıkarmak...

Bilip bilmeden yorum yapmayın, Özgün orada 4. vitesi kırdı. Tam ortada yarışı bırakıyor farkederseniz...
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savaş abinin arabası. Duyduğuma göre unofficial seeding rekoru kırmış 9.85 ile. Daha sonra wastegate ve nos problemi yaşamış. En sonda herşey yoluna girdi derken Özgün 4 ü çekip almış şanzımandan. Bundan sonraki yarışlarda ciddi favoridir bence.

İçinden geçmek budur diyen arkadaşa şunu söyliim gel biz içinden geçmek nasıl olur gösteririrz. Terbiyenizi takının. Adamın asabını bozmayın.
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullandigin bu cumlenin muhatabi suan kullandigin ve cokta keyif alarak faydalandigin bu sitenin sahibi kardesim bilgin olsun
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca sitenin sahibi olmasa yine farketmez ki ,sonuçta park taki yarışcıların bu siteden kimseler olabilme olasılığı %90 olan bir yarışta nasıl kelimeler bunlar..yurtdışı videosu izleyip söylese tamam diycem....
    Bazı tipler şunu anlamaz, biz pistte yarışsak da , dışarıda abiyiz, kardeşiz.

Sabah bu s3 yani savaş abinin s3'ünün WG açık kaldı , ki bizim Kabus'un rakibi o , dedik Wg bulalım, yapalım. Stlegal Cem den elektrikçi Uğura kadar herkes seferber oldu, 2 saatte WG söküldü , bulundu takıldı. Hem de WG çok pis bir yerde olmasına rağmen. Levye lazım oldu , biz verdik mesela.

Sonra araba adam oldu, yarıştılar, Bir Özgün geçti , Bir Anıl abi geçti, sonra Anıl abi Aks kırdı, bu sefer biz , Anıl abideki NOS'u söktük , Özgün'ün arabaya taktık 3 dakikada. Herkes gene seferber oldu.

Şuradaki yarışa gelen insanların sayısı 250 kişi ise, bunun 200ü birbirini yüzyüze tanır , birbirine hep yardım eder, biz böyle bir camiayız. Birbirimizin içinden geçmeyiz, herkes zaten birbirinin kalbindedir...
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske 4 un kirilmis oldughnu bilseydin salak salak yorumlar yazmazdin )
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun adının yarış olduğunu ama yarış bittimi her gün arkadaş olduğumuzu anlıyamıyacak kadar kafasızlar yüzünden devamlı açıklamalar yapıyoruz böyle..eğer o 4 kırılmasaydı cevap vermemize gerek kalmıycaktı
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içinden geçen arkadaş gereksiz yorum yapmışsın aracın vs. varsa gel içinden geçmek nedir gösteriyim sana araban yoksa senin içinden geçerim onuda yazıyım

olay bu kadar : Bravo:
    bu şekil yorumlara da gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ben ne kafasızım, ne salağım ne de aşşağılanıcak bir tipim. heleki benim içimden geçme muhabbetine hiç girmiyorum bile !

bu arkadaş biraz daha anlayışlı davranmış... elbette terbiyesizlik etmek gibi bir niyetim yoktu, hiç bir zamanda hiç bir yerde olmadı.

Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yorumu yazan arkadaş bence ne kırdığını biliyor ne başka birşeyden haberdar. 1 kere seyretmiş videoyu evo 3. viteste uçuyor zannetmiştir. Bu kadar abartmayın içinden kötü bişey geçerek yazdığını zannetmiyorum.

Konuya gelceksek s3 nasıl şahlanıyor öyle resmen hasta oldum. Evonun specleri neler oda kötü yürümüyor?
    neyse... herkes hata yapabilir. bende yapmamam gereken bir yorum yaptım, çok üzüldüm açıkçası. üyeliğimi silerseniz ben kendi adıma sevinirim.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la olm sakin ol ya ne özüürü tabiki olacak seyler 9 yada 10uncu saniyede ben 4ü kırıyorum sonra gelip geçiyor adam bunun bahanesi olmaz geçtimi geçti tebrikler diyip kapatıcaz konuyu ama içimden geçmedi bilmen yeterli huehuehuehu
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

cdc70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah 2 aracada talihsizlikler olmus gecmıs olsun

yorum yaparken lütfen bilip emin oldukdan sonra yazalım
    düş peşindeysen düş peşime

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fazlaca goruyorum bende kisilere toplu yaklasimi...
    Birisi bir konu aciyor, digeri onu cekistiriyor basdka bir yere, birde bakmissin hic umulmadik bir yere gelmis..
    Kazandin, kazanmadin, gectin gecmedin....Insanlar bu tur seyleri saka mahiyetinde algilamali.. Kufur yok, saygisizlik yok...Kim olsa senin orada ne demek istedigini zaten anladi...

Icimiz nefret dolu sanki, patlamaya hazir bomba gibi

Ver anhtari, teslim et foruma, uyeliginide ruhsati olarak alsinlar

Hosgoru nerede, anlayis nerede??

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3 bildiğin pissteki oksijeni emmis kırılan dıslı olsun kalp kırılmasın bosverın

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elin yunanı bile daha iyi kullanıo be kanka utan utan biraz ciddiyet please
    Audi S3 by "0-400 Tune 2 Race" | Autokinisimag Issue #15 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin yunanı bile daha iyi kullanıo be kanka utan utan biraz ciddiyet please
    Audi S3 by "0-400 Tune 2 Race" | Autokinisimag Issue #15 - YouTube
    bende fragmanını yollayayım

BORKED

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu tip yanlış anlaşılmalar herkesin başına gelebilir.Orada bulunmadığından,olup biteni bilmediğinden böyle bir yorum yapmışsın "İçinden geçmek" cümlesi çok ağır,ve ya hiç söylenmiycek tarzda bir yorum değil.Art niyet ile yazdığını düşünmüyorum,zaten böyle bir konu açarak bunu da herkese gösterdin.Bu cümleyi herkes arkadaşları arasında kullanıyordur.Araç'ın sahibini ve Özgün'ü çok iyi tanıyan arkadaşlarımız da korumak amaçlı cevap yazmışlar doğal olarak.Foruma küsüp gitmeni gerektiren bir durum yok bence.Biraz empati kurabilsek böyle durumlarla hiç karşılaşmayacaz ama lafla da oluyor.Hepimizin başına düşünmeden,fevri hareketimizden dolayı bu tarz olay gelmiştir.Çok büyütmenin bir manası yok.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neü yeliği silmesi lan manyakmsın oğlum ben kızmadım sana hadiiii baqim kapıyorum bu konuyu dier yorumlarada bi çare buluruZ=
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahadır cidden yanlış kelimeler kullanmışsın... biz o kelimeleri çok samimi arkadaşlarımıza söylüyoruz sadece... mesela örnek ; Bahadır kanka şu senin r11 coupeyi getirde bi içinden geçeyim

audinin 4 kırılmasaymış iyimiş
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalplerde kırılmasın dislilerde
    #direnb.ustaoglu #direndisli

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la olm sakin ol ya ne özüürü tabiki olacak seyler 9 yada 10uncu saniyede ben 4ü kırıyorum sonra gelip geçiyor adam bunun bahanesi olmaz geçtimi geçti tebrikler diyip kapatıcaz konuyu ama içimden geçmedi bilmen yeterli huehuehuehu
    Sana helal olsun Oz Olaylara yaklaşımın cidden örnek olacak cinsten.

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgün sorun etmedigine göre sorun yok. adam o işleri aşalı çok olmuş)

ve fakat, ya siz şakşakçılar?

onu bilmiyorum da, üstünüzden bir utanma hızlıca geçmiş.

olayları başa sarın ve isimleri x yapın?

ikincisi ise 4. vitesin 2. vites olaylarını bilmeden yazmıs kisi, internetteki hangi videonun detaylarını biliyoruz ki, yorum yapıyoruz?

şu eleştirdiginiz iktidarın padişah modeline uygun davranıyorsunuz, farkında mısınız?.

hele bazılarınız, bence bu knuyu açandan özür dilemedi. salak, aptal agzınıza gelirse söylediniz.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahatsız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgün sorun etmedigine göre sorun yok. adam o işleri aşalı çok olmuş)

ve fakat, ya siz şakşakçılar?

onu bilmiyorum da, üstünüzden bir utanma hızlıca geçmiş.

olayları başa sarın ve isimleri x yapın?

ikincisi ise 4. vitesin 2. vites olaylarını bilmeden yazmıs kisi, internetteki hangi videonun detaylarını biliyoruz ki, yorum yapıyoruz?

şu eleştirdiginiz iktidarın padişah modeline uygun davranıyorsunuz, farkında mısınız?.

hele bazılarınız, bence bu knuyu açandan özür dilemedi. salak, aptal agzınıza gelirse söylediniz.
    Yahu yazmayim yazmayim diyorum da, sen kime saksakci diyorsun? Biri ozur diler, baskasi gelir bir tas daha kuyuya, sonra ayikla pirincin tasini... Benim oraya yazdiklarimi bir oku da, saksakcilarin neler yaptigini gor. Ha saksak olayina gelince, Ozgun benim dostum, is yaptigim adam ve cok sevdigim bir insan. Saksak da yaparim, pohpoh da yaparim, bu kimseyi ilgilendirmez.

Ben sadece konu Ozgun degil, tanidigim baskasi icin de "icinden gecti" lafi gecse, ayni uyariyi yaparim ve yapiyorum da. Burada bu sektore yon veren bircok kisi gercek hayatta dost, arkadas, ailecek gorusen insanlar, ve bazilarinin gelip boyle itici yorumlar yapmasindan rahatsiziz..

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asıl konu tatlıya bağlandığına göre konu kilitlenirse iyi olacak, yoksa farklı tartışmalara sebebiyet verecek gibi ilerliyor.
    Ne mutlu Türküm diyene

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu yazmayim yazmayim diyorum da, sen kime saksakci diyorsun? Biri ozur diler, baskasi gelir bir tas daha kuyuya, sonra ayikla pirincin tasini... Benim oraya yazdiklarimi bir oku da, saksakcilarin neler yaptigini gor. Ha saksak olayina gelince, Ozgun benim dostum, is yaptigim adam ve cok sevdigim bir insan. Saksak da yaparim, pohpoh da yaparim, bu kimseyi ilgilendirmez.

Ben sadece konu Ozgun degil, tanidigim baskasi icin de "icinden gecti" lafi gecse, ayni uyariyi yaparim ve yapiyorum da. Burada bu sektore yon veren bircok kisi gercek hayatta dost, arkadas, ailecek gorusen insanlar, ve bazilarinin gelip boyle itici yorumlar yapmasindan rahatsiziz..
    kanka boşver kafa aynı kafa değiştiremezsin. Adam konuyu nereden nereye bağlamış. Başkalarına şakşak yapacak ya.
    IN BOOST WE TRUST

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede konu kitlensin gerekli özür gelmiş gereksiz uzamalarada meydan vermemek için
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duyarlılık gösteren konu sahibine ve olgunluk gösteren Oz'a helal olsun.

Olur böyle şeyler, iletişimi sağlık çerçevesinde tutabilmek önemli,hakaret içeren tasfirlerden ziyade.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)